Здравейте! Вероятно използвате блокиращ рекламите софтуер. В това няма нищо нередно, много хора го правят. |
Но за да помогнете този сайт да съществува и за да имате достъп до цялото съдържание, моля, изключете блокирането на рекламите. |
| Ако не знаете как, кликнете тук |
Какъв gsm да си купя [РЕШЕНА]
-
Васил Антонов
- Ветеран

Re: Какъв gsm да си купя
За да не отваряме широки дискусии просто ме интересуваше кое устройство е по надеждно в борбата с шпионажа предполагам че смартфоните и таблетите са толкова уязвими заради клетките по блоковете които прихващат сигнала на всяко мобилно устройство. За това ако правилно съм разбрал от Мозо само лаптопа и стационарното ПС не могат да го следят Офлайн или като е изключено .Mozo написа:Нищо такова не съм му казал![]()
![]()
Човек е мярката за всички неща.
- Zeroadhesion
Ти по тази логика не трябва да използваш GSM устройство като цялоВасил Антонов написа:За да не отваряме широки дискусии просто ме интересуваше кое устройство е по надеждно в борбата с шпионажа предполагам че смартфоните и таблетите са толкова уязвими заради клетките по блоковете които прихващат сигнала на всяко мобилно устройство. За това ако правилно съм разбрал от Мозо само лаптопа и стационарното ПС не могат да го следят Офлайн или като е изключено .Mozo написа:Нищо такова не съм му казал![]()
![]()
Относно нещата за следене на Google - има си цял раздел с Privacy опции към Android, където казваш какво Google може да ти следи и не. Просто малко хора се интересуват, но го има. Ако пък чак толкова си голям терорист и се притесняваш големият брат да не види нещо, си руутваш устройството и триеш всичко гугъл-ско. Има и програми, които показват коя друга програма, какъв достъп има и до коя част на операционната система и кои точно данни може да чете.
-
Васил Антонов
- Ветеран

Къв терорист бе
оня ден гледах по някакво предаване един човек от едно село на който бяха регистрирани над 20 000 сим карти
Като нищо ако мши гепят и мойте данни защо и мен да не ме набуткат в някаква такава схема пък после ходи и доказвай че нямаш сетра ......
- Zeroadhesion
Нее, онзи, от онуй село не е жертва на шпионаж, посредством мобилна операционна система или GSM клетка от съседния блок, а е жертва на дезинформация и простотия. Ако се страхуваш от такива измами, прочети хубаво за Social Engineering и просто бъди нащрек: http://www.webroot.com/gb/en/home/resou ... ngineeringВасил Антонов написа:Къв терорист беоня ден гледах по някакво предаване един човек от едно село на който бяха регистрирани над 20 000 сим карти
Като нищо ако мши гепят и мойте данни защо и мен да не ме набуткат в някаква такава схема пък после ходи и доказвай че нямаш сетра ......
Тия човеци на които са регистрирани 20 хил сим карти, или фирми с милиони левове задължения, са на бай мангау, който са му дали 20 кинта да има за ракия, не са с откраднати лични данни, бъди сигурен
AsusVivoBook17
CPU 11th Gen Intel(R) Core(TM) i3-1115G4 [/color]RAM 16000MB DDR4; VC-Intel UHD Graphics G4
CPU 11th Gen Intel(R) Core(TM) i3-1115G4 [/color]RAM 16000MB DDR4; VC-Intel UHD Graphics G4
-
Васил Антонов
- Ветеран

Здрасти искам да попитам в коя папка на ДАТА при Андроид за телефон Самсунг Галакси С 3 мини се намира файла с контактите на телефона и как може да да бъде намерен и разширен . Питам защото имам един познат които иска да си прехвърли телефоните от единия телефон на другия . Принципно в Ютубе видях как се прави с една програма за прехвърляне на контакти от Нокия към Самсунг и успях да му извадя контактите от стария апарат Нокия и да ги сейфна на компютър като CSV файл , обаче проблема е че не може да ги прехвърля в
апарата Галагкси С 3 мини . Програмата се казва Nokia_PC_Suite_ALL
апарата Галагкси С 3 мини . Програмата се казва Nokia_PC_Suite_ALL
- Mozo
- Skynet Cyber Unit

Не съм в час със смартфоните, но елементарно можеш да ги прехвърлиш с MyPhoneExplorer.
Здрасти или здравейте? На кого конкретно говориш?
Здрасти или здравейте? На кого конкретно говориш?

На галаксито няма да стане така тъпо с csv файл като от нокията. То всъщност може и да ги импортне контактите, но или ще бъде с грешки или ще са празни и все нещо ще липсва.
Вариант, който аз практикувам е този файл да се импортира в контактите на гугълската поща, там да се редактират, ако има нещо нередно и след това да се синхронизира телефона. Аз моите контакти всичките си стоят в гугълския акаунт. Нови ако записвам, директно там ги записвам. Така като сменявам апарата, пускам синхронизацията и всички са на телефона за секунди. Не се занимавам със сим карти, телефонни указатели и дивотии
Вариант, който аз практикувам е този файл да се импортира в контактите на гугълската поща, там да се редактират, ако има нещо нередно и след това да се синхронизира телефона. Аз моите контакти всичките си стоят в гугълския акаунт. Нови ако записвам, директно там ги записвам. Така като сменявам апарата, пускам синхронизацията и всички са на телефона за секунди. Не се занимавам със сим карти, телефонни указатели и дивотии
AsusVivoBook17
Тия дни моя позната си купи Xiaomi Redmi 3 Pro На първо и единствено разглеждане много ми хареса. Та въпроса ми е някой има ли впечатления от тази марка, че сякаш ми се иска да го взема 
- Tsurugi
- VIP

Взимай смело
Xiaomi и Meizu са едни от най-добрите, доказани и качествени производители в Китай, които не го крият, а се гордеят с това и го отразяват и афишират широко.Това е достатъчен аргумент човек да се замисли сериозно над покупката на техен продукт, хора които не се притесняват от работата си най-вероятно я вършат съвестно и качествено 
OXXXXXXX[{#LINUX&&HACK:/:/:/:/:/:/:/:/:/:/:/:/:/:/:/:/:/:/:/:>
剣リナックスをとともに武士
Само това MIUI 7.0 based on Android 5.1 OS(Lollipop) ме притеснява, не знам какво означава, и от къде да го купя. От алиекспрес или от geekbuying
- Tsurugi
- VIP

OXXXXXXX[{#LINUX&&HACK:/:/:/:/:/:/:/:/:/:/:/:/:/:/:/:/:/:/:/:>
剣リナックスをとともに武士
Съвет, провери дали харесания модел ще има ъпдейт към андроид 6, доста по добър е, поне на хаувея който купих наскоро
AsusVivoBook17
-
- Подобни теми
- Отговори
- Преглеждания
- Последно мнение
-
-
Кога отварят и с какъв асортимент магазините на Пеевски
от Mozo » Пет Сеп 26, 2025 13:25 » в Любопитни новини - 0 Отговори
- 130 Преглеждания
-
Последно мнение от Mozo
Пет Сеп 26, 2025 13:25
-
-
-
България има нови находища на критични суровини - какъв е потенциалът им?
от Mozo » Пон Мар 09, 2026 12:13 » в Любопитни новини - 0 Отговори
- 19 Преглеждания
-
Последно мнение от Mozo
Пон Мар 09, 2026 12:13
-
-
- 0 Отговори
- 150 Преглеждания
-
Последно мнение от шони
Нед Ное 09, 2025 13:42