Здравейте! Вероятно използвате блокиращ рекламите софтуер. В това няма нищо нередно, много хора го правят.

Но за да помогнете този сайт да съществува и за да имате достъп до цялото съдържание, моля, изключете блокирането на рекламите.

Ако не знаете как, кликнете тук

Темата на голямата и малката Пандичка

Споделен проблем - половин проблем.
Нова тема Публикувай отговор
Аватар
Mozo
Skynet Cyber Unit
Skynet Cyber Unit

Re: Темата на голямата и малката Пандичка

Мнение от Mozo »

Всичко ще е ОК, Панди, няма да се даваме PDT_Love_18 PDT_Love_18 PDT_Love_18
Прочетено: 6083 пъти
Изображение
Аватар
Nibelung
Философ с чук в ръка
Философ с чук в ръка

Мнение от Nibelung »

pandachina написа:Днес ни беше първата ваксина след родилния дом.
Избягвай всяка ваксина, която успееш. Мътни са там нещата.
Ний тука сички парле ву франсе

Изображение
Kotkata68
Глобална котка-идиотка
Глобална котка-идиотка

Мнение от Kotkata68 »

Уф, добре че тук си обяснила, че в другата тема ме гръмна. :не така: Ще и мине и вече е забравила, че са я боцкали. За коремчето стискам палци всичко да е наред и недей да се притесняваш предварително, мисли си че това ще е просто поредната бебешка консултация. :гуш: :гуш: :гуш:

Не ми казвай какво да правя... За да не ти кажа къде да идеш...!

Опознават ме само тези, на които позволя... за останалите съм просто това, което виждат!

Аватар
Галина Ширлетова
Доктор
Доктор

Мнение от Галина Ширлетова »

Панди, спокойно, нищо не се е случило! PDT_Love_18 PDT_Love_18 Стискам палци и вярвай, че всичко ще е наред! :thumbright: PDT_Love_18 PDT_Love_18
Сам си и си жив, а ти се иска още по-силно да усетиш, че живееш, дори и по малко странен начин... с широко отворени очи, но в мъглата...

http://www.youtube.com/watch?v=HyatlLeXwLE

http://vbox7.com/play:3842ac3c3e
Аватар
kim75
Академик
Академик

Мнение от kim75 »

pandachina написа:Ето и обещаната мини-панденска усмвка! :mrgreen:

Изображение

Изображение
Колкото повече я гледам толкова повече си мисля, че ако имам син някой ден я искам за снаха! ;)

Стискам силно палци с коремчето всичко да е наред и проблема да отмине скоро! :pray: PDT_Love_18

За какво е гадната ваксина, която й биха?
Изображение
This is not the end,my only friend!I hope I´ll see you again!!!
Аватар
cvete_78
Цветна усмивка
Цветна усмивка

Мнение от cvete_78 »

Милата сладуна.Панди,всичко ще е наред не го мисли . :целувам те: и :гуш: ,а Мити ше го нацелуваш като дойдете с Ема на срещата в Плевен :p
Защо е толкова трудно просто да се обичаме?Изображение
Живите затварят очите на мъртвите,а мъртвите отварят очите на живите./Й.Радичков/
Изображение
Аватар
pandachina
Почетен член
Почетен член

Мнение от pandachina »

Гушкам я с една ръка, с другата пиаш, извинетеза грешките.
Ваксината беше против Хепатит. Рева денонощно двад ни след нея. Според доки не било от ваксината. Трънки! :evil:
Коремчето я мъчи все повече, а в добавка мята кърма почти напълно спря и увеличихме адаптираното мляко, което затяга още повече коремчето. Едото уше пък почна да изпуска обилен секрет и не знам дали и това не е проблем някакъв. Не виждам да се държи за него, което ме успокоява донякъде и затова не съм звъняла на лекарката още.
Много плаче последните дни. Почти денонощно я гушкам, но дори и тогава често проплаква, чак пищи от болките в това коремче. Спим двете заедно гушнате на моето легло. Казват ми, че съм щялада я разглезя така, но не ми пука - не мога да я оставя да си плаче, превивайки се от болки сама в кошарката, а аз да лежа спокойно в леглото си. Гушкам я колкото има нужда и това е. Да си гледат работата тези, които говорят за разглезване. Аз детето си да се мъчи само няма да оставя, каквото ще да става. [-(
Изображение

[blink]"Когато започнеш да правиш компромиси със своите ценности заради хората около теб, значи е време да смениш хората".[/blink]
Аватар
Галина Ширлетова
Доктор
Доктор

Дааа... разбирам :sad: :sad: Нали в понеделник сте на ехо за коремчето и дано имате точни лекари за консулт! Панди, не подминавай ушето, то също много боли както знаем... И първо ти се успокой, майчице! Когато детето е болничко ще го гушкаш разбира се! PDT_Love_18 PDT_Love_18 Прегръщам ви! PDT_Love_18
Сам си и си жив, а ти се иска още по-силно да усетиш, че живееш, дори и по малко странен начин... с широко отворени очи, но в мъглата...

Аватар
Nibelung
Философ с чук в ръка
Философ с чук в ръка

Мнение от Nibelung »

Да си спи при тебе, това не е разглезване.

Изображение
Kotkata68
Глобална котка-идиотка
Глобална котка-идиотка

Мнение от Kotkata68 »

Панди, няма да ти казвам да не се притесняваш, защото те разбирам и знам че е невъзможно. Моля се само, всичко да се оправи по-бързо и Ема да не се мъчи повече. Опитай се само да си мъничко по-спокойна, защото мъничето може и е мъничко, но не знам по кои природни закони усеща че си притеснена и заради това също може да е нервна и да плаче. Послушай Галя и отиди на лекар заради ушето. Дори и да е нещо незначително, лекарите ще кажат и ще и го почистят, защото ако има секрет те трябва да ти покажат как да го почистваш за да не остане вътре нещо и след това да направи проблем. Чакам с нетърпение да стане понеделник, за да ни кажеш добри новини и заедно с теб и ние да се успокоим. :гуш: :гуш: :гуш:
Колкото до това дали да спи при теб, изобщо да не ти пука от приказките на "специалистите", естествено че ще я гушкаш и успокояваш, та ти си майка. :гуш: :гуш: :гуш:

Не ми казвай какво да правя... За да не ти кажа къде да идеш...!

Опознават ме само тези, на които позволя... за останалите съм просто това, което виждат!

Аватар
pandachina
Почетен член
Почетен член

Мнение от pandachina »

Благодаря ви за подкрепата! :гуш: Ушето вече не секретира, а детето е значително по-спокойно. Пак спа при мен половината нощ, но после й мина киселото настроение и си спа в кошарката. Въпросът вече е не дали ще я разглезя като спи при мен, а дали няма аз да се разглезя така - много ми е сладко да си я гушкам цяла нощ и не искам да я пусна сутрин. :lol: Открих, че се успокояваме взаимно, когато се гушнем. :mrgreen:
Вчера дъъъъъълго се разхождахме и тя спа навън, после беше спокойна, докато не почнаха коликите вечерта, но от тях няма как да избягаме. Преоткрих удоволствието от четенето на книги - тя спи в количката, аз стоя на пейка в парка, слушам как пеят птичките, наслаждавам се на лекият повей на вятъра и препрочитам романите на Бредбъри за n-ти път. Идилия! :mrgreen:
И така. Трудностите си ги има, неминуеми са, но реших да се наслаждавам на хубавите моменти, за да преглътна по-лесно лошите и поне засега се получава, но са минали само няколко часа все още. :booty:

Днес бебе Ема става на 40 дни!

:танци: :торта: :клоун:
Изображение

[blink]"Когато започнеш да правиш компромиси със своите ценности заради хората около теб, значи е време да смениш хората".[/blink]
Аватар
Галина Ширлетова
Доктор
Доктор

Честит празник, Панди! :) :питие: :кейк: :маргаритка:
Ти си преоткрила непреходните истини за връзката между майка и дете... :thumbright: PDT_Love_18 И вярвай, че ще сте щастливи по своему и хубавото е неизмеримо многократно повече от лошото! :гуш: :туптящо сърце: :слънце: :0131: :целувам те:

Аватар
Nibelung
Философ с чук в ръка
Философ с чук в ръка

Мнение от Nibelung »

pandachina написа:Открих, че се успокояваме взаимно, когато се гушнем. :mrgreen:тя спи в количката, аз стоя на пейка в парка, слушам как пеят птичките, наслаждавам се на лекият повей на вятъра
:cheers1:
Поне 3 години така. А после още бебче, още 3 г., още едно, още 3 г. и ще сте щастливи и ти, и те.
А на тия, дето искат децата да са по домове, а майките да бачкат, вместо да са по градинките с децата си - една яка благословия :съгласен:

Изображение
Аватар
Mozo
Skynet Cyber Unit
Skynet Cyber Unit

Мнение от Mozo »

Е, там където искаш да забягваш са така, защото не са прости, а ние понеже сме по благословиите сме на тоя хал :thumbright:
Изображение
Аватар
cvete_78
Цветна усмивка
Цветна усмивка

Мнение от cvete_78 »

Панди,хич да не ти пука.Ще си гушкаш детето ами как иначе.Преди време гледай Мадлен Алгафари при Гала и това ,което много ме впечатли беше нейното заключение,че трябва много да се гушка детето за да расте уверено и спокойно.Моите деца винаги са спяли отделно по изключение когато са болнички са спали при мен.С Полито сме се гушкали за следобедна дрямка,но с Мити не той си знае леглото иначе няма сън.Това е личен избор всеки както си го разбира.
Щом днес Ема става на 40 дни трябва да я орисаме.Ако не възразявате аз ще бъда първа :p
Ема,орисвам те да си усмихната за да си отваряш и най-здраво заключените врати.Орисвам те да си ефирна и неуловима като милувката на вятъра.Орисвам те да си прекрасен Човек.
Защо е толкова трудно просто да се обичаме?Изображение
Живите затварят очите на мъртвите,а мъртвите отварят очите на живите./Й.Радичков/
Изображение
Нова тема Публикувай отговор

• Подобни теми
    Отговори
    Преглеждания
     Последно мнение

Обратно към “Лафчета, лични проблеми, въпроси и още”