Здравейте! Вероятно използвате блокиращ рекламите софтуер. В това няма нищо нередно, много хора го правят.

Но за да помогнете този сайт да съществува и за да имате достъп до цялото съдържание, моля, изключете блокирането на рекламите.

Ако не знаете как, кликнете тук

Софтуер за камерата  [РЕШЕНА]

Актуални новини, въпроси и интересни факти за клетъчни телефони.
Аватар
Diananet
Почетен член
Почетен член

Софтуер за камерата  [РЕШЕНА]

Мнение от Diananet »

Имам смартфон с Андроид 4.4.2. Искам това, което снимам със задната камера да излиза на екрана на компютъра, който е с Линукс Manjaro Xfce. Имам и блутут маймунка, която да включа в някое от usb-тата на компа. Но не знам каква програма да използвам. Не съм ползвал подобни дивотии и не знам как да търся и в гугъл. Дори не съм сигурен дали правилно обясних цялата щуротия :toothy10:
Ще се радвам ако ми помогнете.
Прочетено: 1908 пъти
Почнеш ли да лепиш пари по монитора, докато слушаш музика в youtube - лягай си! Много си пиян!
Аватар
beggginer
Доктор
Доктор

Re: Софтуер за камерата

Мнение от beggginer »

Как да си върнем контрола над Windows 10 Home :violent1:
Изображение
Валсо написа: Съб Яну 21, 2023 12:28 Знам какво правя.
Аватар
Diananet
Почетен член
Почетен член

Мнение от Diananet »

Въх, Боже! Пак ще се правя на хакер :toothy10: Пък аз си мислех, че ще цъкна два пъти в гугъл плей и работата ще заспи :toothy10:
Благодаря ти. Ще изпуша няколко цигари за кураж и запрятам ръкави.
Почнеш ли да лепиш пари по монитора, докато слушаш музика в youtube - лягай си! Много си пиян!
Аватар
Montoya
Модератор
Модератор

Мнение от Montoya »

Андроид емулаторите не разпознават блутут устройствата на компютъра. Загазих яко преди месец време. Купихме си автомобилна диагностика за 420 пари, но работи на андроид. Пробвах всичките налични андроид емулатори за уиндоус, но нито един не разпознава блутут устройството на компютъра и работата пропадна
AsusVivoBook17
CPU 11th Gen Intel(R) Core(TM) i3-1115G4 [/color]RAM 16000MB DDR4; VC-Intel UHD Graphics G4
Аватар
beggginer
Доктор
Доктор

Мнение от beggginer »

Montoya написа:Андроид емулаторите не разпознават блутут устройствата на компютъра. Загазих яко преди месец време. Купихме си автомобилна диагностика за 420 пари, но работи на андроид. Пробвах всичките налични андроид емулатори за уиндоус, но нито един не разпознава блутут устройството на компютъра и работата пропадна
Колко му е да я сложите на някакъв допотопен таблет?
Изображение
Аватар
Montoya
Модератор
Модератор

Мнение от Montoya »

Ами не може да е баш допотопен. С инсталацията е към 6 гб, което ни отвежда на таблет с 32гб вградена памет. Програмата има изискване за 4 ядрен процесор минимум, 2 гб рам и андроид най малко 4.4 кит кат
AsusVivoBook17
CPU 11th Gen Intel(R) Core(TM) i3-1115G4 [/color]RAM 16000MB DDR4; VC-Intel UHD Graphics G4
Аватар
beggginer
Доктор
Доктор

Мнение от beggginer »

Montoya написа:Ами не може да е баш допотопен. С инсталацията е към 6 гб, което ни отвежда на таблет с 32гб вградена памет. Програмата има изискване за 4 ядрен процесор минимум, 2 гб рам и андроид най малко 4.4 кит кат
Кофти :sick:
Изображение
Нова тема Публикувай отговор

• Подобни теми
    Отговори
    Преглеждания
     Последно мнение

Обратно към “GSM новини, проблеми и въпроси”