Здравейте! Вероятно използвате блокиращ рекламите софтуер. В това няма нищо нередно, много хора го правят. |
Но за да помогнете този сайт да съществува и за да имате достъп до цялото съдържание, моля, изключете блокирането на рекламите. |
| Ако не знаете как, кликнете тук |
Какъв gsm да си купя [РЕШЕНА]
-
Васил Антонов
- Ветеран

Какъв gsm да си купя [РЕШЕНА]
Здрасти , ще се допитам и до вас защото съм сигурен че повече разбирате по темата .
От доста време се каня да си купя нов сарт телефон , но се чудя какъв на пазара има всякакви модели като някои са на цени направо нереални за българският стандарт на живот. Така или иначе решил съм да си взема втора употреба на цена около 200 лв няма голямо значение за мен марката (въпреки че досега съм ползвал само самсунг и съм доволен ) по важното е да е надежден и да има много функции. Именно за това искам да попитам дали мога да намеря телефон в ОЛХ с примерно подобни характеристики :
8 мп камера
слот за карта с памет
радио
4 ядрен процесор
2 гб рам памет
wi-fi
блутут
Ако търся прекалено евтино смартфон кажете и дайте съвет какви точно критерии да имам при търсене на апарат.
Прочетено: 8407 пъти
От доста време се каня да си купя нов сарт телефон , но се чудя какъв на пазара има всякакви модели като някои са на цени направо нереални за българският стандарт на живот. Така или иначе решил съм да си взема втора употреба на цена около 200 лв няма голямо значение за мен марката (въпреки че досега съм ползвал само самсунг и съм доволен ) по важното е да е надежден и да има много функции. Именно за това искам да попитам дали мога да намеря телефон в ОЛХ с примерно подобни характеристики :
8 мп камера
слот за карта с памет
радио
4 ядрен процесор
2 гб рам памет
wi-fi
блутут
Ако търся прекалено евтино смартфон кажете и дайте съвет какви точно критерии да имам при търсене на апарат.
Човек е мярката за всички неща.
- yanku
- Почетен член

- Обратна връзка:
Re: Какъв gsm да си купя
1. Не си упомемнал размера на екрана, а както всеки знае размера има значение
2. Също не си написал с колко слота сим искаш.
3. Имаш ли претенции дали ще е "Китайски"
Ако искаш дълга подръжка на телефона си вземаш флагман.
Внимавай с пикселите. С тях доста добре се заиграват доста компании.
2. Също не си написал с колко слота сим искаш.
3. Имаш ли претенции дали ще е "Китайски"
Ако искаш дълга подръжка на телефона си вземаш флагман.
Внимавай с пикселите. С тях доста добре се заиграват доста компании.
-
Васил Антонов
- Ветеран

Ами размер горе долу колкото Apple iPhone 4
1 сим карта ми върши работа
Не знам дали има друго място в Света освен от Китай където да се произвеждат повечето мобилни телефони ,а и не само цялата електроника която имам вкъщи или е произведена в Китай или е сглобена там .
Няма толкова значение къде е произведена , защото както предполагам знаеш китайците правят и много хубави неща , проблемът е че ние внасяме само боклуците защото са по- евтини
Какво ще рече флагман това марка ли е ?
и в какъв смисъл да внимавам с пикселите не винаги ли отговарят на описанието.
1 сим карта ми върши работа
Не знам дали има друго място в Света освен от Китай където да се произвеждат повечето мобилни телефони ,а и не само цялата електроника която имам вкъщи или е произведена в Китай или е сглобена там .
Няма толкова значение къде е произведена , защото както предполагам знаеш китайците правят и много хубави неща , проблемът е че ние внасяме само боклуците защото са по- евтини
Какво ще рече флагман това марка ли е ?
и в какъв смисъл да внимавам с пикселите не винаги ли отговарят на описанието.
- Zeroadhesion
За твоите предпочитания:
Samsung Galaxy S4 mini
http://www.mobilebulgaria.com/mobiles/3 ... ck-edition
Направо си го взимай нов, вървят по 300 и нещо
Заслужава си парите.
Samsung Galaxy S4 mini
Направо си го взимай нов, вървят по 300 и нещо
-
Васил Антонов
- Ветеран

А да попитам кой от тези по добър за снимки Lenovo P780/ Lenovo S650 / lenovo f650 / Discoveri V8
и какво значи че не поддържа Java
И специално Lenovo P780 на него могат ли да се играят игри и да се ползват други приложения
И специално Lenovo P780 на него могат ли да се играят игри и да се ползват други приложения
-
ivelina0808
Така тази марка не бях чувала Discoveri V8, но аз ще ти кажа един съвет LG е много добра марка и издражлива има и под 300лв ... най -важното е че някои вече имат Lolipop (поне новичките моделчета) ... а за lenovo ще ти кажа само че имам таблет Idea Tab... и чесно казано доста проблеми имаше и многоо бързо се разваляше чак последния път на ремонт като го дадохме казаха сума, с която по добре да си взема нов и след това беше многоо дълга история и пак влязох в големи подробности ... т
Общо взето най-добрата марка за мен е LG просто няма как да опиша как нарочно понякога го удрям с все сили и той пак здрав а докато одаря така Самсунг или др телефон сигурна съм че капака или нещо др ще се счупи или просто ще се пукне :D
Lenovo P780, ся ще ти кажа че джавата ти трябва само за някои сайтове с игри и ... неща но не и за приложения от Google Play .... т.е.игри могат да се играят но не и онлайн
Общо взето най-добрата марка за мен е LG просто няма как да опиша как нарочно понякога го удрям с все сили и той пак здрав а докато одаря така Самсунг или др телефон сигурна съм че капака или нещо др ще се счупи или просто ще се пукне :D
Lenovo P780, ся ще ти кажа че джавата ти трябва само за някои сайтове с игри и ... неща но не и за приложения от Google Play .... т.е.игри могат да се играят но не и онлайн
- MalamiR
- Металист

Не се занимавай с Lenovo, а слушай какво ти пее Зеро за S4 mini.Васил Антонов написа:А да попитам кой от тези по добър за снимки Lenovo P780/ Lenovo S650 / lenovo f650 / Discoveri V8
По-добри камери от тези на Samsung няма да намериш.
Ела да го кажеш това на 7 от колегите ми, които вече смениха LG G3 и G4-ките си със Samsung.ivelina0808 написа:но аз ще ти кажа един съвет LG е много добра марка и издражлива има и под 300лв ... най -важното е че някои вече имат Lolipop (поне новичките моделчета)
Throw me to the wolves and I will return leading the pack!
-
Васил Антонов
- Ветеран

Да по принцип съм чувал че самсунг са най- добри , но имам ограничен бюджет и освен това мога да избирам между тези описаните модели защото мой човек ги продава нови за пари близки до моят бюджет така че , ако може някой който е ползвал някой от тези модели да драсне два три реда . и специално Мозо специалиста по всички видове техника и той да каже какво мисли
-
ivelina0808
MalamiR, как така аз имам LG E400 (многоо стар модел), но не мога да го счупя, а и най-важното всеки мой телефон или флашка влизат в пералнята :хах: така че аз съм доволна от LG
Супер са!

"Просветеният народ се подчинява, защото така иска; заслепеният от предразсъдъци народ - защото така трябва".
- Zeroadhesion
Е, направо по-добре да му пишеш на Л.С., нямаше смисъл от цяла темаВасил Антонов написа:Да по принцип съм чувал че самсунг са най- добри , но имам ограничен бюджет и освен това мога да избирам между тези описаните модели защото мой човек ги продава нови за пари близки до моят бюджет така че , ако може някой който е ползвал някой от тези модели да драсне два три реда . и специално Мозо специалиста по всички видове техника и той да каже какво мисли
-
Kotkata68
- Глобална котка-идиотка

Не ми казвай какво да правя... За да не ти кажа къде да идеш...!
Опознават ме само тези, на които позволя... за останалите съм просто това, което виждат!
Опознават ме само тези, на които позволя... за останалите съм просто това, което виждат!
-
Васил Антонов
- Ветеран

Никого не искам да обиждам , и не съм се обърнал само към Мозо , но след като видях няколко мнения които не могат конкретно да ми отговорят на въпросите , за това си позволих да изкажа предположение , е Мозо може пък и да знае нещо повече , нищо лично , а кои е този който се занимава с телефони , че не разбрах
-
Kotkata68
- Глобална котка-идиотка

Zeroadhesion написа:За твоите предпочитания:
Samsung Galaxy S4 mini
Направо си го взимай нов, вървят по 300 и нещоЗаслужава си парите.
Не ми казвай какво да правя... За да не ти кажа къде да идеш...!
-
- Подобни теми
- Отговори
- Преглеждания
- Последно мнение
-
-
Кога отварят и с какъв асортимент магазините на Пеевски
от Mozo » Пет Сеп 26, 2025 13:25 » в Любопитни новини - 0 Отговори
- 130 Преглеждания
-
Последно мнение от Mozo
Пет Сеп 26, 2025 13:25
-
-
-
България има нови находища на критични суровини - какъв е потенциалът им?
от Mozo » Пон Мар 09, 2026 12:13 » в Любопитни новини - 0 Отговори
- 19 Преглеждания
-
Последно мнение от Mozo
Пон Мар 09, 2026 12:13
-
-
- 0 Отговори
- 150 Преглеждания
-
Последно мнение от шони
Нед Ное 09, 2025 13:42