Здравейте! Вероятно използвате блокиращ рекламите софтуер. В това няма нищо нередно, много хора го правят. |
Но за да помогнете този сайт да съществува и за да имате достъп до цялото съдържание, моля, изключете блокирането на рекламите. |
| Ако не знаете как, кликнете тук |
Темата на голямата и малката Пандичка
- Mozo
- Skynet Cyber Unit

Re: Темата на голямата и малката Пандичка
Всичко ще е ОК, Панди, няма да се даваме

Прочетено: 6083 пъти

- Nibelung
- Философ с чук в ръка

Избягвай всяка ваксина, която успееш. Мътни са там нещата.pandachina написа:Днес ни беше първата ваксина след родилния дом.
Ний тука сички парле ву франсе

-
Kotkata68
- Глобална котка-идиотка

Уф, добре че тук си обяснила, че в другата тема ме гръмна.
Ще и мине и вече е забравила, че са я боцкали. За коремчето стискам палци всичко да е наред и недей да се притесняваш предварително, мисли си че това ще е просто поредната бебешка консултация.

Не ми казвай какво да правя... За да не ти кажа къде да идеш...!
Опознават ме само тези, на които позволя... за останалите съм просто това, което виждат!
Опознават ме само тези, на които позволя... за останалите съм просто това, което виждат!
- Галина Ширлетова
- Доктор

Панди, спокойно, нищо не се е случило!
Стискам палци и вярвай, че всичко ще е наред!

Сам си и си жив, а ти се иска още по-силно да усетиш, че живееш, дори и по малко странен начин... с широко отворени очи, но в мъглата...
http://www.youtube.com/watch?v=HyatlLeXwLE
http://vbox7.com/play:3842ac3c3e
- kim75
- Академик

Колкото повече я гледам толкова повече си мисля, че ако имам син някой ден я искам за снаха!pandachina написа:Ето и обещаната мини-панденска усмвка!![]()
Стискам силно палци с коремчето всичко да е наред и проблема да отмине скоро!
За какво е гадната ваксина, която й биха?
- cvete_78
- Цветна усмивка

Милата сладуна.Панди,всичко ще е наред не го мисли .
и
,а Мити ше го нацелуваш като дойдете с Ема на срещата в Плевен 
Защо е толкова трудно просто да се обичаме?
Живите затварят очите на мъртвите,а мъртвите отварят очите на живите./Й.Радичков/

Живите затварят очите на мъртвите,а мъртвите отварят очите на живите./Й.Радичков/
- pandachina
- Почетен член

Гушкам я с една ръка, с другата пиаш, извинетеза грешките.
Ваксината беше против Хепатит. Рева денонощно двад ни след нея. Според доки не било от ваксината. Трънки!
Коремчето я мъчи все повече, а в добавка мята кърма почти напълно спря и увеличихме адаптираното мляко, което затяга още повече коремчето. Едото уше пък почна да изпуска обилен секрет и не знам дали и това не е проблем някакъв. Не виждам да се държи за него, което ме успокоява донякъде и затова не съм звъняла на лекарката още.
Много плаче последните дни. Почти денонощно я гушкам, но дори и тогава често проплаква, чак пищи от болките в това коремче. Спим двете заедно гушнате на моето легло. Казват ми, че съм щялада я разглезя така, но не ми пука - не мога да я оставя да си плаче, превивайки се от болки сама в кошарката, а аз да лежа спокойно в леглото си. Гушкам я колкото има нужда и това е. Да си гледат работата тези, които говорят за разглезване. Аз детето си да се мъчи само няма да оставя, каквото ще да става.
Ваксината беше против Хепатит. Рева денонощно двад ни след нея. Според доки не било от ваксината. Трънки!
Коремчето я мъчи все повече, а в добавка мята кърма почти напълно спря и увеличихме адаптираното мляко, което затяга още повече коремчето. Едото уше пък почна да изпуска обилен секрет и не знам дали и това не е проблем някакъв. Не виждам да се държи за него, което ме успокоява донякъде и затова не съм звъняла на лекарката още.
Много плаче последните дни. Почти денонощно я гушкам, но дори и тогава често проплаква, чак пищи от болките в това коремче. Спим двете заедно гушнате на моето легло. Казват ми, че съм щялада я разглезя така, но не ми пука - не мога да я оставя да си плаче, превивайки се от болки сама в кошарката, а аз да лежа спокойно в леглото си. Гушкам я колкото има нужда и това е. Да си гледат работата тези, които говорят за разглезване. Аз детето си да се мъчи само няма да оставя, каквото ще да става.
- Галина Ширлетова
- Доктор

Дааа... разбирам
Нали в понеделник сте на ехо за коремчето и дано имате точни лекари за консулт! Панди, не подминавай ушето, то също много боли както знаем... И първо ти се успокой, майчице! Когато детето е болничко ще го гушкаш разбира се!
Прегръщам ви! 
Сам си и си жив, а ти се иска още по-силно да усетиш, че живееш, дори и по малко странен начин... с широко отворени очи, но в мъглата...
- Nibelung
- Философ с чук в ръка

Да си спи при тебе, това не е разглезване.

-
Kotkata68
- Глобална котка-идиотка

Панди, няма да ти казвам да не се притесняваш, защото те разбирам и знам че е невъзможно. Моля се само, всичко да се оправи по-бързо и Ема да не се мъчи повече. Опитай се само да си мъничко по-спокойна, защото мъничето може и е мъничко, но не знам по кои природни закони усеща че си притеснена и заради това също може да е нервна и да плаче. Послушай Галя и отиди на лекар заради ушето. Дори и да е нещо незначително, лекарите ще кажат и ще и го почистят, защото ако има секрет те трябва да ти покажат как да го почистваш за да не остане вътре нещо и след това да направи проблем. Чакам с нетърпение да стане понеделник, за да ни кажеш добри новини и заедно с теб и ние да се успокоим.
Колкото до това дали да спи при теб, изобщо да не ти пука от приказките на "специалистите", естествено че ще я гушкаш и успокояваш, та ти си майка.

Колкото до това дали да спи при теб, изобщо да не ти пука от приказките на "специалистите", естествено че ще я гушкаш и успокояваш, та ти си майка.
Не ми казвай какво да правя... За да не ти кажа къде да идеш...!
- pandachina
- Почетен член

Благодаря ви за подкрепата!
Ушето вече не секретира, а детето е значително по-спокойно. Пак спа при мен половината нощ, но после й мина киселото настроение и си спа в кошарката. Въпросът вече е не дали ще я разглезя като спи при мен, а дали няма аз да се разглезя така - много ми е сладко да си я гушкам цяла нощ и не искам да я пусна сутрин.
Открих, че се успокояваме взаимно, когато се гушнем.
Вчера дъъъъъълго се разхождахме и тя спа навън, после беше спокойна, докато не почнаха коликите вечерта, но от тях няма как да избягаме. Преоткрих удоволствието от четенето на книги - тя спи в количката, аз стоя на пейка в парка, слушам как пеят птичките, наслаждавам се на лекият повей на вятъра и препрочитам романите на Бредбъри за n-ти път. Идилия!
И така. Трудностите си ги има, неминуеми са, но реших да се наслаждавам на хубавите моменти, за да преглътна по-лесно лошите и поне засега се получава, но са минали само няколко часа все още.

Вчера дъъъъъълго се разхождахме и тя спа навън, после беше спокойна, докато не почнаха коликите вечерта, но от тях няма как да избягаме. Преоткрих удоволствието от четенето на книги - тя спи в количката, аз стоя на пейка в парка, слушам как пеят птичките, наслаждавам се на лекият повей на вятъра и препрочитам романите на Бредбъри за n-ти път. Идилия!
И така. Трудностите си ги има, неминуеми са, но реших да се наслаждавам на хубавите моменти, за да преглътна по-лесно лошите и поне засега се получава, но са минали само няколко часа все още.
Днес бебе Ема става на 40 дни!
- Галина Ширлетова
- Доктор

Честит празник, Панди!
Ти си преоткрила непреходните истини за връзката между майка и дете...
И вярвай, че ще сте щастливи по своему и хубавото е неизмеримо многократно повече от лошото!

Ти си преоткрила непреходните истини за връзката между майка и дете...
- Nibelung
- Философ с чук в ръка

pandachina написа:Открих, че се успокояваме взаимно, когато се гушнем.тя спи в количката, аз стоя на пейка в парка, слушам как пеят птичките, наслаждавам се на лекият повей на вятъра
Поне 3 години така. А после още бебче, още 3 г., още едно, още 3 г. и ще сте щастливи и ти, и те.
А на тия, дето искат децата да са по домове, а майките да бачкат, вместо да са по градинките с децата си - една яка благословия

- Mozo
- Skynet Cyber Unit

Е, там където искаш да забягваш са така, защото не са прости, а ние понеже сме по благословиите сме на тоя хал 

- cvete_78
- Цветна усмивка

Панди,хич да не ти пука.Ще си гушкаш детето ами как иначе.Преди време гледай Мадлен Алгафари при Гала и това ,което много ме впечатли беше нейното заключение,че трябва много да се гушка детето за да расте уверено и спокойно.Моите деца винаги са спяли отделно по изключение когато са болнички са спали при мен.С Полито сме се гушкали за следобедна дрямка,но с Мити не той си знае леглото иначе няма сън.Това е личен избор всеки както си го разбира.
Щом днес Ема става на 40 дни трябва да я орисаме.Ако не възразявате аз ще бъда първа
Ема,орисвам те да си усмихната за да си отваряш и най-здраво заключените врати.Орисвам те да си ефирна и неуловима като милувката на вятъра.Орисвам те да си прекрасен Човек.
Щом днес Ема става на 40 дни трябва да я орисаме.Ако не възразявате аз ще бъда първа
Ема,орисвам те да си усмихната за да си отваряш и най-здраво заключените врати.Орисвам те да си ефирна и неуловима като милувката на вятъра.Орисвам те да си прекрасен Човек.
Защо е толкова трудно просто да се обичаме?

-
- Подобни теми
- Отговори
- Преглеждания
- Последно мнение
-
-
Божидар Божанов обяви каква ще е темата на вот на недоверие №5
от Mozo » Чет Авг 28, 2025 13:41 » в Любопитни новини - 0 Отговори
- 930 Преглеждания
-
Последно мнение от Mozo
Чет Авг 28, 2025 13:41
-
-
-
Николай Вълканов: България е излязла от голямата инфлация
от Mozo » Пон Яну 05, 2026 13:43 » в Любопитни новини - 1 Отговори
- 50 Преглеждания
-
Последно мнение от Mozo
Пон Яну 05, 2026 13:43
-
-
-
Разбиха най-голямата фабрика за незаконни цигари, над 100 млн. къса са иззети
от Mozo » Чет Юли 10, 2025 12:56 » в Любопитни новини - 0 Отговори
- 93 Преглеждания
-
Последно мнение от Mozo
Чет Юли 10, 2025 12:56
-
-
-
Най-голямата минна компания в света поглежда към сръбските съкровища
от Mozo » Пет Окт 17, 2025 13:00 » в Любопитни новини - 8 Отговори
- 318 Преглеждания
-
Последно мнение от Mozo
Съб Окт 18, 2025 19:18
-
-
-
Европа е подложена на най-голямата суша. Територията в България е засегната на 100%
от Mozo » Пет Авг 01, 2025 12:10 » в Любопитни новини - 0 Отговори
- 114 Преглеждания
-
Последно мнение от Mozo
Пет Авг 01, 2025 12:10
-