Здравейте! Вероятно използвате блокиращ рекламите софтуер. В това няма нищо нередно, много хора го правят. |
Но за да помогнете този сайт да съществува и за да имате достъп до цялото съдържание, моля, изключете блокирането на рекламите. |
| Ако не знаете как, кликнете тук |
kak да си направя сайт?
kak да си направя сайт?
моля кажете ми как да си направя саит.
Последно промяна от anI261800 на Сря Мар 18, 2009 12:26, променено общо 2 пъти.
Прочетено: 3634 пъти
-
Hilon
- Ветеран

- Обратна връзка:
Re: kak да си направиа саит?
[vbox7]0d8ec6d8[/vbox7]
Как да си направя сайт бързо, лесно и безплатно!
Искате да знаете как да си направите сайт? Решението е в безплатните страници с безплатен пакет услуги - хостинг, инструменти и готови шаблони за създаване на сайт: http://www.000webhost.com/, а безплатен домейн можете да си регистрирате тук: http://www.co.cc/?id=151017 ,
и ето - готови сте да си направите ваш собствен сайт бързо, лесно и безплатно.
За по-неуверените съществуват много и различни по насоченост сайтове със система за управление на съдържанието (CMS), в които всеки може да си създаде собствена, професионално изглеждаща страница, да я управлява и развива, без това да му струва пари и да се налага да сваля някакви специални програми. А с което не може да се справи веднага, то - след време.
Лично аз препоръчвам на всеки начинаещ следните безплатни и изключително функционални платформи: blogger и wordpress. В зависимост от вида на информацията, която искате да сложите в сайта си, например предимно снимки или музика можете да използвате и wetpaint или по-специализирани системи като Picasa Web Albums, myphotoalbum, youtube, myspace, глог или да си изберете от много други безплатни варианти, където бихте могли да качите свои файлове - филми, музика или програми.
За по-запознатите с Java, HTML и CSS, за чувстващите се по-уверени в уеб-дизайна, за желаещите да имат пълен контрол над код и визия, както и за онези, които искат да предложат на посетителите в сайта си повече възможности за активно участие в него, препоръчвам невероятно богатите безплатни CMS платформи на ucoz и e107. Последната предлага отскоро и изцяло български интерфейс и теми, но за разлика от ucoz, изисква да бъде инсталирана на ваш сървър.
Завършен сайт без да влагате пари, а единствено своето време и усилия - от седмица до 6 месеца от старта на начинанието. Разбира се, във всеки от вариантите знания за неща като HTML и Java, могат доста да ви помогнат, но и без тях, всичко е почти готово и само трябва да се регистрирате, за да започнете да го ползвате и персонализирате, като разполагате безплатно и с десетки варианти за стила (дизайна) на вашия сайт.
Има безплатни сайтове в www.glog.dir.bg и piczo.com например, които само сглобяваш и слагаш картинки и информация.
И не на последно място напиши в търсачката www.google.bg текста : как да си направя сайт и чети намерените страници, така ще научиш много неща по темата.
Източник: napravisisait.com
Как да си направя сайт бързо, лесно и безплатно!
Искате да знаете как да си направите сайт? Решението е в безплатните страници с безплатен пакет услуги - хостинг, инструменти и готови шаблони за създаване на сайт: http://www.000webhost.com/, а безплатен домейн можете да си регистрирате тук: http://www.co.cc/?id=151017 ,
и ето - готови сте да си направите ваш собствен сайт бързо, лесно и безплатно.
За по-неуверените съществуват много и различни по насоченост сайтове със система за управление на съдържанието (CMS), в които всеки може да си създаде собствена, професионално изглеждаща страница, да я управлява и развива, без това да му струва пари и да се налага да сваля някакви специални програми. А с което не може да се справи веднага, то - след време.
Лично аз препоръчвам на всеки начинаещ следните безплатни и изключително функционални платформи: blogger и wordpress. В зависимост от вида на информацията, която искате да сложите в сайта си, например предимно снимки или музика можете да използвате и wetpaint или по-специализирани системи като Picasa Web Albums, myphotoalbum, youtube, myspace, глог или да си изберете от много други безплатни варианти, където бихте могли да качите свои файлове - филми, музика или програми.
За по-запознатите с Java, HTML и CSS, за чувстващите се по-уверени в уеб-дизайна, за желаещите да имат пълен контрол над код и визия, както и за онези, които искат да предложат на посетителите в сайта си повече възможности за активно участие в него, препоръчвам невероятно богатите безплатни CMS платформи на ucoz и e107. Последната предлага отскоро и изцяло български интерфейс и теми, но за разлика от ucoz, изисква да бъде инсталирана на ваш сървър.
Завършен сайт без да влагате пари, а единствено своето време и усилия - от седмица до 6 месеца от старта на начинанието. Разбира се, във всеки от вариантите знания за неща като HTML и Java, могат доста да ви помогнат, но и без тях, всичко е почти готово и само трябва да се регистрирате, за да започнете да го ползвате и персонализирате, като разполагате безплатно и с десетки варианти за стила (дизайна) на вашия сайт.
Има безплатни сайтове в www.glog.dir.bg и piczo.com например, които само сглобяваш и слагаш картинки и информация.
И не на последно място напиши в търсачката www.google.bg текста : как да си направя сайт и чети намерените страници, така ще научиш много неща по темата.
Източник: napravisisait.com
Абе влизаш в http://www.glog.bg и си правиш напълно безплатен сайт като моя http://www.funrelax.dir.bg

- Лия
- Не чух, не видях, не казах!

Похвално е, че искаш да си направиш сайт, но правописните ти грешки само в едно изречение са недопустими.anI261800 написа:молиа кажете ми как да си направиа саит.
Да пишеш на български с латински букви е все едно да пишеш с лайна по стената. Чете се, но не е приятно!
Не бих нарекъл Глога в дир.бг "сайт". Заставам 100% зад съветите на Hilon, с допълнението да обърнете внимание и на Joomla.
@Лия, да не би да преподаваш БЕЛ
- Zeroadhesion
Ами аз не бих ги нарекъл правописни. Едва ли на лист с химикал ще пише "молиа". Това, че не знае къде са му бутоните за "й" и "я" е друга тема.Лия написа:Похвално е, че искаш да си направиш сайт, но правописните ти грешки само в едно изречение са недопустими.anI261800 написа:молиа кажете ми как да си направиа саит.
Да всъщност това е глог ама ако знаеш как да гонаправиш хубах и сайт става! ТРЕБВА ДА ЗНАЕШ КАК СЕ ДЕЙСТВА!ironcross написа:Не бих нарекъл Глога в дир.бг "сайт". Заставам 100% зад съветите на Hilon, с допълнението да обърнете внимание и на Joomla.
-
Kotkata68
- Глобална котка-идиотка

tikira, нали знаеш кога се пишат главни букви? Много те моля, използвай ги правилно, тук писането само с главни букви се приема за крещене!
Не ми казвай какво да правя... За да не ти кажа къде да идеш...!
Опознават ме само тези, на които позволя... за останалите съм просто това, което виждат!
Опознават ме само тези, на които позволя... за останалите съм просто това, което виждат!
Извинявай незнаех!!Kotkata68 написа:tikira, нали знаеш кога се пишат главни букви? Много те моля, използвай ги правилно, тук писането само с главни букви се приема за крещене!
tikira написа:Да всъщност това е глог ама ако знаеш как да гонаправиш хубах и сайт става! ТРЕБВА ДА ЗНАЕШ КАК СЕ ДЕЙСТВА!ironcross написа:Не бих нарекъл Глога в дир.бг "сайт". Заставам 100% зад съветите на Hilon, с допълнението да обърнете внимание и на Joomla.
абе не се караите за моите глупости
- Лия
- Не чух, не видях, не казах!

Не, не преподавам БЕЛ, но съм българка и то горда. И се боря за запазването на българските традиции, а най-много за българската азбука и българския език.ironcross написа:Не бих нарекъл Глога в дир.бг "сайт". Заставам 100% зад съветите на Hilon, с допълнението да обърнете внимание и на Joomla.
Да пишеш на български с латински букви е все едно да пишеш с лайна по стената. Чете се, но не е приятно!
еи лиа ако мо6 помогни ми ако не недеи да коментира6 вапроса
проблема си е ли4но мои
проблема си е ли4но мои
- Zeroadhesion
Моля, спазвайте добрият тон. Ани, само искам да спомена, че в някои форуми заместването на "ч" с "4" и "ш" със "6" е наказуемо, така че не е зле понякога да се вслушваш в критиките на другите.
добре и аз мислиа такаZeroadhesion написа:Моля, спазвайте добрият тон. Ани, само искам да спомена, че в някои форуми заместването на "ч" с "4" и "ш" със "6" е наказуемо, така че не е зле понякога да се вслушваш в критиките на другите.
друк път да не се заяжда
Използвай буквата "я", че да не ти се смеят на други места.
И друг път - друг с "г" накрая
И друг път - друг с "г" накрая
-
- Подобни теми
- Отговори
- Преглеждания
- Последно мнение
-
-
Проблеми с основния сайт (не форума)
от Валсо » Сря Яну 28, 2026 23:19 » в Въпроси и проблеми, свързани с Kaminata.net - 9 Отговори
- 184 Преглеждания
-
Последно мнение от Montoya
Сря Юни 03, 2026 07:32
-
-
-
"Все едно Ал Капоне да създаде гореща линия": Опозицията се подигра на Вучич за новия му сайт за оплаквания
от Mozo » Чет Май 21, 2026 11:36 » в Любопитни новини - 1 Отговори
- 5 Преглеждания
-
Последно мнение от Mozo
Чет Май 21, 2026 11:36
-