Здравейте! Вероятно използвате блокиращ рекламите софтуер. В това няма нищо нередно, много хора го правят. |
Но за да помогнете този сайт да съществува и за да имате достъп до цялото съдържание, моля, изключете блокирането на рекламите. |
| Ако не знаете как, кликнете тук |
Партии и гласуване
- Mouse
- VIP

- Обратна връзка:
Партии и гласуване
Отварям една тема за информация, че нали всички вие тук следите новостите и сте наясно.
Само без скачане, без обиди и без да ми се натяква колко съм тъпа, та не ги разбирам от раз нещата.
Не съм слушала речта на президента, т.е. вече екс президента. Изтървах я, а ми беше интересно какво ще предложи освен бля-бля. Признавам, че го харесвам. На думи, че до сега дела не съм видяла. Та: какво мислите за това, че се хвърля с партия в нови избори и кои ще го подрепят?
ГЕРБ, ПП/ДБ, Новото начало на прасето са ясни и доказали се в кофата за боклук, от която години вадехме едно и също.
Възраждане - сащато история. Чудесни на думи, а останалото балонска работа с горещ въздух.
МЕЧ - също приказни, но нищо реално до сега.
Величие ли беше другата на оня с историческия парк, когото около мен много го величаят. Дори не може да говори както останалите. Поне да плямпаще за набиране на електорат.
ИТН - пълен провал, но пък от шутове няма какво съществено да се очаква.
БСП - ми тя отдавна вече не е лява партия, но добра подпора на всичко и на всеки стига да е близо до масата с кокала.
Какво остана?
За Радев, независимо какво говорят: че е копейка, че е натовец и разни други - все още е неизяснета величина. То ще си проличи когата се разбере кой ще влезе при него и с кого ще се коалира. Сам, на първи избори, абсурд да има мнозинство в парламента.
Ще се радвам ако споделите вашите възгледи без нападки към когото и да е, ако е на друго мнение.
Прочетено: 1059 пъти
Само без скачане, без обиди и без да ми се натяква колко съм тъпа, та не ги разбирам от раз нещата.
Не съм слушала речта на президента, т.е. вече екс президента. Изтървах я, а ми беше интересно какво ще предложи освен бля-бля. Признавам, че го харесвам. На думи, че до сега дела не съм видяла. Та: какво мислите за това, че се хвърля с партия в нови избори и кои ще го подрепят?
ГЕРБ, ПП/ДБ, Новото начало на прасето са ясни и доказали се в кофата за боклук, от която години вадехме едно и също.
Възраждане - сащато история. Чудесни на думи, а останалото балонска работа с горещ въздух.
МЕЧ - също приказни, но нищо реално до сега.
Величие ли беше другата на оня с историческия парк, когото около мен много го величаят. Дори не може да говори както останалите. Поне да плямпаще за набиране на електорат.
ИТН - пълен провал, но пък от шутове няма какво съществено да се очаква.
БСП - ми тя отдавна вече не е лява партия, но добра подпора на всичко и на всеки стига да е близо до масата с кокала.
Какво остана?
За Радев, независимо какво говорят: че е копейка, че е натовец и разни други - все още е неизяснета величина. То ще си проличи когата се разбере кой ще влезе при него и с кого ще се коалира. Сам, на първи избори, абсурд да има мнозинство в парламента.
Ще се радвам ако споделите вашите възгледи без нападки към когото и да е, ако е на друго мнение.
Плъхолюбител

Колкото повече опознавам хората,
толкова повече обиквам животните!

- Mozo
- Skynet Cyber Unit

Re: Партии и гласуване
Не знам, стана як мармалад в парламента, никак не ми е ясно какво ще се случва. Жалко е, че най-лошият президент в историята на България влиза в политиката - отявлен путинист и русофил, анти ЕС, анти НАТО, уж мислел за народа. Ако беше така, нямаше да е всичките изброени по-горе неща. По-голям разединител в новата ни история не сме имали. Не може 9 години да използваш президентската институция като предизборен щаб, жалко е.
Не може да правиш посещения в къщите на путинисти и да разглеждате снимки на Путин. Не може да обясняваш как България не можела без руски газ, което се оказа огромна лъжа, не можеш да казваш, че трябва да оставим да набият Украйна. А Боташ, който загроби България с милиарди за десетилетия напред? Отново негова заслуга.
Нека не забравяме, че президентът трябва да е надпартиен, а този 9 години заяваваше политически пристрастия, което е повече от недопустимо за един достоен президент. Дори БСП се разграничиха от него, въпреки че го подкрепиха и беше техен кандидат. Няма смисъл да продължавам, жалък е и е срам и позор за България и след толкова гафове и неморално, на места незаконно поведение, наистина не разбирам откъде идва това одобрение към него. Явно българинът наистина заслужава управниците си.
Тъжно е, но пък от друга страна се надявам да го последва участта на АБВ. Защото до момента използваше комфорта на президентската институция да говори по теми, които му отърват, а сега вече няма да е така. Плюс това, хората традиционно си имат доверие в президентската институция (неясно защо) и това също помпа рейтинга. Ако си мисли, че ще има отново 44% одобрение, когато вече не е президент, сериозно се е объркал. Ще видим какво ще стане, дано потъне по-бързо, защото е адски вреден за България и българския народ.
Не може да правиш посещения в къщите на путинисти и да разглеждате снимки на Путин. Не може да обясняваш как България не можела без руски газ, което се оказа огромна лъжа, не можеш да казваш, че трябва да оставим да набият Украйна. А Боташ, който загроби България с милиарди за десетилетия напред? Отново негова заслуга.
Нека не забравяме, че президентът трябва да е надпартиен, а този 9 години заяваваше политически пристрастия, което е повече от недопустимо за един достоен президент. Дори БСП се разграничиха от него, въпреки че го подкрепиха и беше техен кандидат. Няма смисъл да продължавам, жалък е и е срам и позор за България и след толкова гафове и неморално, на места незаконно поведение, наистина не разбирам откъде идва това одобрение към него. Явно българинът наистина заслужава управниците си.
Тъжно е, но пък от друга страна се надявам да го последва участта на АБВ. Защото до момента използваше комфорта на президентската институция да говори по теми, които му отърват, а сега вече няма да е така. Плюс това, хората традиционно си имат доверие в президентската институция (неясно защо) и това също помпа рейтинга. Ако си мисли, че ще има отново 44% одобрение, когато вече не е президент, сериозно се е объркал. Ще видим какво ще стане, дано потъне по-бързо, защото е адски вреден за България и българския народ.

- Mouse
- VIP

- Обратна връзка:
А чии ще го крепи Радев в Давос? Каква е ролята му в този "Съвет за мир" На Тръмп? Ще подкрепя техократското движение, което дори е забранено от канадските власти.
Цитирам: "След като Радев е поканен да създаде или надзирава създаването на експеримента с технократското правителство в Газа, откъдето вече имаме сведения за това, че хората получават дажби храна само срещу номерация и тотално следене, то не е ли избран да наложи същия режим и у нас?"
Съвсем се обърках вече? И кой ще подрепя като май никой не мисли за България и народа?
До тук, по точно до в горния ми пост, изброените парии и коалиции за бъдещо гласуване ще е пак бъркане в кофата за боклук. Каквото и да извадим ще е изтекъл срок на годност.
Цитирам: "След като Радев е поканен да създаде или надзирава създаването на експеримента с технократското правителство в Газа, откъдето вече имаме сведения за това, че хората получават дажби храна само срещу номерация и тотално следене, то не е ли избран да наложи същия режим и у нас?"
Съвсем се обърках вече? И кой ще подрепя като май никой не мисли за България и народа?
До тук, по точно до в горния ми пост, изброените парии и коалиции за бъдещо гласуване ще е пак бъркане в кофата за боклук. Каквото и да извадим ще е изтекъл срок на годност.
Плъхолюбител

- Mozo
- Skynet Cyber Unit

Дам, аз отново буквално не знам за кого да гласувам
Относно изказването за Радев, колкото и да го ненавиждам, това, което е написано е абсурдно, пак конспирации, въпреки че ми отърват, защото са против него, но определено не са верни и са изсмукани от пръстите
Иначе, забравих да ти отговоря за онзи от Величие - престъпник, който дължи милиони на държавата, но е прехвърлил всичко на жена си. Стари мафиотски пратики. Познай що взе да става депутатин... Величие... Омърси думата...
Относно изказването за Радев, колкото и да го ненавиждам, това, което е написано е абсурдно, пак конспирации, въпреки че ми отърват, защото са против него, но определено не са верни и са изсмукани от пръстите
Иначе, забравих да ти отговоря за онзи от Величие - престъпник, който дължи милиони на държавата, но е прехвърлил всичко на жена си. Стари мафиотски пратики. Познай що взе да става депутатин... Величие... Омърси думата...

За зеления чорап не мога да кажа хубава дума, жив и здрав да се пробва, да не забравяме, че Бойко му подари втория мандат като изкара Цецка Цачева за кандидат президент. Според мен ще го забравим бързо.
Понеже не може да регистрира партия май ще коалира 2-3-4 партии и с тях ще се яви на изборите, само че според мен се е объркал, че протестите от декември ще накарат хората да излязат да гласуват, още повече пък за него, въпреки че доста умело ги яхна, както и 2020 година. Президентът който трябва да е обединител на нацията и над партиен излиза на протеста с вдигнат юмрук и вика мафията вън не е никакъв президент.
Мисля, че влизаме в поредица от 2-3 избора през тази година, Величие, Меч и ИТН може и да не прескочат четирите процента, което ще е супер, а Радев с неговата коалиция ще вземе малко гласове от не гласуващите и някакви от Израждане, което изглежда екстра.
Толкова разбирам аз от политика, не е много но от сърце
Понеже не може да регистрира партия май ще коалира 2-3-4 партии и с тях ще се яви на изборите, само че според мен се е объркал, че протестите от декември ще накарат хората да излязат да гласуват, още повече пък за него, въпреки че доста умело ги яхна, както и 2020 година. Президентът който трябва да е обединител на нацията и над партиен излиза на протеста с вдигнат юмрук и вика мафията вън не е никакъв президент.
Мисля, че влизаме в поредица от 2-3 избора през тази година, Величие, Меч и ИТН може и да не прескочат четирите процента, което ще е супер, а Радев с неговата коалиция ще вземе малко гласове от не гласуващите и някакви от Израждане, което изглежда екстра.
Толкова разбирам аз от политика, не е много но от сърце
AsusVivoBook17
CPU 11th Gen Intel(R) Core(TM) i3-1115G4 [/color]RAM 16000MB DDR4; VC-Intel UHD Graphics G4
CPU 11th Gen Intel(R) Core(TM) i3-1115G4 [/color]RAM 16000MB DDR4; VC-Intel UHD Graphics G4
- Mouse
- VIP

- Обратна връзка:
Тъй де, право говорите @Montoya @Mozo ама като се насрочи дата и като почнат едни приказки, едни обещания, както преди всички избори, пак не виждам нищо читаво, че да отида до Бистрица и да се редя на опашката.
Според мен Радев ще събере в началото доста гласове защото на народа му писна от старите гайди и ще стане като 800-те дни на царЮ. Юруш на налъмите. Той няма партия, а като се види с кой ще се коалира - ще светне крушката. Ама крушка и слепи хора? Принципно е ново лице и може да събере доста гласове, но аз съм не раздвоета, а направо разслоена.
Хубаво е да има активно гласуване от много хора, но за кого се пита в гатанката?
Според мен Радев ще събере в началото доста гласове защото на народа му писна от старите гайди и ще стане като 800-те дни на царЮ. Юруш на налъмите. Той няма партия, а като се види с кой ще се коалира - ще светне крушката. Ама крушка и слепи хора? Принципно е ново лице и може да събере доста гласове, но аз съм не раздвоета, а направо разслоена.
Хубаво е да има активно гласуване от много хора, но за кого се пита в гатанката?
Плъхолюбител

- Mozo
- Skynet Cyber Unit

Истината е, че няма за кого. Иначе и мен ме притеснява да не стане като с НДСВ - хората да повярват на тъпотиите му и да се втурнат масово да гласуват за него. Дано не, защото ще го закъсаме яко...

Аз лично ще гласувам или за ПП/ДБ, или Единение (на Иван Христанов), но с отвращение. Никога няма да забравя сглобката им с ДПС и ГЕРБ.
И мисля да гласувам за ПП/ДБ, защото станаха много про-руски партии и тези съветски примати се опитват по всякакъв начин да заровят България в калта. Р. Радев и неговата клика закопаха България с Боташ. Отделно защити публично държава агресор като РАсия
ПП/ДБ са ужасни боклуци и лъжци, но поне не са руска партия...
И мисля да гласувам за ПП/ДБ, защото станаха много про-руски партии и тези съветски примати се опитват по всякакъв начин да заровят България в калта. Р. Радев и неговата клика закопаха България с Боташ. Отделно защити публично държава агресор като РАсия
ПП/ДБ са ужасни боклуци и лъжци, но поне не са руска партия...
- Mozo
- Skynet Cyber Unit

Руската пропаганда в действие:

Тук се пита елементарният върпрос - Възможно ли е страница с 40 милиона последователи на Тръмп да го “поздравят” със почти същия брой лайкове, с който е поздравен Румен Радев, чиято страница има едва 400 хиляди последователи? Усещате ли за какво става въпрос? Тежко ще е, този наистина ще го издигнат да ни управлява. Поредната руска марионетка

Тук се пита елементарният върпрос - Възможно ли е страница с 40 милиона последователи на Тръмп да го “поздравят” със почти същия брой лайкове, с който е поздравен Румен Радев, чиято страница има едва 400 хиляди последователи? Усещате ли за какво става въпрос? Тежко ще е, този наистина ще го издигнат да ни управлява. Поредната руска марионетка

Всяка партия си плаща за харесвания във Facebook или гледания в YouTube. Например ПП имат клипове с почти милион гледания и 5-6 коментара, което е абсурдно
То клип на Слави Клашъра, който е с по-малко гледания , има повече коментари
То клип на Слави Клашъра, който е с по-малко гледания , има повече коментари
Просто се гласува с "не подкрепям никого"Mouse написа: Чет Яну 22, 2026 08:10 Тъй де, право говорите @Montoya @Mozo ама като се насрочи дата и като почнат едни приказки, едни обещания, както преди всички избори, пак не виждам нищо читаво, че да отида до Бистрица и да се редя на опашката.
AsusVivoBook17
Бойка Трифонова
2 д ·
ДА СЕ СМЕЕШ ЛИ, ДА ПЛАЧЕШ ЛИ ...
Значи, не стига дето седем пъти ни управляват правителства, които ИЗОБЩО не сме избирали, ами сега ще имаме и Президентка, за която ИЗОБЩО не сме гласували ! Защото - за кого вие,наивни избиратели, гласувахте през 2016г ? За Илияна Йотова ли или за генерала ? С ръка на сърцето, честно ! Гласувахте за Румен Радев ! Факт ! Дори пренебрегнахте факта, че според разследването на Генка Шикерова и последвалия одит на Сметната палата, в предизборната кампания на Румен Радев съществуваха странни дарения от бедни пенсионери и безработни на стойност 400 лв всяко, което е пълен абсурд. Пренебрегнахте бързия развод и бързо последвалата сватба баш по време на предизоборната кампания на господин генерала. Още тогава трябваше да ви светне една лампа, че тоя човек иска властта на всяка цена, погазвайки правила и морални норми, без грам да му пука какво мисли българският народ относно странни дарения и странни семейни взаимоотношения. Искахте го за президент - ей ви го на! Девет години той разпъва до краен предел границите на правомощията си, решавайки еднолично каква позиция да заеме. Хубаво, ама той е държавен глава, не може да си заема сам позиции каквито му скимнат !
Той трябваше да говори от името на народа или поне да го чува тоя народ! А дали го чу? Да, чу го. Чу как една част се тревожат за Украйна и започна да насъсква хората едни срещу други с увъртяните си речи, макар България като член на ЕС да е длъжна да следва политиката на ЕС. Чу как младите недоволстват срещу старите и какво направи - насъска поколение срещу поколение, синове срещу бащи! Чу как хората се страхуват какво ще стане с еврото и като подхвана една канонада: еврото, та еврото !
Когато си ужасно властолюбив по природа, но нямаш капацитет наистина да управляваш, създаваш конфликти и ги яхваш, за да излезе, че ти си най-най-над нещата и ги разбираш абсолютно всичките ! Такъв човек е Румен Радев . А знаете ли защо това е лошо за държавата ? Защото, докато се вдига безсмислен шум за еврото, не се решават страшно важни проблеми в образованието, медицината, правосъдието, соицалната сфера. Обществената енергия се ангажира с шумотевица, над която Радев стои и като някой месия се представя за последна инстанция, морален съдник и човек над "дребната политика", който умишлено поляризира теми в обществото.
Генерал Радев не е първият политик дошъл от военна организация във властта. И в този смисъл, той си прилича с някои от особено известните генерали на 20-ти век. Някои от тях наистина са останали с добро име в историята: Шарл де Гол и Дуайт Айзенхауер. Но в историята, също така стои Аугусто Пиночет ( "Редът не се обсъжда - той се налага" ) и Муамар Кадафи ( " Народът съм аз - партиите са измама") . Амбициозни генерали, смятащи, че те трябва да определят реда според собствените си претенции за ред. За съжаление, арогантния стил на управление на Радев не си прилича с НИТО ЕДИН български държавник - като се почне от царете, през диктаторите, та до ден днешен. Никой досега не си е позволил еднолично да определи Президент, примерно! И не вярвам да се намери втори толкова самоуверен.
...
Той ще направи партия, това е почти сигурно. Добрата новина е, че вече няма да е надпартиен. Ще влезе в националното първенство и ще гледаме как се справя на терен.
Мисля, че тази му игра ще ми хареса далеч повече...
Защото:
Чл. 1. (1) България е република с парламентарно управление.
(2) Цялата държавна власт произтича от народа. Тя се осъществява от него непосредствено и чрез органите, предвидени в тази Конституция.
(3) Никоя част от народа, политическа партия или друга организация, държавна институция или отделна личност не може да си присвоява осъществяването на народния суверенитет.
AsusVivoBook17
- Mozo
- Skynet Cyber Unit

Евала на Бойка
Иначе материалът с тези дарения съм го пускал няколко пъти. На мен лично ми става неудобно, не знам онзи как стана президент.
@Mouse, виж го този, дето го харесваш каква кампания имаше. Ако написаното в поста на Монтоя не ти направи впечатление или ти е дълго, ето разследването на Шикерова:
Отдели три минути от времето си и виж за какво става въпрос, срам и позор. Кампания, изградена с руски пари, най-скъпата президентска кампания. Откъде този събра тези пари за нула време? Лампата светва ли ти?
Пак повтарям, на мен ми става неудобно и ме е срам като гледам видеото. Ако и след това го харесваш, нямам какво повече да кажа, а това е само първата свинщина. Те не спряха 9 години
Иначе материалът с тези дарения съм го пускал няколко пъти. На мен лично ми става неудобно, не знам онзи как стана президент.
@Mouse, виж го този, дето го харесваш каква кампания имаше. Ако написаното в поста на Монтоя не ти направи впечатление или ти е дълго, ето разследването на Шикерова:
Отдели три минути от времето си и виж за какво става въпрос, срам и позор. Кампания, изградена с руски пари, най-скъпата президентска кампания. Откъде този събра тези пари за нула време? Лампата светва ли ти?
Пак повтарям, на мен ми става неудобно и ме е срам като гледам видеото. Ако и след това го харесваш, нямам какво повече да кажа, а това е само първата свинщина. Те не спряха 9 години

-
- Подобни теми
- Отговори
- Преглеждания
- Последно мнение
-
-
Окончателно: ЕС забрани руския газ, България с особено гласуване
от Mozo » Пон Яну 26, 2026 13:35 » в Любопитни новини - 1 Отговори
- 38 Преглеждания
-
Последно мнение от Mozo
Пон Яну 26, 2026 13:36
-
-
-
Пет партии влизат в бъдещия парламент, но какво искат българите от тях?
от Mozo » Вто Мар 31, 2026 11:30 » в Любопитни новини - 0 Отговори
- 8 Преглеждания
-
Последно мнение от Mozo
Вто Мар 31, 2026 11:30
-
-
-
Румен Радев се закани да възстанови правата на българите в чужбина за гласуване
от Mozo » Пет Фев 06, 2026 11:42 » в Любопитни новини - 1 Отговори
- 56 Преглеждания
-
Последно мнение от Mozo
Пет Фев 06, 2026 11:43
-
-
-
Депутатите приеха бюджета за Държавното обществено осигуряване на първо гласуване
от Mozo » Чет Ное 20, 2025 13:21 » в Любопитни новини - 0 Отговори
- 112 Преглеждания
-
Последно мнение от Mozo
Чет Ное 20, 2025 13:21
-
-
-
Пеевски с оферта към ПП-ДБ и другите партии: Ето кога би се отказал от охраната и кабинета си (ВИДЕО)
от Mozo » Чет Дек 18, 2025 13:06 » в Любопитни новини - 0 Отговори
- 88 Преглеждания
-
Последно мнение от Mozo
Чет Дек 18, 2025 13:06
-