Здравейте! Вероятно използвате блокиращ рекламите софтуер. В това няма нищо нередно, много хора го правят. |
Но за да помогнете този сайт да съществува и за да имате достъп до цялото съдържание, моля, изключете блокирането на рекламите. |
| Ако не знаете как, кликнете тук |
Снимахте ли си яйцата? :) :)
Re: Снимахте ли си яйцата? :) :)
Коти, това домашен козунак ли е?

Прочетено: 8653 пъти
"Просветеният народ се подчинява, защото така иска; заслепеният от предразсъдъци народ - защото така трябва".
- Льо
- Луд за връзване

Котана и тя влиза в класацията
Обаче си мисля, че фруктиерата на Моз, трепе наред

"Много трудно се обяснява на глухи, показва на слепи и спори с идиоти"
-
Kotkata68
- Глобална котка-идиотка

Не, Шони, това ми е домашната питка.
Тази година отново се бях подготвила за козунаците, но поради здравословни причини, се отказах, че си е цял ден въртене и е много трудоемко.
Офтопик:
Не ми казвай какво да правя... За да не ти кажа къде да идеш...!
Опознават ме само тези, на които позволя... за останалите съм просто това, което виждат!
Опознават ме само тези, на които позволя... за останалите съм просто това, което виждат!
-
Kotkata68
- Глобална котка-идиотка

Ама, Мо бееееееее, тя си е истинска.

- Mozo
- Skynet Cyber Unit

Много добре знаеш какво искам да кажа - за мен това е най-висша похвала
Изглежда все едно майстор-готвач я е правил

Питата ти изглежда много добре. На вкус солена или сладка е? В нашата къща отдавна не правим козунаци, именно защото е много трудоемко, а и не винаги стават. Иначе вкусът на домашен козунак- ммммм, нещо неповторимо! 
"Просветеният народ се подчинява, защото така иска; заслепеният от предразсъдъци народ - защото така трябва".
- Mozo
- Skynet Cyber Unit

Майка ми направи вкъщи два и станаха много добри, демек като истински 

-
Kotkata68
- Глобална котка-идиотка

Мерси, МоMozo написа:Много добре знаеш какво искам да кажа - за мен това е най-висша похвалаИзглежда все едно майстор-готвач я е правил
![]()
![]()
![]()
Солена е, Шони. Питките и погачите ми се получават и обичам да ги правя, но по сладкишите хич ме няма.шони написа:Питата ти изглежда много добре. На вкус солена или сладка е? В нашата къща отдавна не правим козунаци, именно защото е много трудоемко, а и не винаги стават. Иначе вкусът на домашен козунак- ммммм, нещо неповторимо!![]()
- Mozo
- Skynet Cyber Unit

Ето го козунако:

На конци там, както си трябва и има още един, същият. Но не си заслужава. Цял ден блъскане и сума ти и пари за ток, за да стои на топло.
На конци там, както си трябва и има още един, същият. Но не си заслужава. Цял ден блъскане и сума ти и пари за ток, за да стои на топло.

Изглежда апетитно.
Не всичко е пари, приятелю. Това е много труд и много топли, ако кажем добра дума на хората, които са се потрудили. Те така показват любовта си към другите членове от семейството. Празници ... 
- Галина Ширлетова
- Доктор

Чудесни снимки на чудесни яйца, фруктиери, погача и козунаци!
Много пъстро и красиво е било около всички!!!
Коте, впечатлена съм и съм сигурна, че творението ти е било супер вкусно, точно като истинско и толкова истинско като козунаците на майката на Мо!
Браво на всички!

Много пъстро и красиво е било около всички!!!
Коте, впечатлена съм и съм сигурна, че творението ти е било супер вкусно, точно като истинско и толкова истинско като козунаците на майката на Мо!
Офтопик:
Сам си и си жив, а ти се иска още по-силно да усетиш, че живееш, дори и по малко странен начин... с широко отворени очи, но в мъглата...
http://www.youtube.com/watch?v=HyatlLeXwLE
http://vbox7.com/play:3842ac3c3e
http://www.youtube.com/watch?v=HyatlLeXwLE
http://vbox7.com/play:3842ac3c3e