Да, поръчах резерва, но и аз до момента не съм чупил нищо, но нека има. Няма да се правим сега да един долар
Здравейте! Вероятно използвате блокиращ рекламите софтуер. В това няма нищо нередно, много хора го правят. |
Но за да помогнете този сайт да съществува и за да имате достъп до цялото съдържание, моля, изключете блокирането на рекламите. |
| Ако не знаете как, кликнете тук |
Всичко за електронната цигара
- Mozo
- Skynet Cyber Unit

Re: Всичко за електронната цигара
Тия от третия ти ти линк ми идват кьопави. Имах от тях, ама ги изхвърлих
Да, поръчах резерва, но и аз до момента не съм чупил нищо, но нека има. Няма да се правим сега да един долар
Прочетено: 86832 пъти

- sashogg
- Редовен потребител

Ами не са най-добрите тия шишета,но пък зелените накрайници са незаменими.Аз ги взех за ей тия спринцовки http://www.gigadrinks.com/product/5191/ ... -lock.html после се оказа че пасват на тия шишета.Виждал съм в vaping.bg че има и специални шишета за зелените накрайници,но бяха поръчвани отдавна и май вече ги няма.Ако намеря шише около 50мл с възможност за завиване на зелените ...това ще е перфектната комбинация.
- sashogg
- Редовен потребител

http://www.ebay.com/itm/262612991880?var=561503973211 Ето това са шишетата със специална капачка,ще си поръчам,но няма да е днес че малко се олях с поръчките тези дни 
- sashogg
- Редовен потребител

Бреее,втори колега се оплака за проблемен пин за намотка на Байка,пристигнала днес.Дано с нашите да изтеглим дългата клечка... 
- sashogg
- Редовен потребител

Споделиха вече че е поправимо,но нашите не трябва да се нуждаят от оправяне,само ще им се кефим 
- fcbico
- Редовен потребител

- Обратна връзка:
От холандския склад в гиъра 90% от нещата ми идват до 15 дни.Mozo написа:Каквото дойде, няма да го мисля сега два месеца
Чешкия е най-зле от всички за мен,те чехите са пияни в повечето случай.Последния път ми бавиха поръчка от техния склад толкова - 2 месеца.
Силно препоръчвам холандския !
- fcbico
- Редовен потребител

- Обратна връзка:
Там откъдето си избираш опциите за застраховки и т.н. - след количката страницата която ти зарежда.Mozo написа:Как се избират складовете?
Разбира се ако продуктът е наличен само в китайския склад няма как да го пратят от холандския
Ето и прууф
Пуснат на 15-ти и днес пристигна в Хасково,а в София беше пристигнал вчера.
Както казах в 90% от случаите нещата от холандския склад ми идват за 15 дни макс.
- Mozo
- Skynet Cyber Unit

А, не съм го пропуснал, сега добавих нещо в количката, за да разгледам и се сетих. Ми избрал съм най-евтината доставка, затова не съм пробвал холандците 

- sashogg
- Редовен потребител

Специално в GearBest ,това че избираш пощата,не означава че избираш от кой склад.Имам 3 поръчки последните дни,като на всяка ,преди да я шипнат ми изписваше холански пощи.Вярно,избирах нерегистриран метод на пращане и сега и трите пратки са с различни пощи - холански,китайски и чешки.Та не знам дали е много валидно това със складовете,но може със слабия ми английски да не съм разбрал всичко.
- fcbico
- Редовен потребител

- Обратна връзка:
От 4 страници поръчки в гиъра 8 са ми от холандския склад.Всяка една е идвала от холандската поща,а една се беше забавила повече от 15 дни.sashogg написа:Специално в GearBest ,това че избираш пощата,не означава че избираш от кой склад.Имам 3 поръчки последните дни,като на всяка ,преди да я шипнат ми изписваше холански пощи.Вярно,избирах нерегистриран метод на пращане и сега и трите пратки са с различни пощи - холански,китайски и чешки.Та не знам дали е много валидно това със складовете,но може със слабия ми английски да не съм разбрал всичко.
С регистриран метод разбира се
-
- Подобни теми
- Отговори
- Преглеждания
- Последно мнение
-
- 1 Отговори
- 379 Преглеждания
-
Последно мнение от Montoya
Вто Авг 12, 2025 08:18
-
-
10 г. строг затвор за Денис от Пловдив, горил с цигара, дупчил с отвертка и бил жена си
от Mozo » Сря Окт 22, 2025 13:23 » в Любопитни новини - 0 Отговори
- 137 Преглеждания
-
Последно мнение от Mozo
Сря Окт 22, 2025 13:23
-
-
-
Млад мъж почина след пушене на цигара, напоена с упойка за коне и белина
от Mozo » Пон Мар 02, 2026 11:53 » в Любопитни новини - 0 Отговори
- 14 Преглеждания
-