Здравейте! Вероятно използвате блокиращ рекламите софтуер. В това няма нищо нередно, много хора го правят. |
Но за да помогнете този сайт да съществува и за да имате достъп до цялото съдържание, моля, изключете блокирането на рекламите. |
| Ако не знаете как, кликнете тук |
Сериали
- kim75
- Академик

Re: Сериали
Май съм споменавала, че съм луда по един испански сериал- Fisica o Quimica /Физика или Химия/. Не, не е сапунка. Става дума за едно училище и радостите и проблемите на учениците и учителите в него. Много реално направен. В серията от сряда, обаче, която аз гледах днес, убиха един от главните и най- готини герои- Фер! :плач: Може да ми се смеете, но плаках като дете! :плач: Близо три години го следя и... В понеделник е финалната серия.
Няма и как да продължи сериала в този си вариант...
Ето го и трагичният момент...
Прочетено: 16660 пъти
И аз съм като Мозо за сериалите.
Единствено 4400 и Изгубени ги следях.
От както тръгна Столичани в повече гледах 1-те няколко епизода, после пропуснах един, а от там и останалите. Тъкмо ще се понатрупат да ги изгледам на куп
ПП: Като се замисля има и още сериали, които съм гледал, но те са от детските ми години
Единствено 4400 и Изгубени ги следях.
От както тръгна Столичани в повече гледах 1-те няколко епизода, после пропуснах един, а от там и останалите. Тъкмо ще се понатрупат да ги изгледам на куп
ПП: Като се замисля има и още сериали, които съм гледал, но те са от детските ми години
Приготвил съм си за сваляне ето тези сериали:
Jericho 2006 - 2008 г.
No Ordinary Family 2010 - 2011 г.
Roswell 1999 - 2002 г.
Star Wars: The Clone Wars 2008 - 2011 г.
Surface 2005 - 2006 г.
Terminator: The Sarah Connor Chronicles 2008 - 2009 г.
Terra Nova 2011 г.
The Dresden Files 2007 - 2008 г.
The Walking Dead 2010 - 2011 г.
Torchwood 2006 - 2011 г.
V 2009 - 2011 г.
А в момента доизгледвам 6-ти сезон на "Свръхестествено", чакам да излязат нови серии на "Еврика" и на "Склад 13" и тайничко се надявам, че Sci-Fi Channel все пак ще се вразумят и ще довършат "Старгейт Атлантис". Отделно ще си свалям и "Старгейт SG-1" всичките 10 сезона, за да си ги записвам на дискове, че сийдърите им постепенно намаляват и искам да ги плясна на дискове докато все още има кой да сийдва.
Jericho 2006 - 2008 г.
No Ordinary Family 2010 - 2011 г.
Roswell 1999 - 2002 г.
Star Wars: The Clone Wars 2008 - 2011 г.
Surface 2005 - 2006 г.
Terminator: The Sarah Connor Chronicles 2008 - 2009 г.
Terra Nova 2011 г.
The Dresden Files 2007 - 2008 г.
The Walking Dead 2010 - 2011 г.
Torchwood 2006 - 2011 г.
V 2009 - 2011 г.
А в момента доизгледвам 6-ти сезон на "Свръхестествено", чакам да излязат нови серии на "Еврика" и на "Склад 13" и тайничко се надявам, че Sci-Fi Channel все пак ще се вразумят и ще довършат "Старгейт Атлантис". Отделно ще си свалям и "Старгейт SG-1" всичките 10 сезона, за да си ги записвам на дискове, че сийдърите им постепенно намаляват и искам да ги плясна на дискове докато все още има кой да сийдва.
Терминаторът на Сара Конър и Ходещите мъртви, са добри. 
От V изгледах няколко серии, но ми се стори тъп..
От V изгледах няколко серии, но ми се стори тъп..
- Zeroadhesion
V си изгледах двата сезона, но го спряха. Пък и не беше нищо особено.
The Walking Dead е супер сериалче
The Walking Dead е супер сериалче
Единственият сериал който съм изгледал до край беше "На всеки километър"но почти нямам спомени, тъй като съм бил около 8 или 10 годишен (а може и по-малък). То по него време нямаше кой знае какво за гледане 
- machine_shot
- ни чул, ни видял

Сериалите окупират солидна част от свободното ми време.
Наскоро започнах да следя българския 'Под Прикритие', по БНТ и много ми харесва. По мое скромно мнение, е направен доста добре. Дори сега го дават.
Наскоро започнах да следя българския 'Под Прикритие', по БНТ и много ми харесва. По мое скромно мнение, е направен доста добре. Дори сега го дават.
" С една ръка държа Вашата снимка, а с другата си мисля за Вас..."
Щом няма СТЪКЛЕН ДОМ,минавам на КОСТИ,гати готиния филм ,също тия с Хорейшо
Нема ли с наследства,само убийствата са ми интересни.Как ли в действителност убиеца гледа жергтвата и какво си мисли,
това е интересното,другото е филм за начинаещи,
Секса и градът ми харесва естествено,Саманта е вай-великата курва,ако не беше ,то нямаше да гледаме филма
Нема ли с наследства,само убийствата са ми интересни.Как ли в действителност убиеца гледа жергтвата и какво си мисли,
това е интересното,другото е филм за начинаещи,
Секса и градът ми харесва естествено,Саманта е вай-великата курва,ако не беше ,то нямаше да гледаме филма
И помнете Господ вижда всичко.
Живейте така, че да му е интересно.
- kim75
- Академик

Ама къде ми е ревливото мнение за Fisica o Quimica, за епизода, в който умира Фер?
Бях толкова истински разстроена, поревах си и в къщи ме обявиха тотално за луда /
/ и дойдох да се оплача тук, а мнението ми сега не го виждам...
Тази вечер ще е последната серия...
Аз се зарибявам сега по„ Игра на тронове“ и„ Под прикритие“.Не са лоши
Ей рибо,кога ще има втори сезон на "Под прикритие"?
Готин български филм,гледа се за един ден,отнема няколко часа,но така кълве
Готин български филм,гледа се за един ден,отнема няколко часа,но така кълве
И помнете Господ вижда всичко.
- roum
- Почетен член

- Обратна връзка:
A какво мислите за Седем часа разлика? Моето е че е доста натоварващ и добър сериал, но не е за хора които не следят редовно обстановката в страната. Един от първите БГ сериали където артистите играят като на филм а не като на театър....
Опасно лош (Breaking bad) много добро сереалче.Препоръчвам ви го 
Гледам- "Седем часа разлика","Под прикритие" и "Gossip girl" 
Дори да обиколим света в търсене на красотата, не я ли носим в себе си, не ще я открием.

-
- Подобни теми
- Отговори
- Преглеждания
- Последно мнение
-
-
Черна дупка на "Капитан Андреево": Игри, филми и сериали, вместо засилен контрол на тонове храни с пестициди
от Mozo » Сря Юни 03, 2026 11:28 » в Любопитни новини - 0 Отговори
- 6 Преглеждания
-
Последно мнение от Mozo
Сря Юни 03, 2026 11:28
-