Здравейте! Вероятно използвате блокиращ рекламите софтуер. В това няма нищо нередно, много хора го правят. |
Но за да помогнете този сайт да съществува и за да имате достъп до цялото съдържание, моля, изключете блокирането на рекламите. |
| Ако не знаете как, кликнете тук |
Сънища ;]]
- flora
- Почетен член

Re: Сънища ;]]
Офтопик:
There's a flame, flame in my heart
And there's no rain, can put it out
And there's a flame, it's burning in my heart
And there's no rain, ooh can put it out
So just hold me, hold me, hold me
And there's no rain, can put it out
And there's a flame, it's burning in my heart
And there's no rain, ooh can put it out
So just hold me, hold me, hold me
Скрито съдържание!:
Регистрирайте се или влезте в акаунта си, за да видите съдържанието
Скрито съдържание за нерегистрирани:
Kато изключа Видиана,сънувах странен сън,всички останали държите по една нафтова пушка и се мъчите да се гръмнете,но все нещо засича и все се опушвате,и колкото повече се мъчите толкова по черни ставате
Kато изключа Видиана,сънувах странен сън,всички останали държите по една нафтова пушка и се мъчите да се гръмнете,но все нещо засича и все се опушвате,и колкото повече се мъчите толкова по черни ставате
Скрито съдържание!:
Скрито съдържание за нерегистрирани:
съновник искаш ти,че и със търсачка

съновник искаш ти,че и със търсачка
Наглеждай мечтите ми. Връщам се в реалния свят.
Колелета е на хубаво 
И помнете Господ вижда всичко.
Живейте така, че да му е интересно.
Живейте така, че да му е интересно.
Да ако караш колело ще имаш успех във всичко.
Наглеждай мечтите ми. Връщам се в реалния свят.
Тая нощ имах бахти смахнатия Lovecraft-ски сън... Бях в един козарник и вътре козите бяха дигизирани Great Old Ones, като имаха жълти очи с котешки зеници и крокодилски зъби, само че малко по-дълги. Яретата бяха нещо като пазачи, които ме отведоха до вътрешността, където ме очакваха дъртите кози. Та главния козел беше нещо като говорител на Yog-Sothoth и аз можех да говоря директно с божеството чрез него. За целта се обърна с гръб, имаше анус със зъби, който се разтвори, от там се подаде още едно око и се разнесе някакъв невероятно нисък и разтърсващ глас, който беше като бумтеж от земетресение. Не помня какво ми каза, но след това поисках да говоря с Azathoth и тук козела побесня, аз се стреснах и се събудих.
Понякога се изумявам подсъзнанието ми какъв микс прави от всички неща, минали или настоящи, от ежедневието... Как ги забърква в едно цяло...
Определено трябва да пробвам някой път LSD...
Определено трябва да пробвам някой път LSD...
- Льо
- Луд за връзване

Баси, тая тема сефте я виждам, обаче ще я оцвъкам набръжки. Днес следобед си дремнАх два часа, щото от сутринта съм в трафика и ако не беше майка ми с мин, сигурно и нямаше да натрупам толкова гняв, но не би. Та спя си аз и си сънувам, че дремя в някакво кафене и решавам да ставам вече и тъкмо ставам, някъв костюмар нахален, сяда на масата и ме дърпа на стола и вика - Никъде няма да ходиш. Аз съм кротко същество, ама явно невъзможността да попържам по пътя, ми отключи неква бесна агресия, на сън ... Както съм седнал принудително, с десната го гепвам за главата и със замах в масата, няколко пъти. От там го вдигам над глава и го мятам в бара, а оня цел в сос, собствен.
Тълкувайте!
Връщам се след малко.
Тълкувайте!
Връщам се след малко.
"Много трудно се обяснява на глухи, показва на слепи и спори с идиоти"
Нахалния костюмар е Windows. А това, че идва при теб на масата означава, че ще си инсталираш Windows 10 Redstone 5. Най-новата версия. Ще се изненадаш как работи:
От неописуема радост ще халосаш няколко пъти компютъра. Червеното е истина, така че няма лъжа, няма измама. Това е.
От неописуема радост ще халосаш няколко пъти компютъра. Червеното е истина, така че няма лъжа, няма измама. Това е.
Почнеш ли да лепиш пари по монитора, докато слушаш музика в youtube - лягай си! Много си пиян!
- Льо
- Луд за връзване

Тоя път не си разбралDiananet написа: Пет Сеп 21, 2018 19:19 Нахалния костюмар е Windows. А това, че идва при теб на масата означава, че ще си инсталираш Windows 10 Redstone 5. Най-новата версия. Ще се изненадаш как работи:
Ако туря Виндос тен, Мозът ке ме банне от тука и шо ке права, а.
Не е било тва, друго е, ама тука гаче само се пише, а се не мисли
"Много трудно се обяснява на глухи, показва на слепи и спори с идиоти"