Redmi Note 10 Pro 4G+. Телефон на почти 2 години.
Здравейте! Вероятно използвате блокиращ рекламите софтуер. В това няма нищо нередно, много хора го правят. |
Но за да помогнете този сайт да съществува и за да имате достъп до цялото съдържание, моля, изключете блокирането на рекламите. |
| Ако не знаете как, кликнете тук |

Между другото, не знам дали знаеш, но това е вредно за батерията. За нея най-добре е е да гравитира около 5-% заряд. Нито прекаленото разреждане, нито прекаленото зареждане са добри за една батерия.Валсо написа: Пон Авг 04, 2025 03:44 Туй беше снощи около полунощ. Изкарахме 217 чàса и 9 минути с едно зареждане, а сега го сложих за ново зареждане, защото остана на 1%.![]()
Redmi Note 10 Pro 4G+. Телефон на почти 2 години.

В последните години, на телефоните и електрическите коли най добре било батерията да е от 20 до 80%

Аз си нямам личен живот и само ще я следя да не би снежинката да излезе извън препоръчителните проценти!

И при нас така. TCL 40 е нейният.
Разгледай последните няколко страници в темата и ще разбереш колко много си обсебен от състоянието на батерията на телефона ти и тогава говори за личен живот.Валсо написа: Вто Авг 05, 2025 10:45 Аз си нямам личен живот и само ще я следя да не би снежинката да излезе извън препоръчителните проценти!