Здравейте! Вероятно използвате блокиращ рекламите софтуер. В това няма нищо нередно, много хора го правят.

Но за да помогнете този сайт да съществува и за да имате достъп до цялото съдържание, моля, изключете блокирането на рекламите.

Ако не знаете как, кликнете тук

отново проблем с таблета  [РЕШЕНА]

Актуални новини, въпроси и интересни факти за клетъчни телефони.
Аватар
fifi_fifito
Дарител
Дарител

Re: отново проблем с таблета

Мнение от fifi_fifito »

Ами пробвай с друго зарядно.
Прочетено: 3233 пъти
Изображение
Аватар
Mozo
Skynet Cyber Unit
Skynet Cyber Unit

Мнение от Mozo »

Да, първата работа е да се пробва с друго зарядно, пък после ще се мисли :)
Изображение
teqilieva
Начинаещ

Мнение от teqilieva »

И моят беше така. Проблемът при мен беше в батерията, взех си нова от http://dice.bg/ и проблемът се оправи. Може да пробваш да смениш батерията, дано се оправи и твоят така.
ivelina0808

Мнение от ivelina0808 »

simona321 написа:Здравейте! От два дена таблетът ми прави нещо проблеми, включвам го да се зарежда, а той не тръгва. Дали е възможно батерията му да е заминала, или пък зарядното?
здравей Симона така този проблем може да е :
1.в самото зарядно (кабела или все някъде там...може да си пречупила нещо .. щот жичките в кабелите на зарядните са колкото един човешки косъм тънки) ... Ако нещо е станало със зарядното предлагам ти две неща : първо пробвай да го заредиш с друго зарядно и второ ако пак не става значи е проблем в самата таблет/платка
или
2. в таблета ... хм как да го кажа . . там дет слагаш зарядното (не знам как се казва ) там може да се е разпоило нещо и ако се е разпоило може да се поправи,но го дай задължително на ремонт
Аз съм имала проблем и с двете,но никога с батерията (колкото и да тормозят смарт нещата батерията не ми се разваля ... така че това го изключваме при проблема ти с таблета)
Така да ти кажа,че ако има гаранция да не се доверяваш щото ще ти кажат:трябва нова батерия. ... а то може да не е нужно..
Предлагам ти да го дадеш на някой доверен човек (по точно на gsm service..тва не е фирма да кажа)

Дано съм помогнала! И желая ви приятен остатък от деня! :)))))
simona321
Начинаещ

Re: отново проблем с таблета  [РЕШЕНА]

Мнение от simona321 »

Странно, но факт, проблемът наистина се оказа в батерията, смених я и сега всичко е окей. Благодаря ви за съветите!
Нова тема Публикувай отговор

• Подобни теми
    Отговори
    Преглеждания
     Последно мнение

Обратно към “GSM новини, проблеми и въпроси”