Здравейте! Вероятно използвате блокиращ рекламите софтуер. В това няма нищо нередно, много хора го правят.

Но за да помогнете този сайт да съществува и за да имате достъп до цялото съдържание, моля, изключете блокирането на рекламите.

Ако не знаете как, кликнете тук

Всичко за електронната цигара

Интересни факти. Методи за почистване на картомайзерите и удължаване на живота им.
Нова тема Публикувай отговор
Аватар
румпелщилцхен
Регистриран

Re: Всичко за електронната цигара

Мнение от румпелщилцхен »

румпелщилцхен написа: Споделих с вас моят личен опит и спирам дотук!
Ехееее, май сте ме чакали дълго и ви е липсвал "образът на врага"... :картечница:
Казах ви - споделям и спирам, и сега наистина това е последното ми участие тук. Не беше нужно страстно и с наслаждение културно, полукултурно и грубо да се мятате отгоре ми, защото наистина просто споделих. Нейсе,
сглупих отново, въпреки опита ми във форумите, в някои от които имам и мод/админ функции. Макар след първия ми пост по темата да ми бяха интересни единствено реакциите ви. Кротко и другарски ви моля за повече толерантност и беззлъчност, все пак, прочитайки едно мнение, по стила и изказа горе-долу можете да се ориентирате за "багажа" на пишещия.
А, и да ви издам един смъртен грях - пуша пури... :twisted:
Прочетено: 86811 пъти
Bene qui latuit, bene vixit :бира:
Аватар
Mozo
Skynet Cyber Unit
Skynet Cyber Unit

Мнение от Mozo »

Никой не се е нахвърлял на никого, просто обсъждаме. А колегите много точно са посочили какъв е проблема с този така неангажиращ пост, който само споделя личния опит :p
Изображение
Аватар
Льо
Луд за връзване
Луд за връзване

Мнение от Льо »

За сетен път се убеждавам, че изпаряването не е за всеки.
"Много трудно се обяснява на глухи, показва на слепи и спори с идиоти"
San4o
Регистриран

Мнение от San4o »

Здравейте. Незнам дали пиша в павилната тема или трябваше да създам нова за което се извинявам.
Нов съм в изпаряването. Обмислям покупката на първия си мод и картомайзер. Спрял съм се на iStick pico 75w,но се загледах и в SMOK XCUBE MINI 75W TC .

http://www.geneticsvape.com/mechanical- ... ini-75w-tc

Знам,че пикото е добро,но искам мнение дали този втория е по-добър.
Също така ако може да ме посъветвате за картомайзера.(ако бъркам някой термин ме извинете) Понеже искам MTL за по стегната дръпка съм се ориентирал към Innokin Prism T22 , Aspire Nautilus(Nautilus 2 , Nautilus mini) и kayfun v3 mini. Кой от трите ще ми препоръчате.. Благодаря предварително.
Аватар
Mozo
Skynet Cyber Unit
Skynet Cyber Unit

Мнение от Mozo »

Вземаш iStick Pico. XCUBE е по-голям, не му се сменя батерията и повечето екстри, които ги има няма да ги използваш никога. В същото време Pico-то е по-малко и можеш да сменяш батерията, което е много по-добър вариант. Е, ако те кефят кютюците, е друг въпрос :)

За изпарителя не знам какво да те посъветвам, защото не съм пробвал Innokin Prism, но на първо четене неприятно впечатление прави фактът, че няма регулиране на потока на въздуха и главите са скъпички. Също така гледам, че не си направил избор дали ще е обслужваем изпарителят или не? Защото Кайфун е обслужваем, а Инокин е с глави.
Изображение
San4o
Регистриран

Мнение от San4o »

Благодаря за бързия отговор. Не ме бърка дали е обслужваем(ше се науча да го обслужвам) или не,важното е кой е по добър за mtl изпаряване и като цяло. Важно ми е и да няма течове. А mautilus бива ли го?
Ако се спра на кайфуна,какви точно консумативи трябва да си купя за него да го обслужвам и по евтино ли излиза да обслужвам него отколкото да купува глави за т22.
Ето и един сайт в който намерх пикото най евтино,даже и с изпарител,който е повече инхалаторен,но няма да е излишен

http://vapexbg.com/index.php?route=prod ... duct_id=67

Този сайт дали е надежен. Да не се окаже някой реплика мода?
Аватар
Mozo
Skynet Cyber Unit
Skynet Cyber Unit

Мнение от Mozo »

Обслужваем е най-евтино и по-евтино не може да бъде - едно, защото сваляш никотина на течността и ти излиза много по-евтино, едно, защото консумативите са супер евтини. Памукът е 2.50лв. и стига за една година, а канталът е стотинки. Сметнал съм, че пушенето на месец ми излиза около 5 лева, по-евтино няма накъде просто, а в същото време се сцепвам от кеф :headbang: :headbang: :headbang:

За Кайфун ще ти трябват просто памук и кантал 0.25.

Мода бих го взел от Гигадринкс, там поне всичко е сигурно :thumbright:
Изображение
San4o
Регистриран

Мнение от San4o »

А какво ви е мнението за атомайзер его уан 2,5мл.
Последно промяна от San4o на Нед Сеп 10, 2017 23:56, променено общо 1 път.
Аватар
Mozo
Skynet Cyber Unit
Skynet Cyber Unit

Мнение от Mozo »

Нямам представа, ако някой от колегите го е ползвал, нека каже :)
Изображение
Аватар
Льо
Луд за връзване
Луд за връзване

Мнение от Льо »

San4o написа:А какво ви е мнението за автомайзер его уан 2,5мл.
Вервай ми, аВтомайзер никой не е пушил. Егото не е атомайзер, а клиромайзер, като и двете не ми говорят нищо :lol: Имах такъв. Ползвах го около три месеца. Сравнително вкусен, но лаком. Главата издържа около 200мл., светли течности, на не повече от 12-15 вата, като при монтирането ѝ, трябва да е добре обмокрена иначе следва прегар и в боклука. Спрях го, защото тука няма глави за него. Дори скоро го изхвърлих.
San4o
Регистриран

Мнение от San4o »

Предлагат ми един такъв изпарител с две обслужваеми глави. А глави намерих,че има в esmoker.bg ,но като ми дадат тези обслужваемите,за какво ще са друи. Мисля да пробвам напърво време с него.

Льо,ти като си ползвал такъв,като се притвори въздуха става за mtl изпаряване.
Аватар
Льо
Луд за връзване
Луд за връзване

Мнение от Льо »

San4o написа:
Льо,ти като си ползвал такъв,като се притвори въздуха става за mtl изпаряване.
Аз си го правя това и на отворен въздух, но да, става.
Аватар
pi4a7a
Начинаещ

Мнение от pi4a7a »

Добър вечер, дали на някого не е известно от къде мога да се сдобия с такава глава https://www.aliexpress.com/item/5pcs-lo ... eLevelAB=3 бях си купил от бг, но ми излезе 16лв :shock: 1 евро ми звучи перфектно за 0.5 ома главичка, но може да се спазарим с някого ако предлага чистак бърсак новичка

Ще я пъхам в Jomotech Lite 40
Legion Y520-15IKBN | i7-7700HQ | GTX 1050 Ti 4GB | 16GB DDR4 2400Mhz | 1TB Seagate HDD | Windows 10 Pro x64
Аватар
Mozo
Skynet Cyber Unit
Skynet Cyber Unit

Мнение от Mozo »

Нямам представа, за пръв път го чувам тоя атомайзер. Те са толкова много, че... Поръчваш от китайците и чакаш неопределен период от време :mrgreen:
Изображение
Аватар
pi4a7a
Начинаещ

Мнение от pi4a7a »

От тук я поръчах, но излиза 16лв :shock: https://7puffs.bg/vapouriz-lite-replacement-coil

Иначе да, кофти си избрах вейпа, избрах го на посоки а и грам понятие си нямах тогава, мода на Jomotech Lite 40 има няколко марки. Два от които Jomotech Lite и VAPOURIZ Lite :D представям си още колко има, и затова явно не мога да намеря, ако мога някак си да търся по модел на галвата, или не знам :D

Още съжалявам, че си купих два такива :mrgreen:
Legion Y520-15IKBN | i7-7700HQ | GTX 1050 Ti 4GB | 16GB DDR4 2400Mhz | 1TB Seagate HDD | Windows 10 Pro x64
Нова тема Публикувай отговор

• Подобни теми
    Отговори
    Преглеждания
     Последно мнение

Обратно към “Всичко за електронната цигара”