Здравейте! Вероятно използвате блокиращ рекламите софтуер. В това няма нищо нередно, много хора го правят.

Но за да помогнете този сайт да съществува и за да имате достъп до цялото съдържание, моля, изключете блокирането на рекламите.

Ако не знаете как, кликнете тук

Какъв gsm да си купя  [РЕШЕНА]

Актуални новини, въпроси и интересни факти за клетъчни телефони.
Нова тема Публикувай отговор
Васил Антонов
Ветеран
Ветеран

Какъв gsm да си купя  [РЕШЕНА]

Мнение от Васил Антонов »

Здрасти , ще се допитам и до вас защото съм сигурен че повече разбирате по темата .
От доста време се каня да си купя нов сарт телефон , но се чудя какъв на пазара има всякакви модели като някои са на цени направо нереални за българският стандарт на живот. Така или иначе решил съм да си взема втора употреба на цена около 200 лв няма голямо значение за мен марката (въпреки че досега съм ползвал само самсунг и съм доволен ) по важното е да е надежден и да има много функции. Именно за това искам да попитам дали мога да намеря телефон в ОЛХ с примерно подобни характеристики :

8 мп камера
слот за карта с памет
радио
4 ядрен процесор
2 гб рам памет
wi-fi
блутут

Ако търся прекалено евтино смартфон кажете и дайте съвет какви точно критерии да имам при търсене на апарат.
Прочетено: 8407 пъти
Човек е мярката за всички неща.
Аватар
yanku
Почетен член
Почетен член
Обратна връзка:

Re: Какъв gsm да си купя

Мнение от yanku »

1. Не си упомемнал размера на екрана, а както всеки знае размера има значение :p
2. Също не си написал с колко слота сим искаш.
3. Имаш ли претенции дали ще е "Китайски"

Ако искаш дълга подръжка на телефона си вземаш флагман.
Внимавай с пикселите. С тях доста добре се заиграват доста компании.
Пий, като Цар! Яж, като Цар! Почивай си, като Цар!
И помни: Ти не си дебел, ти си Цар!

Беше време турско, после дойде време мижитурско...

Изображение
Изображение
Васил Антонов
Ветеран
Ветеран

Ами размер горе долу колкото Apple iPhone 4

1 сим карта ми върши работа

Не знам дали има друго място в Света освен от Китай където да се произвеждат повечето мобилни телефони ,а и не само цялата електроника която имам вкъщи или е произведена в Китай или е сглобена там .
Няма толкова значение къде е произведена , защото както предполагам знаеш китайците правят и много хубави неща , проблемът е че ние внасяме само боклуците защото са по- евтини :toothy10:

Какво ще рече флагман това марка ли е ?

и в какъв смисъл да внимавам с пикселите не винаги ли отговарят на описанието.
Аватар
Zeroadhesion

Мнение от Zeroadhesion »

За твоите предпочитания:
Samsung Galaxy S4 mini
http://www.mobilebulgaria.com/mobiles/3 ... ck-edition
Направо си го взимай нов, вървят по 300 и нещо :) Заслужава си парите.
Васил Антонов
Ветеран
Ветеран

А да попитам кой от тези по добър за снимки Lenovo P780/ Lenovo S650 / lenovo f650 / Discoveri V8
и какво значи че не поддържа Java

И специално Lenovo P780 на него могат ли да се играят игри и да се ползват други приложения
ivelina0808

Мнение от ivelina0808 »

Така тази марка не бях чувала Discoveri V8, но аз ще ти кажа един съвет LG е много добра марка и издражлива има и под 300лв ... най -важното е че някои вече имат Lolipop (поне новичките моделчета) ... а за lenovo ще ти кажа само че имам таблет Idea Tab... и чесно казано доста проблеми имаше и многоо бързо се разваляше чак последния път на ремонт като го дадохме казаха сума, с която по добре да си взема нов и след това беше многоо дълга история и пак влязох в големи подробности ... т

Общо взето най-добрата марка за мен е LG просто няма как да опиша как нарочно понякога го удрям с все сили и той пак здрав а докато одаря така Самсунг или др телефон сигурна съм че капака или нещо др ще се счупи или просто ще се пукне :D :p

Lenovo P780, ся ще ти кажа че джавата ти трябва само за някои сайтове с игри и ... неща но не и за приложения от Google Play .... т.е.игри могат да се играят но не и онлайн
Аватар
MalamiR
Металист
Металист

Мнение от MalamiR »

Васил Антонов написа:А да попитам кой от тези по добър за снимки Lenovo P780/ Lenovo S650 / lenovo f650 / Discoveri V8
и какво значи че не поддържа Java

И специално Lenovo P780 на него могат ли да се играят игри и да се ползват други приложения
Не се занимавай с Lenovo, а слушай какво ти пее Зеро за S4 mini. :thumbright:
По-добри камери от тези на Samsung няма да намериш.
ivelina0808 написа:но аз ще ти кажа един съвет LG е много добра марка и издражлива има и под 300лв ... най -важното е че някои вече имат Lolipop (поне новичките моделчета)
Ела да го кажеш това на 7 от колегите ми, които вече смениха LG G3 и G4-ките си със Samsung. ;)

Throw me to the wolves and I will return leading the pack!

Васил Антонов
Ветеран
Ветеран

Да по принцип съм чувал че самсунг са най- добри , но имам ограничен бюджет и освен това мога да избирам между тези описаните модели защото мой човек ги продава нови за пари близки до моят бюджет така че , ако може някой който е ползвал някой от тези модели да драсне два три реда . и специално Мозо специалиста по всички видове техника и той да каже какво мисли
ivelina0808

Мнение от ivelina0808 »

MalamiR, как така аз имам LG E400 (многоо стар модел), но не мога да го счупя, а и най-важното всеки мой телефон или флашка влизат в пералнята :хах: така че аз съм доволна от LG
Аватар
Жopkaта
Почетен член
Почетен член

Мнение от Жopkaта »

Изображение
Изображение
Аватар
шони
Модератор
Модератор

Мнение от шони »

Супер са! :toothy10: :toothy10: :toothy10:
"Просветеният народ се подчинява, защото така иска; заслепеният от предразсъдъци народ - защото така трябва".
Аватар
Zeroadhesion

Мнение от Zeroadhesion »

Васил Антонов написа:Да по принцип съм чувал че самсунг са най- добри , но имам ограничен бюджет и освен това мога да избирам между тези описаните модели защото мой човек ги продава нови за пари близки до моят бюджет така че , ако може някой който е ползвал някой от тези модели да драсне два три реда . и специално Мозо специалиста по всички видове техника и той да каже какво мисли
Е, направо по-добре да му пишеш на Л.С., нямаше смисъл от цяла тема :thumbright:
Kotkata68
Глобална котка-идиотка
Глобална котка-идиотка

Мнение от Kotkata68 »

:roll: Василееее, колко пъти да ти се повтаря, като търсиш мнение във форума да не се обръщаш само към Мозо? Нито ти е личния изповедник, нито е някакъв гуру, който разбира от всичко. Последият път в който беше помолен да не го правиш, уж разбра, извини се и сега отново правиш същото. Тук има човек, който разбира от телефони, работи с тях, отговаря ти и ти след четири месеца, без да си благодарил дори, че ти е отделил време и ти е отговорил, влизаш, питаш и отново "ама аз чакам Мозо". :tard: Влез в час, защото по този начин обиждаш другите потребители и да не се окажеш в ситуация, в която ще поискаш нещо, но всички ще те игнорират. :съгласен:

Не ми казвай какво да правя... За да не ти кажа къде да идеш...!

Опознават ме само тези, на които позволя... за останалите съм просто това, което виждат!

Васил Антонов
Ветеран
Ветеран

Никого не искам да обиждам , и не съм се обърнал само към Мозо , но след като видях няколко мнения които не могат конкретно да ми отговорят на въпросите , за това си позволих да изкажа предположение , е Мозо може пък и да знае нещо повече , нищо лично , а кои е този който се занимава с телефони , че не разбрах
Kotkata68
Глобална котка-идиотка
Глобална котка-идиотка

Мнение от Kotkata68 »

Zeroadhesion написа:За твоите предпочитания:
Samsung Galaxy S4 mini
http://www.mobilebulgaria.com/mobiles/3 ... ck-edition
Направо си го взимай нов, вървят по 300 и нещо :) Заслужава си парите.

Не ми казвай какво да правя... За да не ти кажа къде да идеш...!

Опознават ме само тези, на които позволя... за останалите съм просто това, което виждат!

Нова тема Публикувай отговор

• Подобни теми
    Отговори
    Преглеждания
     Последно мнение

Обратно към “GSM новини, проблеми и въпроси”