индийското посолство с Росито,обкова на канапето е от истинско сребро
Тогава са я поискали за снаха един от мандарините или махараджите,непомня вече беше преди години,очарователен човек със своите пороци,заради които е известна,но те уверявам ,че няма по-добър човек от нея,няма по-интелигентен за движението,много изискана мадама,говорейки на чашата и свършвайки в избата,но това не ни интересува,важно е пътешествието от Азия до Европа,азиатци са много нагли към гувернантките на децата си,но много по-нагли са на пътя.Не стига ,че бъркат правилата на движение ,ами налитат на бой.Обаче пред полиция не разбира български.Емчи,като не разбира от български,що требе в българския да се говори за полиция
Мечтата ми е да отида в леговището на Далай Лама...Много Шукарейшо,днес гледах по Дискавъри мумия от преди 500 години ,човек монах останал без препитание,как се е овързал с някакъв колан през вратъ и коляното и е достигнал медитация ,до такава степен,че още има плът по прешлените към дробовете му

Той е достигнал нирвана и е умрял в медитация ,така се е борил с недоимъка и с тази си постъпка е казал Не на робството.Имало е много мумии на монаси,умряли точно по този начин ,но някаква война ги унищожава.Само тази остава,защото е на Индийска територия според историята.Тялото беше изсъхнал човек със здрави зъби на 45 години,ребрата му запазени,прешлени ,кости,боже какви са тия хора на Тибет?
Аз знам,че трябва да отида до там.Това е единственото място което ме влече,не е Индия,а нещо още по-съвършенно,което тепърва ще изучаваме,ще играем със себе си,ще изучаваме себе си,ще влизаме в приказка,ще бъдем такива каквито си искаме,роби но на себе си.

В Прага има една маймунка и тегли твоите желания
Айде следващия

И помнете Господ вижда всичко.
Живейте така, че да му е интересно.