Аз като имам нещо да гледам си го свалям локално на компютъра и после по Wi-Fi си го плейвам на телевизора, няма реклами, няма нищо, да го духат
Здравейте! Вероятно използвате блокиращ рекламите софтуер. В това няма нищо нередно, много хора го правят. |
Но за да помогнете този сайт да съществува и за да имате достъп до цялото съдържание, моля, изключете блокирането на рекламите. |
| Ако не знаете как, кликнете тук |
Microsoft премахват двете основни причини да плащате за YouTube
- Mozo
- Skynet Cyber Unit

Re: Microsoft премахват двете основни причини да плащате за YouTube
Е, казвам ти, че съм сложил на рутера тези DNS-и. След него са всички устройства - не работи. Инсталирах приложението на телефона и си работи, но с DNS-ите не връзва никъде - ни на телевизор, заради който въобще опитах, ни на РС-то. Иначе на мен не ми дреме за YouTube на телевизора, ама жената там има поне 300 клипа с тренировки и ѝ е голяма мъка, вика, ще им плащам, за да ми ги спрат, вече не се издържа
Аз като имам нещо да гледам си го свалям локално на компютъра и после по Wi-Fi си го плейвам на телевизора, няма реклами, няма нищо, да го духат
Прочетено: 1387 пъти

Pi-hole не работи ли
Никога не съм пробвал ама един ми каза, че е гледал

Никога не съм пробвал ама един ми каза, че е гледал
- Mozo
- Skynet Cyber Unit

На телевизора сложих SmartTubeNext, работи отлично, няма пукната реклама, то и това му е идеята. Логваш си се с твоя акаунт, събскрибшъни, история, предпочитания, всичко си е там. На телефона сложих Graylay, това е Ролс-Ройсът на подобни приложения. Отново можеш да се логнеш и всичко да ти е същото, но има и премахване на спонсор блокове дори, а и е за всякакви стрийминг услуги, не само за YouTube. Супер удобно е и е в пъти по-добро от оригиналния клиент. Може също да се сложи и на телевизора, но засега там ще е със SmartTubeNext, за разнообразие. Това е, приключих аз с драмата, просто трябваше да загубя 2-3 часа, за да разузная
AdGuard е абсолютна смешка.

-
- Подобни теми
- Отговори
- Преглеждания
- Последно мнение
-
-
Защо точно сега? Двете причини зад новата ядрена заплаха на Путин (ОБЗОР - ВИДЕО)
от Mozo » Сря Май 13, 2026 12:57 » в Любопитни новини - 0 Отговори
- 3 Преглеждания
-
Последно мнение от Mozo
Сря Май 13, 2026 12:57
-
-
-
Не сте длъжни да разбирате колко плащате за парно и топла вода: Топлофикационни внушения по БНТ
от Mozo » Вто Окт 28, 2025 12:08 » в Любопитни новини - 0 Отговори
- 108 Преглеждания
-
Последно мнение от Mozo
Вто Окт 28, 2025 12:08
-
-
-
Банките отсега премахват такси, за да внасят спокойно хората парите си и те автоматично да се обърнат в евро
от Mozo » Пон Юли 07, 2025 12:58 » в Любопитни новини - 0 Отговори
- 106 Преглеждания
-
Последно мнение от Mozo
Пон Юли 07, 2025 12:58
-
-
-
Google и YouTube се сринаха часове след знакови съдебни решения
от Mozo » Чет Сеп 04, 2025 12:44 » в Любопитни новини - 0 Отговори
- 175 Преглеждания
-