Здравейте! Вероятно използвате блокиращ рекламите софтуер. В това няма нищо нередно, много хора го правят.

Но за да помогнете този сайт да съществува и за да имате достъп до цялото съдържание, моля, изключете блокирането на рекламите.

Ако не знаете как, кликнете тук

Прекомпилиране на .mde от 32 в 64 битов

feed Всякакви програми и проблемите свързани с тях.
Аватар
WonG
Audi Fan
Audi Fan

Прекомпилиране на .mde от 32 в 64 битов

Мнение от WonG »

Здравейте, интересува ме възможно ли е прекомпилирането на .mde файл(а и като цяло на всеки формат от MS Office, да си го имам на предвид) от 32 в 64 битов? Понеже при опит за отваряне на този файл изписва, че тъй като е създаден с 32 битов офис, не може да се отвори с 64 битовият ми... :)
Нещо нелогично ми е да не става, да е от 64 на 32 по би било проблемно, предполагам, а и винаги съм бил с 64 битов офис на тоя компютър и тая БД съм я отварял и предни години и не е имало проблем, не знам защо сега така се съпротивлява. :mrgreen:
Прочетено: 588 пъти

Изображение

Аватар
Mozo
Skynet Cyber Unit
Skynet Cyber Unit

Re: Прекомпилиране на .mde от 32 в 64 битов

Мнение от Mozo »

Нямам никаква представа, Office не използвам от години и съм супер добре :mrgreen:
Изображение
Аватар
WonG
Audi Fan
Audi Fan

Мнение от WonG »

Mozo написа:Нямам никаква представа, Office не използвам от години и съм супер добре :mrgreen:
Да, ама няма как в случая, щеш, нещеш, офис е нужен, това е готово и има една камара за попълване... другото което е, в университетите пак с офиса искат да се работи. :)
Честит ТРЕТИ МАРТ!
Офтопик:
Мнооооого готин бекграунд и хедър на тематика 3-ти март, поне при мен(с тъмния стил съм). Предлагам да го оставите като вариант, бих го ползвал.

Изображение

Аватар
Mozo
Skynet Cyber Unit
Skynet Cyber Unit

Мнение от Mozo »

Нямат право в университетите да изискват от теб да използваш платен продукт, още повече при наличието на безплатен, при положение че също така трябва да си купиш или Мак или да си купиш и Windows, за да подкараш този платен софтуер. Или те карат да ставаш пират, или те карат да плащаш - българско образование :???:
Изображение
Аватар
Nibelung
Философ с чук в ръка
Философ с чук в ръка

Мнение от Nibelung »

WonG написа:не знам защо сега така се съпротивлява. :mrgreen:
Защото е майкрософтски боклук.
Ний тука сички парле ву франсе

Изображение
Аватар
WonG
Audi Fan
Audi Fan

Мнение от WonG »

Mozo написа:Нямат право в университетите да изискват от теб да използваш платен продукт, още повече при наличието на безплатен, при положение че също така трябва да си купиш или Мак или да си купиш и Windows, за да подкараш този платен софтуер. Или те карат да ставаш пират, или те карат да плащаш - българско образование :???:
Нямат, но казват - еди си какво на Access, нещо друго на PowerPoint, друго на Word и т.н. :mrgreen: Офис пакета го има по всички училища/университети.
Съобразяват се само с графичните редактори, понеже и те ползват безплатни, че там вече няма кой да им купи photoshop, autocad или др. :mrgreen:

Изображение

Аватар
Mozo
Skynet Cyber Unit
Skynet Cyber Unit

Мнение от Mozo »

А същите неща ги има и в LibreOffice или пък във WPS Office. Значи, за да им изпълниш условието, те принуждават да платиш 150 долара за Windows и още толкова за Office или да ги дърпаш от някой тракър, което е най-малкото тъпо :p
Изображение
Аватар
Montoya
Модератор
Модератор

Мнение от Montoya »

Ами в някои случаи им купуват корпоративни лицензи или както там се казваше. В предишната ми работа ни дадоха един диск с уиндос и един с офис пакет и на всичките компютри се активираха с еднакъв сериен номер. Та може и при даскалите да е така, друг е въпросът, че и те са научили нещо и не искат да погледнат в страни, като коне с капаци. Примерно, не им знам бройката вече, но са над 10 флашките, които съм оправил след като са били боднати в юсб на компютър на професор от СУ. Имат си там един вирус и си го въртят и на никой не му дреме. Гадинката вкарва всичките файлове в скрита папка и хората пищят, че им няма файловете :lol:
Под линукс се копират файловете и се изтрива този на гадинката и скритата папка и готово :lol:
AsusVivoBook17
CPU 11th Gen Intel(R) Core(TM) i3-1115G4 [/color]RAM 16000MB DDR4; VC-Intel UHD Graphics G4
Аватар
Mozo
Skynet Cyber Unit
Skynet Cyber Unit

Мнение от Mozo »

Трагично е положението...
Изображение
Аватар
WonG
Audi Fan
Audi Fan

Мнение от WonG »

Mozo написа:Трагично е положението...
Че и на контролни и изпити се задават въпроси свързани с windows и MS office. :lol:

Изображение

Аватар
Mozo
Skynet Cyber Unit
Skynet Cyber Unit

Мнение от Mozo »

Това е анти всякаква логика, гъзолизци :sad:
Изображение
Нова тема Публикувай отговор

Обратно към “Софтуер”