Здравейте! Вероятно използвате блокиращ рекламите софтуер. В това няма нищо нередно, много хора го правят. |
Но за да помогнете този сайт да съществува и за да имате достъп до цялото съдържание, моля, изключете блокирането на рекламите. |
| Ако не знаете как, кликнете тук |
Прави ли ви впечатление, дами?
Прави ли ви впечатление, дами?
Прави ли ви впечатление, ужажаеми госпожици и госпожи, раменете на един мъж.Дали е широк, как са оформени ?
Прочетено: 831 пъти
Re: Прави ли ви впечатление, дами?
Ако може си метне чепа на тях - гледат ги 
[web]http://swfchan.org/1179/helikopter.swf.html[/web]
- fetus
- Почетен член

А беееййй, госпожи и госпожици... Ти де се завря прии госпожите или при госпожиците !?!?Жорката написа:Ако може си метне чепа на тях - гледат ги
Когато имаш златни ръце ,не е от значение къде са завряни. Приятели са тези, които не ти позволяват да правиш глупостите сам...

-
drackon
Тренира за мека китка...fetus написа:А беееййй, госпожи и госпожици... Ти де се завря прии госпожите или при госпожиците !?!?Жорката написа:Ако може си метне чепа на тях - гледат ги![]()
- fetus
- Почетен член

drackon написа:Тренира за мека китка...fetus написа:А беееййй, госпожи и госпожици... Ти де се завря прии госпожите или при госпожиците !?!?Жорката написа:Ако може си метне чепа на тях - гледат ги![]()
С чеп под рамената...
Когато имаш златни ръце ,не е от значение къде са завряни. Приятели са тези, които не ти позволяват да правиш глупостите сам...

лигавщини
Прави им. Ходи на плуване, ако мислиш така да пробиваш.
Раменете и гърба растат най-много с плуване.
Аз питам, защото съм останал с такова мнение.Искам да чуя женската част на форума.И май май я чух 
Аз ти казвам от позицията на човек с широки рамене. Пък женската част от форума, нека си пасува.
Добре.beggginer написа:Аз ти казвам от позицията на човек с широки рамене. Пък женската част от форума, нека си пасува.
Ами Иванов,въпроса си е просто излишен
Както казват :"Посрещат по външния вид,изпращат по ума",но пък казват и"За всеки влак си има пътници". 
Умей да живееш, дори когато животът ти стане непоносим!

- pandachina
- Почетен член

Ако трябва да бъда честна, заглеждам и широкоплещести мъже (както и всякакъв друг тип мъже, които имат излъчване, изглеждат добре и т.н. без да са с широки рамене), но, както казва Ваня – „по ума изпращат”, та и аз така – може да е страхотен красавец и животинският нагон да пощурява при вида му, но винаги рационалното надделява у мен (за добро или за зло) и в крайна сметка вземам решение в полза на по-умния, по-забавния, по-способният да се справи с различни житейски ситуации … Не че не съм правила избор и в полза на красавец, дори живях известно време с такъв, подлъгана от желанието си да стана майка, но акълът ми си дойде на мястото много скоро, защото неговият хептен го нямаше и си хванах куфарчето преди да направя фаталната грешка да стана майка от олигофрен под прикритие. 
Мен нещо конкретно ме интересува.Всичко друго освен за раменете си е чисто разводняване на темата.
-
- Подобни теми
- Отговори
- Преглеждания
- Последно мнение
-
- 0 Отговори
- 62 Преглеждания
-
Последно мнение от шони
Съб Яну 24, 2026 13:35
-