Като им го настроя така, то си е същото като Говняндоус, няма какво да учат, а и им харесва външният вид:

Здравейте! Вероятно използвате блокиращ рекламите софтуер. В това няма нищо нередно, много хора го правят. |
Но за да помогнете този сайт да съществува и за да имате достъп до цялото съдържание, моля, изключете блокирането на рекламите. |
| Ако не знаете как, кликнете тук |

запетаята е пред сложния съюз:

Нещото, с което ми беше най-трудно да свикна, беше липсата на букви - C, D, E и т.н. Трябваха ми месеци, за да загрея

Това е наследство от UNIX, което е намерило имплементация в 86-DOS, a по-късно в MS-DOS, NTFS на Майкрософт.В OpenBSD и досега ги има тези букви при парчетосването на диска.Валсо написа: Сря Дек 28, 2022 23:13Нещото, с което ми беше най-трудно да свикна, беше липсата на букви - C, D, E и т.н. Трябваха ми месеци, за да загрея, че в линукс даден дял може да бъде монтиран с каквото си искаш име и където си искаш.
![]()

Мега якоtmp_ZMx2fK6aL4 написа: Чет Дек 29, 2022 08:49 в която Xenix e бил изборът, а Linus е днешен редови негов юзер.

Ако го инсталирам това, нарушавам 5000 корпоративни полисита. Нямам никакъв контрол над това лайно
Човек, един колега го направи и след това имаше разправии, как застрашава сигурността на всички по този начин. Не знам как го правят, ама засичат всяко твое действие при опит за "хакване" на систематаbeggginer написа: Пет Яну 20, 2023 16:36 Аа едва ли, ползвай Soft block-a им. Просто паузира ъпдейтите за неопределено време до 2099-та. Ти можеш да го направиш и ръчно в regedit или в gpedit ако е Pro. Едва ли ти гледат създадените ключове в registry![]()

Така че явно и на български ще те хванат.GPO-та и SCCM, всичко лови и на бг и на ябълки и Линукси (популярните), в корпоративна среда е така