Здравейте! Вероятно използвате блокиращ рекламите софтуер. В това няма нищо нередно, много хора го правят. |
Но за да помогнете този сайт да съществува и за да имате достъп до цялото съдържание, моля, изключете блокирането на рекламите. |
| Ако не знаете как, кликнете тук |
IPHONE 4 бъг с ъпдейта .. [РЕШЕНА]
IPHONE 4 бъг с ъпдейта ..
Така, не съм пускал чудото от 1-2 години. Последният ъпдейт, който има е 7.1.2 и ми казва, че няма други, а всъщност последния е 8.0, как да го ъпдейтна на 8.0 ?
Прочетено: 279 пъти
Re: IPHONE 4 бъг с ъпдейта ..
Хмм, на един приятел четворката я обнових с деветка, обаче след седмицата, осмица и тогава деветка.
Ако не стане от самия телефон, закачи на компютър и пробвай с айтюнс, ама май някоя малко по стара версия трябва, че имаха проблеми с новите им версии на програмата
П.С Местя в правилния раздел
Ако не стане от самия телефон, закачи на компютър и пробвай с айтюнс, ама май някоя малко по стара версия трябва, че имаха проблеми с новите им версии на програмата
AsusVivoBook17
CPU 11th Gen Intel(R) Core(TM) i3-1115G4 [/color]RAM 16000MB DDR4; VC-Intel UHD Graphics G4
CPU 11th Gen Intel(R) Core(TM) i3-1115G4 [/color]RAM 16000MB DDR4; VC-Intel UHD Graphics G4
Мерси, пробвах, но пак ми пише, че 7.1.2 е последната версия ..Montoya написа:Хмм, на един приятел четворката я обнових с деветка, обаче след седмицата, осмица и тогава деветка.
Чакаш евентуално Зеро да се появи, аз не им разбирам много на нагризаните ябълки
AsusVivoBook17
- Tsurugi
- VIP

Re: IPHONE 4 бъг с ъпдейта .. [РЕШЕНА]
Сърди се на печелбарската политика на тези тарикати, защото единствения легитимен начин да имаш 8-ца е като си купиш друг телефон, но по-нов такъв.Четворката си остава до 7.1.2 вер. на iOS, така ми каза чичко ГугълSman написа:Така, не съм пускал чудото от 1-2 години. Последният ъпдейт, който има е 7.1.2 и ми казва, че няма други, а всъщност последния е 8.0, как да го ъпдейтна на 8.0 ?
OXXXXXXX[{#LINUX&&HACK:/:/:/:/:/:/:/:/:/:/:/:/:/:/:/:/:/:/:/:>
剣リナックスをとともに武士