Горе съм написал "имитира"Льо написа: Пон Ное 19, 2018 22:22Нещо си в грешка - при цигарите няма удар. Можеш да пробваш, когато пожелаеш. Това е спазъм на гърлото, заради отровите в никотина - реакция на защита, защото тоя вид никотин по-лесно се абсорбира.Mozo написа: Пон Ное 19, 2018 20:11 По-силен става ударът в гърлото при гълтане, за да имитира цигарата, това е цялата идея. И понеже всеки харесва различна сила на удара, хората предоставят възможност за точна настройка![]()
Сваляш ватовете, докато спре да плюка.Mouse написа: Пон Ное 19, 2018 19:25 На 11W при първо дръпване изпльока едно силно и после се закроти. Има шум съвсем леко като се заслушам. На 11 ли да го държа? Оставих го, за да напиша тези две изречения и пак при първо дръпване > голямо
пльо-о-ок, после е тихичко.
А сега пак ми обясни: когато намаля ватовете какво става? По-малко или по-слабо става? На мен ми е добре и на по-ниските.
Как изобщо се замисляте за тези нещаАко не бяхте повдигнали темата дори нямаше да се сетя за това. Сега пробвам ту от едното, ту от другото. От новия има лютене на езика. Сега го намалих от 16W на 15W, ще видя как е. По-силно трябва да дърпам, но не люти толкова.
Здравейте! Вероятно използвате блокиращ рекламите софтуер. В това няма нищо нередно, много хора го правят. |
Но за да помогнете този сайт да съществува и за да имате достъп до цялото съдържание, моля, изключете блокирането на рекламите. |
| Ако не знаете как, кликнете тук |
Въпрос относно теч при изпарител T22
- Mozo
- Skynet Cyber Unit

Re: Въпрос относно теч при изпарител T22

- Льо
- Луд за връзване

Нищо не имитира. Цигарите са пълен шийт. Ако говориш за цигарите отпреди 20 години, съм съгласен.Mozo написа: Пон Ное 19, 2018 22:23Горе съм написал "имитира"Льо написа: Пон Ное 19, 2018 22:22Нещо си в грешка - при цигарите няма удар. Можеш да пробваш, когато пожелаеш. Това е спазъм на гърлото, заради отровите в никотина - реакция на защита, защото тоя вид никотин по-лесно се абсорбира.Mozo написа: Пон Ное 19, 2018 20:11 По-силен става ударът в гърлото при гълтане, за да имитира цигарата, това е цялата идея. И понеже всеки харесва различна сила на удара, хората предоставят възможност за точна настройка![]()
Сваляш ватовете, докато спре да плюка.Mouse написа: Пон Ное 19, 2018 19:25 На 11W при първо дръпване изпльока едно силно и после се закроти. Има шум съвсем леко като се заслушам. На 11 ли да го държа? Оставих го, за да напиша тези две изречения и пак при първо дръпване > голямо
пльо-о-ок, после е тихичко.
А сега пак ми обясни: когато намаля ватовете какво става? По-малко или по-слабо става? На мен ми е добре и на по-ниските.
Как изобщо се замисляте за тези нещаАко не бяхте повдигнали темата дори нямаше да се сетя за това. Сега пробвам ту от едното, ту от другото. От новия има лютене на езика. Сега го намалих от 16W на 15W, ще видя как е. По-силно трябва да дърпам, но не люти толкова.
![]()
"Много трудно се обяснява на глухи, показва на слепи и спори с идиоти"
- Zeroadhesion
И на мен скоро ми споменаха, че цигарите в момента са под всякаква критика, нямат нищо общо като преди 10-20 год. примерно. Аз последно преди 5 години бях на синьо SOBRANIE, защото само те ставаха за пушене тогава.

-
- Подобни теми
- Отговори
- Преглеждания
- Последно мнение
-
- 25 Отговори
- 1181 Преглеждания
-
Последно мнение от Валсо
Вто Окт 21, 2025 20:03
-
-
На финалната права: Търговските искания на ЕС и САЩ относно нивата на митата
от Mozo » Чет Юли 10, 2025 13:02 » в Любопитни новини - 0 Отговори
- 319 Преглеждания
-
Последно мнение от Mozo
Чет Юли 10, 2025 13:02
-
-
-
Синдикати и работодатели с червени линии относно фискалната политика
от Mozo » Пон Дек 01, 2025 13:44 » в Любопитни новини - 0 Отговори
- 149 Преглеждания
-
Последно мнение от Mozo
Пон Дек 01, 2025 13:44
-
-
-
САЩ: Иранският доклад относно евентуална рамка за споразумение е пълна измислица
от Mozo » Чет Май 28, 2026 12:19 » в Любопитни новини - 0 Отговори
- 7 Преглеждания
-
Последно мнение от Mozo
Чет Май 28, 2026 12:19
-
-
- 8 Отговори
- 1030 Преглеждания
-
Последно мнение от Валсо
Пет Юни 27, 2025 21:14