Здравейте! Вероятно използвате блокиращ рекламите софтуер. В това няма нищо нередно, много хора го правят.

Но за да помогнете този сайт да съществува и за да имате достъп до цялото съдържание, моля, изключете блокирането на рекламите.

Ако не знаете как, кликнете тук

Кой е тук, част поредна

Споделен проблем - половин проблем.
Нова тема Публикувай отговор
Аватар
Mozo
Skynet Cyber Unit
Skynet Cyber Unit

Re: Кой е тук, част поредна

Мнение от Mozo »

Здравейте :headbang: :headbang: :headbang:
Прочетено: 66010 пъти
Изображение
Аватар
Mouse
VIP
VIP
Обратна връзка:

Мнение от Mouse »

Здравейте :wave: PDT_Love_18
Плъхолюбител
Изображение
Колкото повече опознавам хората,
толкова повече обиквам животните!
Аватар
Mozo
Skynet Cyber Unit
Skynet Cyber Unit

Мнение от Mozo »

Здрасти, Маус, повдигаш тема и след това се правиш, че не ме виждаш. А аз пиша и обяснявам :wave: :wave: :wave:
Изображение
Аватар
Mozo
Skynet Cyber Unit
Skynet Cyber Unit

Мнение от Mozo »

Още нещо за доматите и краставиците:
https://sinor.bg/77017-evropa-ste-strad ... -bez-april
Цените на доматите непрекъснато се покачват на търговете в Алмерия, основният регион за оранжерийно отглеждане на този зеленчук в Испания и в цяла Европа през зимата. Цените са се увеличили рязко във всички референтни стойности, като доматите от сорта „Круша“ доближават 3 евро за килограм. Недостигът на доставки в ключовите страни производителки е движещата сила на покачването, съобщи hortidaily.
Еврото е виновно :съгласен: :съгласен: :съгласен:

Моля те, чети, за да не шляпаш глупости!
Изображение
Аватар
Mouse
VIP
VIP
Обратна връзка:

Мнение от Mouse »

Mozo написа: Съб Апр 11, 2026 16:09 Здрасти, Маус, повдигаш тема и след това се правиш, че не ме виждаш. А аз пиша и обяснявам :wave: :wave: :wave:
Здравей Мозо PDT_Love_18 PDT_Love_18

Написах, но преди да го пусна се сетих че се бунят духовете в тази тема и ти отговорих в една друга. Просто копирах от тук и го пуснах там. Тъй като съм те цитирала би трябвало да ти е излязло. Поне тук да сме мирни, тихи, спокойни и без дрязги.
А това което ми пускаш е пак писано от някой си, на който ти вярваш. Така че какво да ти отговоря?
Плъхолюбител
Изображение
Аватар
Mozo
Skynet Cyber Unit
Skynet Cyber Unit

Мнение от Mozo »

Mouse написа: Съб Апр 11, 2026 17:54
Mozo написа: Съб Апр 11, 2026 16:09 Здрасти, Маус, повдигаш тема и след това се правиш, че не ме виждаш. А аз пиша и обяснявам :wave: :wave: :wave:
Здравей Мозо PDT_Love_18 PDT_Love_18

Написах, но преди да го пусна се сетих че се бунят духовете в тази тема и ти отговорих в една друга. Просто копирах от тук и го пуснах там. Тъй като съм те цитирала би трябвало да ти е излязло. Поне тук да сме мирни, тихи, спокойни и без дрязги.
А това което ми пускаш е пак писано от някой си, на който ти вярваш. Така че какво да ти отговоря?
Ама това са фактите, не ги измислям аз, затова съм ти дал от три сайта, мога да ти дам и 33. Нали не смяташ, че всички лъжат, за да изкарат мен прав, а теб крива? Орбан губи, обясни ми този факт и приключваме :съгласен:
Изображение
Аватар
Mouse
VIP
VIP
Обратна връзка:

Мнение от Mouse »

Mozo написа: Съб Апр 11, 2026 18:07 Ама това са фактите, не ги измислям аз, затова съм ти дал от три сайта, мога да ти дам и 33. Нали не смяташ, че всички лъжат, за да изкарат мен прав, а теб крива? Орбан губи, обясни ми този факт и приключваме :съгласен:
Това са факти, които ти харесват. Тези, които пък харесват на мен ги обявяваш за хейт. Не ми се спори. Няма да си променя нито мнението, нито отношението към почналия да се разпада ЕС.
Не знам защо реши, че Орбан губи, но след като това ти харесва - нямам нищо против.
Офтопик:
Забавих отговора, че говорих по телефона с Льолик.
Плъхолюбител
Изображение
Аватар
Mozo
Skynet Cyber Unit
Skynet Cyber Unit

Мнение от Mozo »

Не е това, което на мен ми харесва, това са фактите. Дали е такава или онакава истината и дали на мен ми харесва е все тая. Не ми харесва, че Фицо, Орбан и Крадев са се огъзили на Путин, но това е реалността. Както и е реалност, че Орбан разказа играта на Унгария и само българският полуидиот му се кефи, щото ги говори и той като оня от Възбуждане - глупост до глупост, ама популистки и му връзва сред населението, което поголовно е с под средното IQ.
Mouse написа: Съб Апр 11, 2026 18:44 Не знам защо реши, че Орбан губи, но след като това ти харесва
Аз нищо не решавам, просто имам среща с реалността, а реалността е, че Орбан в Унгария губи по първоначални данни. И да не ми харесваше, пак това е реалността. Ти така и не разбра, че аз ти казвам реалните факти, а ти си вярвай на каквото си поискаш. Все едно да ти кажа, че небето е синьо и ти да ми кажеш - е, щом така ти харесва. Аз съм гледал интервюта с унгарци, следя новините, интересувам се подробно и знам какво им е мнението на повечето за Орбан. Най-вероятно утре приключва и горещо се надявам да е така.

Пак ще ти дам да четеш:
https://www.bgonair.bg/a/4-world/415469 ... n-izostava

https://www.dnes.bg/a/2-svyat/717529-ka ... v-ungariya

https://clubz.bg/171621

https://www.24plovdiv.bg/novini/article/22644510

Ройтерс, Маус, нали знаеш кои са? Или и те лъжат и разпространяват фейк новини? Когато една новина е фейк, я има в два-три никому неизвестни сайта. Фейк новини в известните медии не се появяват, как не го научихте :roll:

Вземи се в ръце и излез от тоя Фейсбук, защото наистина страшно си се откъснала от реалността :sick: Ти дори не знаеше, че утре има избори а правителство в Унгария, не знаеш към коя партия е Орбан и какви са електоралните нагласи в Унгария. Не можеш да се държиш в подобна информационна изолация и да слушаш само руска пропаганда. Тотално си откъснала всяка връзка с реалността.

Унгарците не са толкова тъпи като българина, вече искат поглед на Запад и влизане в еврозоната. Писна им от националсоциалистическите тъпотии на Орбан, все едно слушаш Болен Сидеров. Само в България се кефят на тоя тъп паун. Днес са изборите в Унгария, очаквам с огромно нетърпение да падне, камък ще ми падне от сърцето, когато този предател си отиде.
Изображение
Аватар
Mozo
Skynet Cyber Unit
Skynet Cyber Unit

Мнение от Mozo »

Лека нощ PDT_Love_18 PDT_Love_18 PDT_Love_18
Изображение
Аватар
Ripeng
Пристрастéн
Пристрастéн

Мнение от Ripeng »

Здравейте и честит празник

живи и здрави :)
Аватар
Mozo
Skynet Cyber Unit
Skynet Cyber Unit

Мнение от Mozo »

Привет и от мен, честит Великден :headbang: :headbang: :headbang: PDT_Love_18 PDT_Love_18 PDT_Love_18
Изображение
Аватар
шони
Модератор
Модератор

Мнение от шони »

Честит Великден! :headbang:
"Просветеният народ се подчинява, защото така иска; заслепеният от предразсъдъци народ - защото така трябва".
Аватар
Mouse
VIP
VIP
Обратна връзка:

Мнение от Mouse »

Изображение
Плъхолюбител
Изображение
Аватар
Mozo
Skynet Cyber Unit
Skynet Cyber Unit

Мнение от Mozo »

Привет, Маус, Шоон, честит Великден :headbang: :headbang: :headbang: PDT_Love_18 PDT_Love_18 PDT_Love_18
Изображение
Аватар
Mozo
Skynet Cyber Unit
Skynet Cyber Unit

Мнение от Mozo »

Лека нощ :wave: :wave: :wave:
Изображение
Нова тема Публикувай отговор

• Подобни теми
    Отговори