Здравейте! Вероятно използвате блокиращ рекламите софтуер. В това няма нищо нередно, много хора го правят. |
Но за да помогнете този сайт да съществува и за да имате достъп до цялото съдържание, моля, изключете блокирането на рекламите. |
| Ако не знаете как, кликнете тук |
Въпрос за стар хард диск
Re: Въпрос за стар хард диск
sokolov91, защо не разпиташ за фирми, където могат да ти възстановят информацията?
Преди питах двама трима дето разбират и ми казаха: ,,ти да не работиш за наса, толкова ли важна информация имаш, че ти се дават тоооолкова пари (демек било много скъпо)'' и аз се отказах.Kpuc написа:sokolov91, защо не разпиташ за фирми, където могат да ти възстановят информацията?
Не съм запознат, но съм чувал от приятели, че техни приятели са използвали тази услуга...
Ето какво намерих http://www.supportpc.biz/data_restore.html . Според мен 150 лв. са помосими, ако информацията ти наистина е важна. Ако все пак успееш да намерих същия като твоя диск ще е по-евтино, но има едно АКО
Ето какво намерих http://www.supportpc.biz/data_restore.html . Според мен 150 лв. са помосими, ако информацията ти наистина е важна. Ако все пак успееш да намерих същия като твоя диск ще е по-евтино, но има едно АКО
150лв. не са малко пари за мен...аз ако имах толкова за даване бих ги инвестирам в терабайтов хард за сегашния ми комп. Идеята беше да се направи нещо с подръчни средства, но уви явно най-евтиния вариант е същата електроника и то ако евентуално стане номера 
Код за потвърждение: Избери целия код
Извършваме възстановяване на данни - информация от хард диск само при логическа повреда на устройството, т.е. физически работещо устройство-
- Подобни теми
- Отговори
- Преглеждания
- Последно мнение
-
-
Проблем с компакт диск
от ArchEnemy » Пет Яну 23, 2026 11:34 » в Линукс - инсталация, настройки, проблеми - 6 Отговори
- 138 Преглеждания
-
Последно мнение от Mozo
Пет Яну 23, 2026 23:58
-
-
- 8 Отговори
- 1033 Преглеждания
-
Последно мнение от Валсо
Пет Юни 27, 2025 21:14
-
- 9 Отговори
- 601 Преглеждания
-
Последно мнение от Mozo
Чет Ное 20, 2025 17:07
-
-
Тръмп: Смяната на режима в Куба е въпрос на време
от Mozo » Пет Мар 06, 2026 12:27 » в Любопитни новини - 0 Отговори
- 20 Преглеждания
-
Последно мнение от Mozo
Пет Мар 06, 2026 12:27
-
-
-
Асен Василев: Истинският въпрос на бюджета не са 3% дефицит, а как ще се разпределят 7 млрд. евро
от Mozo » Пон Юни 01, 2026 13:15 » в Любопитни новини - 0 Отговори
- 3 Преглеждания
-
Последно мнение от Mozo
Пон Юни 01, 2026 13:15
-