Здравейте! Вероятно използвате блокиращ рекламите софтуер. В това няма нищо нередно, много хора го правят.

Но за да помогнете този сайт да съществува и за да имате достъп до цялото съдържание, моля, изключете блокирането на рекламите.

Ако не знаете как, кликнете тук

Какъв gsm да си купя  [РЕШЕНА]

Актуални новини, въпроси и интересни факти за клетъчни телефони.
Нова тема Публикувай отговор
Аватар
Mozo
Skynet Cyber Unit
Skynet Cyber Unit

Re: Какъв gsm да си купя

Мнение от Mozo »

Аз от смартфони не разбирам почти нищо, така че не мога да съм полезен. Скоро няма и да започна да разбирам, защото просто не искам :lol: :lol: :lol:

Самсунг няма да си взема никога - прехвалени боклуци. Не ангажирам никого с мнението си.

На Веско само ще му кажа, че не е никак прав за камерите. Сони са на първо място, дори и пред iтелефон. Z3 е камерафон на годината :thumbright:
Прочетено: 8411 пъти
Изображение
Васил Антонов
Ветеран
Ветеран

Мнение от Васил Антонов »

Да ясно , а нещо да кажете за тая нова марка Meizu много го хвалят този модел с 8 ядрения процесор , казват че бил супер мощен и камерата била като на фотоапарат , но дали е надежден , в смисъл те и Самсунг ги правят вече в Китай , ама мисълта ми е що за чудо е това

http://www.gsmarena.com/meizu_m2_note-7266.php

Питам защото моя познат ми каза че може да ми намери такъв чисто нов за 250 лв , но не ми каза точният модел но горе долу трябва да е нещо такова Та чудя се кое по- доброто Lenovo P780 или този новия китаец
Човек е мярката за всички неща.
Аватар
Zeroadhesion

Мнение от Zeroadhesion »

Васил Антонов написа:в смисъл те и Самсунг ги правят вече в Китай
Василе, от къде я взе тази информация???
Повечето SAMSUNG смартфони за нашия пазар са произведени във Виетнам...
Също съм виждал щатски Самсунзи, които са Made in Korea!
Не е задължително да са произведени в Китай.

Относно тези Meizu и подобни...ако ще е китайче, да е Xiaomi.
HUAWEI също са готина китайска марка, но техните премиум устройства са по-скъпи, понеже вече са си изградили имидж сред мобилните технологии.

Иначе няма да се ангажирам да ти препоръчвам смартфони, които твоят "познат" ти предлага. Взимай пръчките на твоя и негова отговорност.
Васил Антонов
Ветеран
Ветеран

Мнение от Васил Антонов »

Демек всички са боклуци и май пак ще си остана със стария телефон
Човек е мярката за всички неща.
Аватар
Zeroadhesion

Мнение от Zeroadhesion »

Mozo написа:На Веско само ще му кажа, че не е никак прав за камерите. Сони са на първо място, дори и пред iтелефон. Z3 е камерафон на годината :thumbright:
А ти знаеш ли, че iPhone 6 и Samsung Galaxy S6 - двата най-продавани флагмана в момента използват SONY камери - и предна и задна :lol:
Също така за всеки продаден iPhone 6, SONY прибира по 20$ заради този факт :thumbright:
Аватар
Mozo
Skynet Cyber Unit
Skynet Cyber Unit

Мнение от Mozo »

Абсолютно не, но мед ми покапа по сърцето :angel4: :angel4: :angel4:
Изображение
Аватар
Montoya
Модератор
Модератор

Мнение от Montoya »

НТС НТС НТС само НТС :toothy10:
Василе, взимай некой китаец на примоция и не се плаши, аз от емаг взех някакъв уинк сити за 160 кинта 4 ядра по 1,3гхц, 1гб рам, 8мп и 3 мп камери, 8гб сторидж. Ако изкара двете години гаранция берекет берсим както се казва, макар че съм сигурен, че детето ще го строши това нещо до една година време.
Няма да векуваме с тия телефони да му се не види, а и поради тази причина не разбирам хората които дават по 1700 лв /два голфа тройки за тез пари можеш да намериш/ за някакъв си телефон пък бил той и ултра тънък и с крив екран :mrgreen:
AsusVivoBook17
CPU 11th Gen Intel(R) Core(TM) i3-1115G4 [/color]RAM 16000MB DDR4; VC-Intel UHD Graphics G4
Аватар
Tsurugi
VIP
VIP

Мнение от Tsurugi »

Направо, не мога да повярвам, че аз предлагам тази марка ГСМ с тази ОС. :toothy10: :mrgreen: :toothy10:
Но ако нямаш, предпочитания към марка и ОС, този телефон предлага оптимума за тези пари, и имаш гаранция от две години! :thumbright:

Microsoft Lumia 535 - 199лв. в технобаничарниците.

Изображение

http://www.mobilebulgaria.com/mobiles/3 ... -lumia-535
====================================================================================================== А иначе, за мен по "желязно животно" от Siemens ME45, няма, и няма да има!Сменил съм, какви ли не смарт и тъпфони, този го използвам непрекъснато и наѝ-безжалостно от 20 февруари 2003г.!Сега е със втората си батерия, и просто си работи на пушка, а звука при разговор, просто няма друг такъв, всичките боклуци от 1000+ лв. могат само да му дишат пушилката! :headbang:

Изображение

OXXXXXXX[{#LINUX&&HACK:/:/:/:/:/:/:/:/:/:/:/:/:/:/:/:/:/:/:/:>

剣リナックスをとともに武士

Аватар
Montoya
Модератор
Модератор

Мнение от Montoya »

Аааа не, мумията отдавна не са онези здрави и качествени финландски нокии, па и с уиндоус, за..би
AsusVivoBook17
CPU 11th Gen Intel(R) Core(TM) i3-1115G4 [/color]RAM 16000MB DDR4; VC-Intel UHD Graphics G4
Аватар
Mozo
Skynet Cyber Unit
Skynet Cyber Unit

Мнение от Mozo »

Мда, телефон с Windows не бих препоръчал и на неприятел.
Изображение
Аватар
Tsurugi
VIP
VIP

Мнение от Tsurugi »

Montoya написа:Аааа не, мумията отдавна не са онези здрави и качествени финландски нокии, па и с уиндоус, за..би
За толкоз финикиици, толкоз!А тези от M$, разкатаха фамилията на Нокиа, и като марка, и като качество, а за винбоза е известно, какво точно мисля :!: :mrgreen: :toothy10:
Работата е точно, като в онзи стар френски виц, където един клиент влиза в тузарски ресторант и се обръща към метр д'отела с въпроса:
-Добър ден.Какво ще ми препоръчате за 10 франка?
-Ресторанта, коѝто е от другата страна на улицата!Приятен ден! :toothy10: :toothy10: :toothy10:

OXXXXXXX[{#LINUX&&HACK:/:/:/:/:/:/:/:/:/:/:/:/:/:/:/:/:/:/:/:>

剣リナックスをとともに武士

Аватар
Льо
Луд за връзване
Луд за връзване

Мнение от Льо »

Я истимарската да попитам. Та скоро си купих телефон за мазане, главно заради навигацията, но нищо не знам за него. Боклик ли е или да?
Алкател ОТ поп Д5
"Много трудно се обяснява на глухи, показва на слепи и спори с идиоти"
Аватар
Montoya
Модератор
Модератор

Мнение от Montoya »

Навито нали му бачка, ако бачка си капитан на кораб

Добавено: РАМ-а му е малко, но с кит кат не би трябвало да е чак такъв проблем, но може да бави някои приложение и по точно стартирането им като се понапълни паметта
AsusVivoBook17
Аватар
Льо
Луд за връзване
Луд за връзване

Мнение от Льо »

Нищо освен телефон, камера, фенер и навигация не ползвам, щото хал хабер си нямам де :oops:
"Много трудно се обяснява на глухи, показва на слепи и спори с идиоти"
Аватар
Mozo
Skynet Cyber Unit
Skynet Cyber Unit

Мнение от Mozo »

Андроид е елементарен за използване, но щом не ти трябва, все тая. В никакъв случай не ъпдейтва софтуера :thumbright:
Изображение
Нова тема Публикувай отговор

• Подобни теми
    Отговори
    Преглеждания
     Последно мнение

Обратно към “GSM новини, проблеми и въпроси”