Здравейте! Вероятно използвате блокиращ рекламите софтуер. В това няма нищо нередно, много хора го правят. |
Но за да помогнете този сайт да съществува и за да имате достъп до цялото съдържание, моля, изключете блокирането на рекламите. |
| Ако не знаете как, кликнете тук |
Създаване на локален акаунт при Windows 11
- Mozo
- Skynet Cyber Unit

Re: Създаване на локален акаунт при Windows 11
Супер, дано не се налага скоро, но ще го пробвам, благодаря

Прочетено: 1545 пъти

- Mozo
- Skynet Cyber Unit

Наложи ми се по-скоро, отколкото очаквахbeggginer написа: Пон Мар 23, 2026 23:37 Сигурен. Преди две седмици го ползвах два пъти на 25H2, за да помогна на двама различни приятели с HP лаптопи без wireless driver. Не знам защо ги инсталират тия Windows-и, не ме питай![]()
Погледнах и наистина в даден момент са спрели опцията, но явно са се сетили за точно гореспоменатия сценарий и са я върнали в най-новите билдове - https://www.elevenforum.com/t/a-new-way ... 784/page-3

Може би при теб е било различно заради засечения мрежови адаптер. Ако е integrated и го спреш от биос, може и да успееш да прескочиш "трапа". При мен и на двата нямаше мрежа (драйвър) и не можеше да прескочиш стъпката на инсталатора за създаване на онлайн акаунт. И тогава локалния овъррайд работеше. Прясно създадени инсталационни флашки с последната версия на W11 бяха и в двата случая.
Ако не намира адаптер, има логика да можеш да прескочиш стъпката след локалната инсталация.
Ако не намира адаптер, има логика да можеш да прескочиш стъпката след локалната инсталация.
- Mozo
- Skynet Cyber Unit

Да, аз пробвах и други варианти, но всичките първо минават през ъпдейта и чак тогава се правят врътките, защото всичките са преди стъпката, където те пита за вписване с Microsoft акаунт. Виж, не съм се сетил да пробвам със спрян Wi-Fi адаптер