Здравейте! Вероятно използвате блокиращ рекламите софтуер. В това няма нищо нередно, много хора го правят.

Но за да помогнете този сайт да съществува и за да имате достъп до цялото съдържание, моля, изключете блокирането на рекламите.

Ако не знаете как, кликнете тук

Microsoft премахват двете основни причини да плащате за YouTube

feed Всякакви програми и проблемите свързани с тях.
Аватар
Mozo
Skynet Cyber Unit
Skynet Cyber Unit

Re: Microsoft премахват двете основни причини да плащате за YouTube

Мнение от Mozo »

Е, казвам ти, че съм сложил на рутера тези DNS-и. След него са всички устройства - не работи. Инсталирах приложението на телефона и си работи, но с DNS-ите не връзва никъде - ни на телевизор, заради който въобще опитах, ни на РС-то. Иначе на мен не ми дреме за YouTube на телевизора, ама жената там има поне 300 клипа с тренировки и ѝ е голяма мъка, вика, ще им плащам, за да ми ги спрат, вече не се издържа :lol: :lol: :lol:

Аз като имам нещо да гледам си го свалям локално на компютъра и после по Wi-Fi си го плейвам на телевизора, няма реклами, няма нищо, да го духат :angel4:
Прочетено: 1387 пъти
Изображение
wannaBe
Ентусиаст
Ентусиаст

Мнение от wannaBe »

Pi-hole не работи ли

Никога не съм пробвал ама един ми каза, че е гледал :lol: :lol: :lol: :lol:
Аватар
Mozo
Skynet Cyber Unit
Skynet Cyber Unit

Мнение от Mozo »

На телевизора сложих SmartTubeNext, работи отлично, няма пукната реклама, то и това му е идеята. Логваш си се с твоя акаунт, събскрибшъни, история, предпочитания, всичко си е там. На телефона сложих Graylay, това е Ролс-Ройсът на подобни приложения. Отново можеш да се логнеш и всичко да ти е същото, но има и премахване на спонсор блокове дори, а и е за всякакви стрийминг услуги, не само за YouTube. Супер удобно е и е в пъти по-добро от оригиналния клиент. Може също да се сложи и на телевизора, но засега там ще е със SmartTubeNext, за разнообразие. Това е, приключих аз с драмата, просто трябваше да загубя 2-3 часа, за да разузная :) AdGuard е абсолютна смешка.

Изображение

:съгласен:
Изображение
Нова тема Публикувай отговор

• Подобни теми
    Отговори
    Преглеждания
     Последно мнение

Обратно към “Софтуер”