Здравейте! Вероятно използвате блокиращ рекламите софтуер. В това няма нищо нередно, много хора го правят. |
Но за да помогнете този сайт да съществува и за да имате достъп до цялото съдържание, моля, изключете блокирането на рекламите. |
| Ако не знаете как, кликнете тук |
Тема за въпроси за всякакъв Хардуер - Железария и още каквото се сетите [РЕШЕНА]
Re: Тема за въпроси за всякакъв Хардуер - Железария и още каквото се сетите
Че защо лаптоп ще го ползваш с кабел!? Ако си купил във вас рутер за какъвто доста пита, просто го вържи към безжичната мрежа, пък в службата както са ти казали
Прочетено: 3656 пъти
AsusVivoBook17
CPU 11th Gen Intel(R) Core(TM) i3-1115G4 [/color]RAM 16000MB DDR4; VC-Intel UHD Graphics G4
CPU 11th Gen Intel(R) Core(TM) i3-1115G4 [/color]RAM 16000MB DDR4; VC-Intel UHD Graphics G4
-
Васил Антонов
- Ветеран

Демек да го ползвам като телефона , това е добра идея ама тоя лаптоп е от доста стар модел които няма wifi
става само Офис пакета и попълване на данни . Но мен мисълта ми беше че не е ли по лесно както Мозо казва да направя , да клонирам Мак адреса
става само Офис пакета и попълване на данни . Но мен мисълта ми беше че не е ли по лесно както Мозо казва да направя , да клонирам Мак адреса
Човек е мярката за всички неща.
- Nibelung
- Философ с чук в ръка

На предната страница ти отговорих подробно, изчерпателно и напоително.Васил Антонов написа:не е ли по лесно както Мозо казва да направя , да клонирам Мак адреса
Ний тука сички парле ву франсе

Ами свържи го с един кабел към лан порта на рутера, така нищо няма да настройваш.Васил Антонов написа:Демек да го ползвам като телефона , това е добра идея ама тоя лаптоп е от доста стар модел които няма wifi
AsusVivoBook17
-
Васил Антонов
- Ветеран

Сега да питам нещо по моята стара тема за общия хардуерен буламач
че отдавна не съм писал
Интересуваме колко мб е буферната памет на този диск за лаптоп Hitachi Travelstar 1000 ГБ
http://www.tomshardware.com/reviews/not ... 270-3.html
Интересуваме колко мб е буферната памет на този диск за лаптоп Hitachi Travelstar 1000 ГБ
8мб кеш пише че има, буфера сигурно е стандартен и променлив, разбира се с аида какви са скоростите на четене и запис с различни по големина файлове през буфера
AsusVivoBook17
Васил Антонов написа:Сега да питам нещо по моята стара тема за общия хардуерен буламачче отдавна не съм писал
Чукча писател, а не читател!
Почнеш ли да лепиш пари по монитора, докато слушаш музика в youtube - лягай си! Много си пиян!
-
Васил Антонов
- Ветеран

Дреме ми нали си имам бан в Гугъл 
-
Васил Антонов
- Ветеран

Re: Тема за въпроси за всякакъв Хардуер - Железария и още каквото се сетите [РЕШЕНА]
Момчета и ти най- вече Бай- Мозо прощавай че ще набутам и това питане в кюпа за хардуера , ама си загубих темата за печката , а ми трябва бързо инфо така че прощавайте
Значи микровълнова печка Краун с тия показатели
Rated voltage - 230 V
Rated frequency - 50 Hz
Rated input - 1450 W
Rated output - 850 W
Microwave frequency - 2450 MHz
Grill heater - 1200 W
колко вата е на микро вълните 700 или 850
Значи микровълнова печка Краун с тия показатели
Rated voltage - 230 V
Rated frequency - 50 Hz
Rated input - 1450 W
Rated output - 850 W
Microwave frequency - 2450 MHz
Grill heater - 1200 W
колко вата е на микро вълните 700 или 850
-
Васил Антонов
- Ветеран

Интересуваме как мога да различа ето този процесор от ето този http://ark.intel.com/products/52274/Int ... e-3_30-GHz
от ето този
http://ark.intel.com/products/30781/Int ... 00-MHz-FSB
имат ли някакви други разлики освен написаното върху тях. Примерно единия да е по - голям или по - малък , как да се ориентирам , ме интересува. И освен това Каква е разликата между процесорите за голям сокет дъна и процесорите за малък сокет дъна , едните са по- голям габарит от другите ли
Сори за лаишките питания , но нямам никакъв опит с процесорите имам нужда от малко повече инфо , само не пращайте при чичо Гугъл там не се разбира кои е голям и кой малък по размер .
от ето този
http://ark.intel.com/products/30781/Int ... 00-MHz-FSB
имат ли някакви други разлики освен написаното върху тях. Примерно единия да е по - голям или по - малък , как да се ориентирам , ме интересува. И освен това Каква е разликата между процесорите за голям сокет дъна и процесорите за малък сокет дъна , едните са по- голям габарит от другите ли
Сори за лаишките питания , но нямам никакъв опит с процесорите имам нужда от малко повече инфо , само не пращайте при чичо Гугъл там не се разбира кои е голям и кой малък по размер .
- frankennstein
- Пристрастéн

Ами разликата е цяла планина, съвсем различен сокет и съвсем различен перформънс на процесора. LGA775 мисля, че използват до Core-2-Duo/Quad процесори, а LGA1155 вече са за поколения i3/i5/i7. Сокета се различава по подредбата на пинчетата, може би и броя им, отделно различните сокети са за различни честоти, скорости и бла-бла. Дватa процесора, които си дал в линковете, са коренно различни.
-
Васил Антонов
- Ветеран

А на външен вид без надписите различават ли се тези двата по големина
- Mozo
- Skynet Cyber Unit

Какво те интересува големината, след като не са взаимносъвместими?

-
- Подобни теми
- Отговори
- Преглеждания
- Последно мнение
-
- 118 Отговори
- 2390 Преглеждания
-
Последно мнение от Mozo
Пон Юни 08, 2026 14:45
-
-
Бойко Борисов: Кметът Терзиев да дойде в парламента, каквото иска, ще му гласуваме
от Mozo » Сря Окт 08, 2025 11:46 » в Любопитни новини - 0 Отговори
- 110 Преглеждания
-
Последно мнение от Mozo
Сря Окт 08, 2025 11:46
-
-
-
Пенсиите за януари ще бъдат платени в евро, без да е нужно хората да правят каквото и да било
от Mozo » Пет Ное 21, 2025 15:32 » в Любопитни новини - 0 Отговори
- 105 Преглеждания
-
Последно мнение от Mozo
Пет Ное 21, 2025 15:32
-
-
- 1 Отговори
- 18 Преглеждания
-
Последно мнение от Mozo
Пет Фев 27, 2026 11:54