Здравейте! Вероятно използвате блокиращ рекламите софтуер. В това няма нищо нередно, много хора го правят.

Но за да помогнете този сайт да съществува и за да имате достъп до цялото съдържание, моля, изключете блокирането на рекламите.

Ако не знаете как, кликнете тук

Темата на голямата и малката Пандичка

Споделен проблем - половин проблем.
Нова тема Публикувай отговор
Аватар
pandachina
Почетен член
Почетен член

Re: Темата на голямата и малката Пандичка

Мнение от pandachina »

:туптящо сърце:

Изображение
Прочетено: 6080 пъти
Изображение

[blink]"Когато започнеш да правиш компромиси със своите ценности заради хората около теб, значи е време да смениш хората".[/blink]
Аватар
Mozo
Skynet Cyber Unit
Skynet Cyber Unit

Мнение от Mozo »

Дам, доста е хубаво :)
Изображение
Аватар
pandachina
Почетен член
Почетен член

Мнение от pandachina »

Днес сме на консултация, разбирайте ваксинация. Невинната душица дори не подозира какво й се крои и щедро раздава разкошни усмивки. :туптящо сърце:

Изображение
Изображение

[blink]"Когато започнеш да правиш компромиси със своите ценности заради хората около теб, значи е време да смениш хората".[/blink]
Аватар
Галина Ширлетова
Доктор
Доктор

Мнение от Галина Ширлетова »

Това сияйно бебе ще го боцкат ли? :roll: Нищо страшно, мамо Панди! [-X Не предавай притесненията си на Еми, успокой сееее!! PDT_Love_18 PDT_Love_18
Хайде, слънце ви пожелавам и още повече усмивки! :) :) :) :) :) :) :) :слънце: :слънце: :слънце: :слънце: :слънце:
Сам си и си жив, а ти се иска още по-силно да усетиш, че живееш, дори и по малко странен начин... с широко отворени очи, но в мъглата...

http://www.youtube.com/watch?v=HyatlLeXwLE

http://vbox7.com/play:3842ac3c3e
Аватар
Mozo
Skynet Cyber Unit
Skynet Cyber Unit

Мнение от Mozo »

Тя ще разбере за съвсем малко и после ще забрави в миг :cheers1: Да е жива и здрава само момата, всичко друго са бели кахъри :гуш: :гуш: :гуш:
Изображение
Аватар
pandachina
Почетен член
Почетен член

Мнение от pandachina »

Вчера бяхме на консултация. Малката дама вече тежи 6600, дълга е 62 см ииииии оскуба докторката, за което същата я похвали. :toothy10:
След ваксините беше врява до бога. Рев-рев-рев, спирка да видим реакцията на мама и щом мама не се впечатли подобаващо, а само целува детето и повтаря, че вече е минало, хайде пак рев-рев-рев, че да ни се обърне внимание като на всяка една уважавана принцеса. :104: :toothy10: Отидохме в ръцете на баба - мрънкане малко и тъжно гукане, за да се оплачем, но баба не пророни и сълза в подкрепа на нашата велика болка, затова нов рееееев. :toothy10: След това се успокои и я оставихме вече в количката, за да тръгваме, което никак не й допадна и се започна едно ръмженееее, същинско мече. :mrgreen: Леле, каква манипулаторка се заформя само! :cool: :shock: :booty:
Започваме да захранваме със зеленчукови пюрета. Нашата докторка, също като мен, по принцип предпочита схемата със сокчетата като старт на захранването, но с нашето проблемно стомахче, било по-добре да се почне със зеленчук. Това малко ме стресира отначало, но ще правим както кажат засега.
Иначе вече се обръща момата от гръб на една страна, по корем така и не започна да обича и сигурно затова не стига до тази поза. Когато я обърна по корем, се започва великото мрънкане, но иначе държи главицата изправена, така че всичко е наред, просто не му е приятно на детето така да стои.
Започна да си взема дрънкалките сама, не е нужно някой да й ги подава, щом са в обсега й. Фиксира си играчка и насочва ръчичката към нея. Дори играчката да е далеч, придърпва дупето и се смъква към нея по гръб, или се обръща на една страна и хоп, играчката е в ръката й, естествено, веднага влиза и в устата. :mrgreen: Това ново умение много ме радва, но означава и повече внимание вече - никакво оставяне без надзор и без предпазни средства около нея.
А, и още нещо, май ще бъде левичарка, но има време, още не може да се твърди със сигурност! \:D/
Моето малко момиченце вече порасна! :туптящо сърце: :туптящо сърце: :туптящо сърце:
Изображение

Аватар
Галина Ширлетова
Доктор
Доктор

:) :) :) :) Ех, че е хубаво това четиво! Най-хубавото за една жена-майка! Това нашето бебе Еми е същинска майчичика- Пандичка! Мисля, че отсега знае какво иска и как да гостигне и постигне, браво! PDT_Love_18 PDT_Love_18 PDT_Love_18 Дори да не е левичарка, това не я прави по-малко уникална принцеска, порасналото момиченце на мама! ;) :booty: :) :) :) :deal: :deal: :104:
Сам си и си жив, а ти се иска още по-силно да усетиш, че живееш, дори и по малко странен начин... с широко отворени очи, но в мъглата...

Аватар
Mozo
Skynet Cyber Unit
Skynet Cyber Unit

Мнение от Mozo »

Панди, май ше пишеш книга :toothy10: :toothy10: :toothy10:
Изображение
Аватар
pandachina
Почетен член
Почетен член

Мнение от pandachina »

Аха, сега ми се изясни положението! :toothy10:

Изображение
Изображение

Kotkata68
Глобална котка-идиотка
Глобална котка-идиотка

Мнение от Kotkata68 »

Стана ти ясно, значи. :toothy10: :toothy10: :toothy10: Синът ми, все още се опитва да ми го обяснява и редовната му реплика е: "Ама ти си ми майкаааааа" Това удължено "а" естествено е, защото е краят на поредното изнудване от негова страна. :toothy10: :toothy10: :toothy10:

Не ми казвай какво да правя... За да не ти кажа къде да идеш...!

Опознават ме само тези, на които позволя... за останалите съм просто това, което виждат!

Аватар
Галина Ширлетова
Доктор
Доктор

Най-щастливото, най-болезненото и най-геройското звание "МАМА" ! :) PDT_Love_18 PDT_Love_18 PDT_Love_18

Аватар
pandachina
Почетен член
Почетен член

Мнение от pandachina »

Днес имахме много драматичен ден по отношение на храненето. Първо преди закуската се опитах безуспено да дам на Ема с шишето едно хомеопатично хапченце, разтворено във вода, което уж намаля болките във венците. Госпожицата категорично отказа да го изпие, три пъти се опитвах да я лъжа, накрая ревна и я оставих. След малко се опитах да я нахраня с мляко в същото това шише, но тя отказа, започна да се върти и да реве. Дойде баба й, от чиито ръце изяде млякото. :toothy10: А докато ядеше, гледаше моя посока, свъсила веждите сърдито. :toothy10: :toothy10: :toothy10: Диването стачкуваше заради лекарството и не ми позволи да припаря до нея 30 минути след това. :toothy10: :toothy10: :toothy10:

Драма № 2. Обедното хранене. Захранване. Първото картофено пюре, първата храна, различна от мляко в досегашния й живот. :toothy10:

Изображение

Аватар
Mozo
Skynet Cyber Unit
Skynet Cyber Unit

Мнение от Mozo »

Борбата е безмилостно жестока :toothy10: :toothy10: :toothy10:
Изображение
Аватар
pandachina
Почетен член
Почетен член

Мнение от pandachina »

Така си е, всичко е борба в този живот и по-силните обикновено надделяват. Вчера по-силно беше бебето, ноооооооо в днешната битка аз надделях. :mrgreen: Този път няма клипче, защото "операторът" е на работа. :) Запонахме като вчера - рев, сръдни, ужасия. Дадох млякото и се възцари ред. След млякото се изхитрих и пробвах пак с пюрето. Момата вече беше на кеф и го прие добре, даже отвори устицата за втора лъжичка. :toothy10: Дадохме си още 2 лъжички, т..е. общо 4. Утре повече. А след като минат 5 дни на картофено пюре, минаваме на броколи. :booty: Май ще ми се окаже добро прасенцето. O:) :snorting: Ми то все на някого трябва да прилича ... :oops: :toothy10:
Изображение

Аватар
Mozo
Skynet Cyber Unit
Skynet Cyber Unit

Мнение от Mozo »

Ще яде, няма къде да ходи, гладът ще я подпука :angel4:
Изображение
Нова тема Публикувай отговор

• Подобни теми
    Отговори
    Преглеждания