Здравейте! Вероятно използвате блокиращ рекламите софтуер. В това няма нищо нередно, много хора го правят.

Но за да помогнете този сайт да съществува и за да имате достъп до цялото съдържание, моля, изключете блокирането на рекламите.

Ако не знаете как, кликнете тук

Всичко за електронната цигара

Интересни факти. Методи за почистване на картомайзерите и удължаване на живота им.
Нова тема Публикувай отговор
Аватар
Zeroadhesion

Re: Всичко за електронната цигара

Мнение от Zeroadhesion »

Да, Коте много е готино :) :) :) :) Като е истинска цигара си длъжен да си я изпушиш цялата, а тука пафкаш когато ти е кеф. Абе, виждам само плюсове от това, че минах на ел. цигара. Няма да се притеснявам, че постоянно ми е в ръката, нали все пак си е просто пара и никотин, няма общо с онези гадни цигари, които толкова време се чудя как да се отърва и накрая ме огря и мене. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Прочетено: 86787 пъти
Shaker
Доктор
Доктор

Мнение от Shaker »

Въпрос: "Колко пари ще ми излезе?"
Отговор: Първоначална инвестиция от около 130 лева.
Глупости! На Илиенци са по 8 лв. :lol:
Kotkata68
Глобална котка-идиотка
Глобална котка-идиотка

Мнение от Kotkata68 »

Shaker написа:
Въпрос: "Колко пари ще ми излезе?"
Отговор: Първоначална инвестиция от около 130 лева.
Глупости! На Илиенци са по 8 лв. :lol:
В магазините за "Едно левче" са стотинки даже. :evil4: :evil4: :evil4:

Не ми казвай какво да правя... За да не ти кажа къде да идеш...!

Опознават ме само тези, на които позволя... за останалите съм просто това, което виждат!

Аватар
Mozo
Skynet Cyber Unit
Skynet Cyber Unit

Мнение от Mozo »

Специално съм написал, че това са модели, които само могат да те откажат от електронната цигара. Безподобни боклуци, нямащи нищо общо с усещането, което ти дава моделът, който препоръчвам.
Изображение
Аватар
drumata
Черногледец Храбър
Черногледец Храбър
Обратна връзка:

Мнение от drumata »

А нещо дали има вече дето се имплантира върху устните и си стърчи там денонощно?
Мозо, Аз като един Черногледец храбър, четейки суперлативите, дето сипеш за електронната цигара веднага се сетих за рекламите на цигари от миналия век.. как били едва ли не полезни и успокоявали нервите....
Както и да е... човек като иска да се пристрасти ще си намери към какво да е...
Изображение
Изображение

Има мъже, които с красноречието си превъзхождат жените, но нито един мъж не притежава красноречието на женските очи!
Аватар
Zeroadhesion

Мнение от Zeroadhesion »

Кога сме имали повече достъп до информация от безброй независими източници? Миналия век или сега? В момента трудно може да се скрие истината за нещо, Друма. Не е удачно да сравняваш преди и сега ;) А и рекламите са си реклами, тук никъде няма реклами :p
Аватар
drumata
Черногледец Храбър
Черногледец Храбър
Обратна връзка:

Мнение от drumata »

Недосегаем, визирам липсата на достатъчно информация по проблема, а не нейната достъпност. Реклами тук може да няма, но има достатъчно свободно реещи се мнения из пространството. Живота е кратък и пъстър... Масовизацията на продуктите, които не са достатъчно изследвани крие неподозирани рискове. Спестяването на информацията за липса на информация също...
Изображение
Изображение

Има мъже, които с красноречието си превъзхождат жените, но нито един мъж не притежава красноречието на женските очи!
Аватар
Zeroadhesion

Мнение от Zeroadhesion »

Това, че не си информирана достатъчно не означава, че продуктите не са достатъчно изследвани. Дори мога да ти кажа, че в момента контролът е доста голям. Информация отново не е като да няма, но трябва да умеем да отсяваме различните хорски мнения от истинската информация и да знаем къде и как да я търсим. :thumbright:

Мозо, Коте - за колко време изпушвате един картомайзер? :усмивка1:
Kotkata68
Глобална котка-идиотка
Глобална котка-идиотка

Мнение от Kotkata68 »

Не питай. Това е болна тема за, Мозо. :evil4: :evil4: :evil4:
При положение, че аз пушех с почти кутия повече от него на ден, в момента на мен един картомайзер ми стига за около ден и половина. С първата течност от 50мл пуших два месеца. :booty:

Опознават ме само тези, на които позволя... за останалите съм просто това, което виждат!

Аватар
Mozo
Skynet Cyber Unit
Skynet Cyber Unit

Мнение от Mozo »

drumata написа:Недосегаем, визирам липсата на достатъчно информация по проблема, а не нейната достъпност. Реклами тук може да няма, но има достатъчно свободно реещи се мнения из пространството. Живота е кратък и пъстър... Масовизацията на продуктите, които не са достатъчно изследвани крие неподозирани рискове. Спестяването на информацията за липса на информация също...
То бива, бива Черногледец, ама...
Zeroadhesion написа:Това, че не си информирана достатъчно не означава, че продуктите не са достатъчно изследвани. Дори мога да ти кажа, че в момента контролът е доста голям. Информация отново не е като да няма, но трябва да умеем да отсяваме различните хорски мнения от истинската информация и да знаем къде и как да я търсим. :thumbright:

Мозо, Коте - за колко време изпушвате един картомайзер? :усмивка1:
Котето само го ближе като купичка мляко и кара по два дни :tard: :tard: :tard: При мен е различно и понякога изкарвам цял ден, понякога не мога цял ден и изпушвам картомайзер и половина :)
Изображение
Аватар
Zeroadhesion

Мнение от Zeroadhesion »

Аз вчера на обяд си го напълних и още не съм минал 1/3. :lol: :toothy10: :toothy10: :toothy10: И не съм запалил нито една говнярка, а и не ми се пушат цигари вече. :headbang: :headbang: :headbang:
Kotkata68
Глобална котка-идиотка
Глобална котка-идиотка

Мнение от Kotkata68 »

Zeroadhesion написа:Аз вчера на обяд си го напълних и още не съм минал 1/3. :lol: :toothy10: :toothy10: :toothy10:
Моето пушене започва от седем сутринта и свършва към дванайсет-един през нощта. През това време нямам периоди в които да не мога да близвам, както казва Мо. :lol:

Аватар
Mozo
Skynet Cyber Unit
Skynet Cyber Unit

Мнение от Mozo »

Zeroadhesion написа:Аз вчера на обяд си го напълних и още не съм минал 1/3. :lol: :toothy10: :toothy10: :toothy10: И не съм запалил нито една говнярка, а и не ми се пушат цигари вече. :headbang: :headbang: :headbang:
Е, то в началото и аз пушех супер малко, но после му отпускаш края неусетно :) Сега димя постоянно и навсякъде, а в началото се опитвах да го използвам като истинска цигара :toothy10: :toothy10: :toothy10:
Изображение
Аватар
Zeroadhesion

Мнение от Zeroadhesion »

Ами то и аз - стои на терасата и само като ми се препуши отивам и си дърпам, както си беше досега :mrgreen:
Kotkata68 написа:Моето пушене започва от седем сутринта и свършва към дванайсет-един през нощта. През това време нямам периоди в които да не мога да близвам, както казва Мо. :lol:
Ами ти направо си се родила значи като си минала на електронна цигара - ако пушеше така и с истинските ще да ти е било доста тегаво :усмивка1:

И така, 24 часа след електронната цигара продължавам да твърдя, че е точно това, което ми е трябвало. Аз както вървя на месец ще карам с по 10 лв. за "цигари" :headbang: И не се задъхвам вече толкова. \:D/
Kotkata68
Глобална котка-идиотка
Глобална котка-идиотка

Мнение от Kotkata68 »

:отегчен: Вие не сте в ред. :не бях аз: Как пък няма да седя на балкона и там да пуша. Аз дори обмислям вариант да си я сложа на синджирче и да я нося на врата. :toothy10: :toothy10: :toothy10: Това е майтап, но с риск да прозвуча като реплика от реклама на ТВ-шоп, ще кажа: Не мога да повярвам, че откакто я пуша, не съм искала истинска цигара. В началото миризмата на другите пушачи не ми пречеше, както и опушените помещения, но от няколко дни се хващам, че не мога да ги понасям. Отделно мисля, че вече мога и ел. цигарата да махна, ама трябва някак да се разбера със слънчо, че той не ми дава. :booty: :booty: :booty:

Нова тема Публикувай отговор

• Подобни теми
    Отговори
    Преглеждания
     Последно мнение

Обратно към “Всичко за електронната цигара”