Здравейте! Вероятно използвате блокиращ рекламите софтуер. В това няма нищо нередно, много хора го правят. |
Но за да помогнете този сайт да съществува и за да имате достъп до цялото съдържание, моля, изключете блокирането на рекламите. |
| Ако не знаете как, кликнете тук |
Music Izrod
- killer_girl
- Лудетина

Re: Music Izrod
Има начин да се справим, Мозовче! Отиваме на метъл концерт, провеждащ се на стадион. След това напиваме всичко, което не се е напило, макар че това няма да е необходимо, защото като разберат целта ни, сами ще тръгнат след нас (или ние след тях!
). Последната щриха е да накараме озверената тълпа да нападне щаба на Пайнет, дето май беше в Димитровград. Фолк певиците ще останат живи, но ще бъдат пренесени в Сахара. Така или иначе шейховете си падат по тия цицорести силикони.
Чалгарите не са кой знае колко смели... поне аз не съм забелязала такива, няма да посмеят да ни се опрат.
След като махнем щаб квартирата, ще започнем развитието на всички жанрове музика, без чалгата де.
Пък на когото му се слуша чалгийка- да си слуша, но, според мен, броят на чалга певачките трябва да бъде ограничен. А минималното- да няма перверзни текстове!!!!!!!!!!!!!!!!!
Последно промяна от killer_girl на Чет Апр 23, 2009 20:59, променено общо 1 път.
Прочетено: 645 пъти
Спорът е способ да затвърдите у противниците си техните заблуждения.
killer_girl написа:Има начин да се справим, Мозовче! Отиваме на метъл концерт, провеждащ се на стадион. След това напиваме всичко, което не се е напило, макар че това няма да е необходимо, защото като разберат целта ни, сами ще тръгнат след нас (или ние след тях!). Последната щриха е да накараме озверената тълпа да нападне щаба на Пайнет, дето май беше в Димитровград. Фолк певиците ще останат живи, но ще бъдат пренесени в Сахара. Така или иначе шейховете си падат по тия цицорести силикони.
![]()
![]()
- Mozo
- Skynet Cyber Unit

Назначавам те за министър-председател на новата републикаkiller_girl написа:Има начин да се справим, Мозовче! Отиваме на метъл концерт, провеждащ се на стадион. След това напиваме всичко, което не се е напило, макар че това няма да е необходимо, защото като разберат целта ни, сами ще тръгнат след нас (или ние след тях!). Последната щриха е да накараме озверената тълпа да нападне щаба на Пайнет, дето май беше в Димитровград. Фолк певиците ще останат живи, но ще бъдат пренесени в Сахара. Така или иначе шейховете си падат по тия цицорести силикони.
![]()
![]()
Чалгарите не са кой знае колко смели... поне аз не съм забелязала такива, няма да посмеят да ни се опрат.
![]()
![]()
След като махнем щаб квартирата, ще започнем развитието на всички жанрове музика, без чалгата де.
Пък на когото му се слуша чалгийка- да си слуша, но, според мен, броят на чалга певачките трябва да бъде ограничен. А минималното- да няма перверзни текстове!!!!!!!!!!!!!!!!!

- killer_girl
- Лудетина

Супер, в такъв случай АЗ те назначавам за министър на културата!
- abadonka
- Ветеран

- Обратна връзка:
Ураааааааааааааа! Хайде направо да сваляме правителството!

- killer_girl
- Лудетина

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
НЕ МОГА ДА ПОВЯРВАМ!!!!!!! сЛЕД ВСИЧКО, КОЕТО НАУЧИХМЕ ЗА ВИКТОРИЯ, ИМА ОЩЕ ИДИОТИ, КОИТО ДА ОПЛЮВАТ ЖЕНАТА! ВИЖТЕ САМИ:
http://musicidol.btv.bg/forum/index.php?showtopic=15266
И това не е единствената такава тема... Изкарват хората с недостатъци едва ли не привилегировани и предпочитани от водещите и от организаторите на MUSIC IDOL.

НЕ МОГА ДА ПОВЯРВАМ!!!!!!! сЛЕД ВСИЧКО, КОЕТО НАУЧИХМЕ ЗА ВИКТОРИЯ, ИМА ОЩЕ ИДИОТИ, КОИТО ДА ОПЛЮВАТ ЖЕНАТА! ВИЖТЕ САМИ:
http://musicidol.btv.bg/forum/index.php?showtopic=15266
И това не е единствената такава тема... Изкарват хората с недостатъци едва ли не привилегировани и предпочитани от водещите и от организаторите на MUSIC IDOL.