рибарски лодки в Ахтопол
устието на река Велека край Синеморец
морския бряг край Синеморец
Здравейте! Вероятно използвате блокиращ рекламите софтуер. В това няма нищо нередно, много хора го правят. |
Но за да помогнете този сайт да съществува и за да имате достъп до цялото съдържание, моля, изключете блокирането на рекламите. |
| Ако не знаете как, кликнете тук |

аз въобще нямам представа за причината, но ..наистина много жалко, дано се оправи този проблем, 600 снимки, наистина ще падне гледанеHilon написа:Благодаря ви! Имам над 600 снимки, но имам проблем с достъпа до тях.
Снимките са записани на външен твърд диск през един лаптоп. Когато се прибрах в София и закачих твърдия диск към моето РС, установих че нямам достъп до папките и файловете, записани през лаптопа!![]()
Пробвах и на други компютри пак същото съобщение Access denied!
Ще трябва да търся колегата с лаптопа да закачим отново твърдия диск и да ги запишем на DVD диск.
ЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

Няма начин, ако можех и аз бих отишъл пакЛия написа:аз за това в събота и неделя отивам пак![]()
![]()

едно хубаво нещо да живеем в нашия край - близо сме до моретоZeroadhesion написа:Няма начин, ако можех и аз бих отишъл пакЛия написа:аз за това в събота и неделя отивам пак![]()
![]()
![]()
Е, какво ми говориш, аз съм родом от Бургас, ама не зависеше от мен, дали да се преместим в София или не. Като завърша висше, най-вероятно ще се прибера в Бургас.Лия написа:едно хубаво нещо да живеем в нашия край - близо сме до морето

Зеро, мисля си, че ще си останеш в Сф, обикновено не се прибират по малките градчетаZeroadhesion написа:Е, какво ми говориш, аз съм родом от Бургас, ама не зависеше от мен, дали да се преместим в София или не. Като завърша висше, най-вероятно ще се прибера в Бургас.Лия написа:едно хубаво нещо да живеем в нашия край - близо сме до морето![]()
![]()