Времето от компа, Моз го настрои на София, и показва - 8*, но на таблета за Бистрица е -10* . В стаята е 16*. Тоя отгоре явно се гъбарка нещо с мен
Поне докато се мъчих Ара си поигра гадинката
Привет Тсу
Здравейте! Вероятно използвате блокиращ рекламите софтуер. В това няма нищо нередно, много хора го правят. |
Но за да помогнете този сайт да съществува и за да имате достъп до цялото съдържание, моля, изключете блокирането на рекламите. |
| Ако не знаете как, кликнете тук |

Сървърът е осъвременен в 14:00ч.Mouse написа:...София, и показва - 8*, но на таблета за Бистрица е -10* . В стаята е 16*...

Няма страшно, КотKotkata68 написа:Аз, честно да си призная, не усетих студ днес, защото бях опакована като за северния полюс и всяко късче от мен беше покрито и препокрито, отделно за такова време имам една канадска пухинка с качулка и дълга до глезените, която не пропуска нито вода нито студ и ми се виждат само малко част от очите.![]()
![]()
Като започнат с тия кодове, та направо ми идва да цвиля с глас...yogle написа:Преди му викахме зима, сега бедствено положение. Само утре не знам как ще стигна до Хисаря

Честит юбилей, Йогълyogle написа:Имали сме ленина сватба със съпругата и трябвало да подаря ленина покривка. Мисля, че златен пръстен е по подходящо

Ленина покривка би трябвало да е покривка с Ленин на неяMouse написа:Честито yogleНе знам на коя годишнина й казват "ленена"