Здравейте! Вероятно използвате блокиращ рекламите софтуер. В това няма нищо нередно, много хора го правят.

Но за да помогнете този сайт да съществува и за да имате достъп до цялото съдържание, моля, изключете блокирането на рекламите.

Ако не знаете как, кликнете тук

Пенсионен фонд - що е туй нещо?

Споделен проблем - половин проблем.
Аватар
Nibelung
Философ с чук в ръка
Философ с чук в ръка

Re: Пенсионен фонд - що е туй нещо?

Мнение от Nibelung »

Kpuc написа:Hilon, доколкото си спомням ти работеше в този фонд. Можеш ли да ми кажеш как да разбера Oсигурителения си номер и паролата за достъп до он-line портала?
Мен ме интересува администраторската парола. Предварително благодаря :razz:

:lol:
Прочетено: 661 пъти
Ний тука сички парле ву франсе

Изображение
Hilon
Ветеран
Ветеран
Обратна връзка:

Мнение от Hilon »

Kpuc написа: Hilon, доколкото си спомням ти работеше в този фонд. Можеш ли да ми кажеш как да разбера Oсигурителения си номер и паролата за достъп до он-line портала?
Посети офис на Доверие и си носи личната карта. Ще получиш осигурителен номер и паролата.

"Доверие" изпраща на всеки нов клиент с писмо „Добре дошли в Доверие" членска карта, за легитимиране на участието в универсален, професионален или доброволен фонд, управлявани от компанията.

Членската карта дава възможност за ползване от специалните условия по програма „Активна грижа" и за участие в други програми, които ПОК "Доверие" разработва специално за своите клиенти.

В случай, че не си получил твоята членска карта, тя може да бъде преиздадена, като за целта посетиш някой от офисите на ПОК "Доверие".
Аватар
Kpuc
Тигърчо
Тигърчо

Мнение от Kpuc »

Аз не съм получил. Вече посетих офис, издадоха ми разпечатка и ми дадоха парола. И въпросната карта ми я обещаха
:обичам камината:
Нова тема Публикувай отговор

• Подобни теми
    Отговори
    Преглеждания
     Последно мнение

Обратно към “Лафчета, лични проблеми, въпроси и още”