Здравейте! Вероятно използвате блокиращ рекламите софтуер. В това няма нищо нередно, много хора го правят.

Но за да помогнете този сайт да съществува и за да имате достъп до цялото съдържание, моля, изключете блокирането на рекламите.

Ако не знаете как, кликнете тук

Какъв gsm да си купя  [РЕШЕНА]

Актуални новини, въпроси и интересни факти за клетъчни телефони.
Нова тема Публикувай отговор
Аватар
Mozo
Skynet Cyber Unit
Skynet Cyber Unit

Re: Какъв gsm да си купя

Мнение от Mozo »

Нищо такова не съм му казал :toothy10: :toothy10: :toothy10:
Прочетено: 8405 пъти
Изображение
Васил Антонов
Ветеран
Ветеран

Мнение от Васил Антонов »

Mozo написа:Нищо такова не съм му казал :toothy10: :toothy10: :toothy10:
За да не отваряме широки дискусии просто ме интересуваше кое устройство е по надеждно в борбата с шпионажа предполагам че смартфоните и таблетите са толкова уязвими заради клетките по блоковете които прихващат сигнала на всяко мобилно устройство. За това ако правилно съм разбрал от Мозо само лаптопа и стационарното ПС не могат да го следят Офлайн или като е изключено .
Човек е мярката за всички неща.
Аватар
Zeroadhesion

Мнение от Zeroadhesion »

Васил Антонов написа:
Mozo написа:Нищо такова не съм му казал :toothy10: :toothy10: :toothy10:
За да не отваряме широки дискусии просто ме интересуваше кое устройство е по надеждно в борбата с шпионажа предполагам че смартфоните и таблетите са толкова уязвими заради клетките по блоковете които прихващат сигнала на всяко мобилно устройство. За това ако правилно съм разбрал от Мозо само лаптопа и стационарното ПС не могат да го следят Офлайн или като е изключено .
Ти по тази логика не трябва да използваш GSM устройство като цяло :lol: Стегни се - този, който може да следи ефективно, няма интерес да следи точно теб. За много специални се помислихте :mrgreen:
Относно нещата за следене на Google - има си цял раздел с Privacy опции към Android, където казваш какво Google може да ти следи и не. Просто малко хора се интересуват, но го има. Ако пък чак толкова си голям терорист и се притесняваш големият брат да не види нещо, си руутваш устройството и триеш всичко гугъл-ско. Има и програми, които показват коя друга програма, какъв достъп има и до коя част на операционната система и кои точно данни може да чете.
Васил Антонов
Ветеран
Ветеран

Къв терорист бе :-s оня ден гледах по някакво предаване един човек от едно село на който бяха регистрирани над 20 000 сим карти :shock: Като нищо ако мши гепят и мойте данни защо и мен да не ме набуткат в някаква такава схема пък после ходи и доказвай че нямаш сетра ......
Аватар
Zeroadhesion

Мнение от Zeroadhesion »

Васил Антонов написа:Къв терорист бе :-s оня ден гледах по някакво предаване един човек от едно село на който бяха регистрирани над 20 000 сим карти :shock: Като нищо ако мши гепят и мойте данни защо и мен да не ме набуткат в някаква такава схема пък после ходи и доказвай че нямаш сетра ......
Нее, онзи, от онуй село не е жертва на шпионаж, посредством мобилна операционна система или GSM клетка от съседния блок, а е жертва на дезинформация и простотия. Ако се страхуваш от такива измами, прочети хубаво за Social Engineering и просто бъди нащрек: http://www.webroot.com/gb/en/home/resou ... ngineering
Аватар
Montoya
Модератор
Модератор

Мнение от Montoya »

Тия човеци на които са регистрирани 20 хил сим карти, или фирми с милиони левове задължения, са на бай мангау, който са му дали 20 кинта да има за ракия, не са с откраднати лични данни, бъди сигурен
AsusVivoBook17
CPU 11th Gen Intel(R) Core(TM) i3-1115G4 [/color]RAM 16000MB DDR4; VC-Intel UHD Graphics G4
Аватар
Mozo
Skynet Cyber Unit
Skynet Cyber Unit

Мнение от Mozo »

Мда, леко продадени :lol: :lol:
Изображение
Васил Антонов
Ветеран
Ветеран

Здрасти искам да попитам в коя папка на ДАТА при Андроид за телефон Самсунг Галакси С 3 мини се намира файла с контактите на телефона и как може да да бъде намерен и разширен . Питам защото имам един познат които иска да си прехвърли телефоните от единия телефон на другия . Принципно в Ютубе видях как се прави с една програма за прехвърляне на контакти от Нокия към Самсунг и успях да му извадя контактите от стария апарат Нокия и да ги сейфна на компютър като CSV файл , обаче проблема е че не може да ги прехвърля в
апарата Галагкси С 3 мини . Програмата се казва Nokia_PC_Suite_ALL
Аватар
Mozo
Skynet Cyber Unit
Skynet Cyber Unit

Мнение от Mozo »

Не съм в час със смартфоните, но елементарно можеш да ги прехвърлиш с MyPhoneExplorer.

Здрасти или здравейте? На кого конкретно говориш?
Изображение
Аватар
Montoya
Модератор
Модератор

Мнение от Montoya »

На галаксито няма да стане така тъпо с csv файл като от нокията. То всъщност може и да ги импортне контактите, но или ще бъде с грешки или ще са празни и все нещо ще липсва.
Вариант, който аз практикувам е този файл да се импортира в контактите на гугълската поща, там да се редактират, ако има нещо нередно и след това да се синхронизира телефона. Аз моите контакти всичките си стоят в гугълския акаунт. Нови ако записвам, директно там ги записвам. Така като сменявам апарата, пускам синхронизацията и всички са на телефона за секунди. Не се занимавам със сим карти, телефонни указатели и дивотии
AsusVivoBook17
CPU 11th Gen Intel(R) Core(TM) i3-1115G4 [/color]RAM 16000MB DDR4; VC-Intel UHD Graphics G4
Аватар
yogle
Почетен член
Почетен член

Мнение от yogle »

Тия дни моя позната си купи Xiaomi Redmi 3 Pro На първо и единствено разглеждане много ми хареса. Та въпроса ми е някой има ли впечатления от тази марка, че сякаш ми се иска да го взема :)
Аватар
Tsurugi
VIP
VIP

Мнение от Tsurugi »

Взимай смело :съгласен: Xiaomi и Meizu са едни от най-добрите, доказани и качествени производители в Китай, които не го крият, а се гордеят с това и го отразяват и афишират широко.Това е достатъчен аргумент човек да се замисли сериозно над покупката на техен продукт, хора които не се притесняват от работата си най-вероятно я вършат съвестно и качествено :evil3:

OXXXXXXX[{#LINUX&&HACK:/:/:/:/:/:/:/:/:/:/:/:/:/:/:/:/:/:/:/:>

剣リナックスをとともに武士

Аватар
yogle
Почетен член
Почетен член

Мнение от yogle »

Само това MIUI 7.0 based on Android 5.1 OS(Lollipop) ме притеснява, не знам какво означава, и от къде да го купя. От алиекспрес или от geekbuying
Аватар
Tsurugi
VIP
VIP

Мнение от Tsurugi »

OXXXXXXX[{#LINUX&&HACK:/:/:/:/:/:/:/:/:/:/:/:/:/:/:/:/:/:/:/:>

剣リナックスをとともに武士

Аватар
Montoya
Модератор
Модератор

Мнение от Montoya »

Съвет, провери дали харесания модел ще има ъпдейт към андроид 6, доста по добър е, поне на хаувея който купих наскоро
AsusVivoBook17
Нова тема Публикувай отговор

• Подобни теми
    Отговори
    Преглеждания
     Последно мнение

Обратно към “GSM новини, проблеми и въпроси”