Нещо нелогично ми е да не става, да е от 64 на 32 по би било проблемно, предполагам, а и винаги съм бил с 64 битов офис на тоя компютър и тая БД съм я отварял и предни години и не е имало проблем, не знам защо сега така се съпротивлява.
Здравейте! Вероятно използвате блокиращ рекламите софтуер. В това няма нищо нередно, много хора го правят. |
Но за да помогнете този сайт да съществува и за да имате достъп до цялото съдържание, моля, изключете блокирането на рекламите. |
| Ако не знаете как, кликнете тук |
Прекомпилиране на .mde от 32 в 64 битов
Прекомпилиране на .mde от 32 в 64 битов
Здравейте, интересува ме възможно ли е прекомпилирането на .mde файл(а и като цяло на всеки формат от MS Office, да си го имам на предвид) от 32 в 64 битов? Понеже при опит за отваряне на този файл изписва, че тъй като е създаден с 32 битов офис, не може да се отвори с 64 битовият ми...
Нещо нелогично ми е да не става, да е от 64 на 32 по би било проблемно, предполагам, а и винаги съм бил с 64 битов офис на тоя компютър и тая БД съм я отварял и предни години и не е имало проблем, не знам защо сега така се съпротивлява.
Прочетено: 588 пъти
- Mozo
- Skynet Cyber Unit

Re: Прекомпилиране на .mde от 32 в 64 битов
Нямам никаква представа, Office не използвам от години и съм супер добре 

Да, ама няма как в случая, щеш, нещеш, офис е нужен, това е готово и има една камара за попълване... другото което е, в университетите пак с офиса искат да се работи.Mozo написа:Нямам никаква представа, Office не използвам от години и съм супер добре
Честит ТРЕТИ МАРТ!
Офтопик:
- Mozo
- Skynet Cyber Unit

Нямат право в университетите да изискват от теб да използваш платен продукт, още повече при наличието на безплатен, при положение че също така трябва да си купиш или Мак или да си купиш и Windows, за да подкараш този платен софтуер. Или те карат да ставаш пират, или те карат да плащаш - българско образование 

- Nibelung
- Философ с чук в ръка

Защото е майкрософтски боклук.WonG написа:не знам защо сега така се съпротивлява.
Ний тука сички парле ву франсе

Нямат, но казват - еди си какво на Access, нещо друго на PowerPoint, друго на Word и т.н.Mozo написа:Нямат право в университетите да изискват от теб да използваш платен продукт, още повече при наличието на безплатен, при положение че също така трябва да си купиш или Мак или да си купиш и Windows, за да подкараш този платен софтуер. Или те карат да ставаш пират, или те карат да плащаш - българско образование
Съобразяват се само с графичните редактори, понеже и те ползват безплатни, че там вече няма кой да им купи photoshop, autocad или др.
- Mozo
- Skynet Cyber Unit

А същите неща ги има и в LibreOffice или пък във WPS Office. Значи, за да им изпълниш условието, те принуждават да платиш 150 долара за Windows и още толкова за Office или да ги дърпаш от някой тракър, което е най-малкото тъпо 

Ами в някои случаи им купуват корпоративни лицензи или както там се казваше. В предишната ми работа ни дадоха един диск с уиндос и един с офис пакет и на всичките компютри се активираха с еднакъв сериен номер. Та може и при даскалите да е така, друг е въпросът, че и те са научили нещо и не искат да погледнат в страни, като коне с капаци. Примерно, не им знам бройката вече, но са над 10 флашките, които съм оправил след като са били боднати в юсб на компютър на професор от СУ. Имат си там един вирус и си го въртят и на никой не му дреме. Гадинката вкарва всичките файлове в скрита папка и хората пищят, че им няма файловете
Под линукс се копират файловете и се изтрива този на гадинката и скритата папка и готово
Под линукс се копират файловете и се изтрива този на гадинката и скритата папка и готово
AsusVivoBook17
CPU 11th Gen Intel(R) Core(TM) i3-1115G4 [/color]RAM 16000MB DDR4; VC-Intel UHD Graphics G4
CPU 11th Gen Intel(R) Core(TM) i3-1115G4 [/color]RAM 16000MB DDR4; VC-Intel UHD Graphics G4
Че и на контролни и изпити се задават въпроси свързани с windows и MS office.Mozo написа:Трагично е положението...