Здравейте! Вероятно използвате блокиращ рекламите софтуер. В това няма нищо нередно, много хора го правят. |
Но за да помогнете този сайт да съществува и за да имате достъп до цялото съдържание, моля, изключете блокирането на рекламите. |
| Ако не знаете как, кликнете тук |
Всичко за електронната цигара
- Zeroadhesion
Re: Всичко за електронната цигара
Да, Коте много е готино
Като е истинска цигара си длъжен да си я изпушиш цялата, а тука пафкаш когато ти е кеф. Абе, виждам само плюсове от това, че минах на ел. цигара. Няма да се притеснявам, че постоянно ми е в ръката, нали все пак си е просто пара и никотин, няма общо с онези гадни цигари, които толкова време се чудя как да се отърва и накрая ме огря и мене.

Прочетено: 86787 пъти
Глупости! На Илиенци са по 8 лв.Въпрос: "Колко пари ще ми излезе?"
Отговор: Първоначална инвестиция от около 130 лева.
-
Kotkata68
- Глобална котка-идиотка

В магазините за "Едно левче" са стотинки даже.Shaker написа:Глупости! На Илиенци са по 8 лв.Въпрос: "Колко пари ще ми излезе?"
Отговор: Първоначална инвестиция от около 130 лева.
Не ми казвай какво да правя... За да не ти кажа къде да идеш...!
Опознават ме само тези, на които позволя... за останалите съм просто това, което виждат!
Опознават ме само тези, на които позволя... за останалите съм просто това, което виждат!
- Mozo
- Skynet Cyber Unit

Специално съм написал, че това са модели, които само могат да те откажат от електронната цигара. Безподобни боклуци, нямащи нищо общо с усещането, което ти дава моделът, който препоръчвам.

- drumata
- Черногледец Храбър

- Обратна връзка:
А нещо дали има вече дето се имплантира върху устните и си стърчи там денонощно?
Мозо, Аз като един Черногледец храбър, четейки суперлативите, дето сипеш за електронната цигара веднага се сетих за рекламите на цигари от миналия век.. как били едва ли не полезни и успокоявали нервите....
Както и да е... човек като иска да се пристрасти ще си намери към какво да е...
Мозо, Аз като един Черногледец храбър, четейки суперлативите, дето сипеш за електронната цигара веднага се сетих за рекламите на цигари от миналия век.. как били едва ли не полезни и успокоявали нервите....
Както и да е... човек като иска да се пристрасти ще си намери към какво да е...
- Zeroadhesion
Кога сме имали повече достъп до информация от безброй независими източници? Миналия век или сега? В момента трудно може да се скрие истината за нещо, Друма. Не е удачно да сравняваш преди и сега
А и рекламите са си реклами, тук никъде няма реклами 
- drumata
- Черногледец Храбър

- Обратна връзка:
Недосегаем, визирам липсата на достатъчно информация по проблема, а не нейната достъпност. Реклами тук може да няма, но има достатъчно свободно реещи се мнения из пространството. Живота е кратък и пъстър... Масовизацията на продуктите, които не са достатъчно изследвани крие неподозирани рискове. Спестяването на информацията за липса на информация също...
- Zeroadhesion
Това, че не си информирана достатъчно не означава, че продуктите не са достатъчно изследвани. Дори мога да ти кажа, че в момента контролът е доста голям. Информация отново не е като да няма, но трябва да умеем да отсяваме различните хорски мнения от истинската информация и да знаем къде и как да я търсим. 
Мозо, Коте - за колко време изпушвате един картомайзер?
-
Kotkata68
- Глобална котка-идиотка

Не питай. Това е болна тема за, Мозо.
При положение, че аз пушех с почти кутия повече от него на ден, в момента на мен един картомайзер ми стига за около ден и половина. С първата течност от 50мл пуших два месеца.
При положение, че аз пушех с почти кутия повече от него на ден, в момента на мен един картомайзер ми стига за около ден и половина. С първата течност от 50мл пуших два месеца.
- Mozo
- Skynet Cyber Unit

То бива, бива Черногледец, ама...drumata написа:Недосегаем, визирам липсата на достатъчно информация по проблема, а не нейната достъпност. Реклами тук може да няма, но има достатъчно свободно реещи се мнения из пространството. Живота е кратък и пъстър... Масовизацията на продуктите, които не са достатъчно изследвани крие неподозирани рискове. Спестяването на информацията за липса на информация също...
Котето само го ближе като купичка мляко и кара по два дниZeroadhesion написа:Това, че не си информирана достатъчно не означава, че продуктите не са достатъчно изследвани. Дори мога да ти кажа, че в момента контролът е доста голям. Информация отново не е като да няма, но трябва да умеем да отсяваме различните хорски мнения от истинската информация и да знаем къде и как да я търсим.

- Zeroadhesion
Аз вчера на обяд си го напълних и още не съм минал 1/3.
И не съм запалил нито една говнярка, а и не ми се пушат цигари вече.

-
Kotkata68
- Глобална котка-идиотка

Моето пушене започва от седем сутринта и свършва към дванайсет-един през нощта. През това време нямам периоди в които да не мога да близвам, както казва Мо.Zeroadhesion написа:Аз вчера на обяд си го напълних и още не съм минал 1/3.![]()
![]()
![]()
- Mozo
- Skynet Cyber Unit

Е, то в началото и аз пушех супер малко, но после му отпускаш края неусетноZeroadhesion написа:Аз вчера на обяд си го напълних и още не съм минал 1/3.![]()
![]()
![]()
И не съм запалил нито една говнярка, а и не ми се пушат цигари вече.
![]()
![]()

- Zeroadhesion
Ами то и аз - стои на терасата и само като ми се препуши отивам и си дърпам, както си беше досега 

И така, 24 часа след електронната цигара продължавам да твърдя, че е точно това, което ми е трябвало. Аз както вървя на месец ще карам с по 10 лв. за "цигари"
И не се задъхвам вече толкова. 
Ами ти направо си се родила значи като си минала на електронна цигара - ако пушеше така и с истинските ще да ти е било доста тегавоKotkata68 написа:Моето пушене започва от седем сутринта и свършва към дванайсет-един през нощта. През това време нямам периоди в които да не мога да близвам, както казва Мо.
И така, 24 часа след електронната цигара продължавам да твърдя, че е точно това, което ми е трябвало. Аз както вървя на месец ще карам с по 10 лв. за "цигари"
-
Kotkata68
- Глобална котка-идиотка

-
- Подобни теми
- Отговори
- Преглеждания
- Последно мнение
-
- 1 Отговори
- 378 Преглеждания
-
Последно мнение от Montoya
Вто Авг 12, 2025 08:18
-
-
10 г. строг затвор за Денис от Пловдив, горил с цигара, дупчил с отвертка и бил жена си
от Mozo » Сря Окт 22, 2025 13:23 » в Любопитни новини - 0 Отговори
- 137 Преглеждания
-
Последно мнение от Mozo
Сря Окт 22, 2025 13:23
-
-
-
Млад мъж почина след пушене на цигара, напоена с упойка за коне и белина
от Mozo » Пон Мар 02, 2026 11:53 » в Любопитни новини - 0 Отговори
- 14 Преглеждания
-