Здравейте! Вероятно използвате блокиращ рекламите софтуер. В това няма нищо нередно, много хора го правят. |
Но за да помогнете този сайт да съществува и за да имате достъп до цялото съдържание, моля, изключете блокирането на рекламите. |
| Ако не знаете как, кликнете тук |
Проблем при буутване на флашка с Fedora Sileverblue [РЕШЕНА]
Re: Проблем при буутване на флашка с Fedora Sileverblue
Щом от Steam са направили SteamOS имютабъл значи не е лошо

Прочетено: 3100 пъти
Флашката. Тогава няма значение с какво е правена и какво има на нея. Тогава процедирам така - с нещо тежко и твърдо (за предпочитане желязно или каменно) прилагам ударна сила по нея. Засега са ми се скапали 2 - едната е откакто имам комп и може да не се брои, ама с другата се набутах - изкара година-две. И сега като се замисля - бях я дал на един колега и тя си беше имала вземане-даване с Уйн, пък и на чужд кон и сто тояги са малко.
Селски, Начо Селски.
И да се скапе ще загубиш линукс исота, не едно а няколко, не е болка за умиране имхо
Най-лошото е когато разчиташ на нещо и то да се скапе когато ти трябва, ама това се случва със всякакъв хардуер
Най-лошото е когато разчиташ на нещо и то да се скапе когато ти трябва, ама това се случва със всякакъв хардуер
Е, с ventoy няма да са само пингвини, ама в общия случай си прав. Отделно имам и файлове и папки там. И те са ми ценните.
Селски, Начо Селски.
- Mozo
- Skynet Cyber Unit

Там целта е друга, защото е конзола и те имат определен модел, предоставят ти ОС като фърмуер.
За друго говорим - направените промени отиват при ъпдейт и почваш отначало. Няма как да си го причинябат-начо написа: Пон Апр 14, 2025 13:20 Зависи как са го решили. Но обикновено "баш ъпдейта" се случва при рестартиране/изключване и се губи много време. Може да са делта-обновявания, ама пак отнема маса време.

Е, то трябва да си краен мазохист да го ползваш за дома.Mozo написа: Пон Апр 14, 2025 15:33 За друго говорим - направените промени отиват при ъпдейт и почваш отначало. Няма как да си го причиня![]()
Но пък така оня който стои зад дистрото "поема целия огън за всичко", т.е. то е изключително и правилно настроено, съответно - би следвало и "да носи на бой" (в днешно време му викат загуба на пари) когато не е по реда си. Това разбира се, когато във няколкото съществуващи снимки си носи "лошата карма". Мммм не го вярвам да има "толкова корави пичове, дето да носят на бой", ама не съм и бизнесмен.
Селски, Начо Селски.
- Mozo
- Skynet Cyber Unit

Именно, ама се превръща в мода и много народ го ползва без да разбира нищо и после плюе по Linux безпричинно.

-
- Подобни теми
- Отговори
- Преглеждания
- Последно мнение
-
-
Проблем с компакт диск
от ArchEnemy » Пет Яну 23, 2026 11:34 » в Линукс - инсталация, настройки, проблеми - 6 Отговори
- 138 Преглеждания
-
Последно мнение от Mozo
Пет Яну 23, 2026 23:58
-
-
-
Проблем с видео дрйавер за AMD
от cprog » Чет Ное 13, 2025 09:49 » в Линукс - инсталация, настройки, проблеми - 21 Отговори
- 1469 Преглеждания
-
Последно мнение от cprog
Вто Ное 18, 2025 11:15
-
-
-
Проблем с ъпдейт на CachyOS
от kracode » Чет Сеп 25, 2025 10:28 » в Линукс - инсталация, настройки, проблеми - 4 Отговори
- 978 Преглеждания
-
Последно мнение от Валсо
Пет Окт 03, 2025 18:10
-
-
-
Проблем с ъпдейт на EndeavourOS
от Montoya » Сря Юни 25, 2025 06:48 » в Линукс - инсталация, настройки, проблеми - 10 Отговори
- 9780 Преглеждания
-
Последно мнение от Mozo
Чет Юни 26, 2025 23:04
-
-
-
Имате ли проблем със шрифта в Ментата?
от бат-начо » Пон Юли 28, 2025 20:36 » в Линукс - инсталация, настройки, проблеми - 3 Отговори
- 1274 Преглеждания
-
Последно мнение от Валсо
Вто Юли 29, 2025 13:32
-