"Фарчето", което е буквата i на черен фон (идва от imgur), работи отново.
Здравейте! Вероятно използвате блокиращ рекламите софтуер. В това няма нищо нередно, много хора го правят. |
Но за да помогнете този сайт да съществува и за да имате достъп до цялото съдържание, моля, изключете блокирането на рекламите. |
| Ако не знаете как, кликнете тук |
Какви неприятности ви се случват?
- Mozo
- Skynet Cyber Unit

Re: Какви неприятности ви се случват?
Няма смисъл, бате, все едно си говориш с развален телефон
Прочетено: 2456 пъти

- Mouse
- VIP

- Обратна връзка:
Еха-а, супер. Просто това i наподобява фар. За това така го кръстих.Mozo написа: Съб Яну 10, 2026 11:50 Няма смисъл, бате, все едно си говориш с развален телефон![]()
Благодаря много
Плъхолюбител

Колкото повече опознавам хората,
толкова повече обиквам животните!

Чета ви и стигам до пословицата "неприятностите край нямат" – същото и с мен. На 25. 12. се разболях от грип. На 29.12., недоизлекуван, цепих и внасях в навеса едни дърва за майка ми (тя се отоплява на дърва). На следващия ден бях толкова зле, че не можех да помръдна. И до ден днешен съм си още болен и едва-едва крѐтам, силна кашлица, събуди се и синузита ... ТА не усетих кога свърши старата година, кога дойде новата, че и трябваше да тръгвам на работа – абе, мáзало ми е.
"Просветеният народ се подчинява, защото така иска; заслепеният от предразсъдъци народ - защото така трябва".
- Mouse
- VIP

- Обратна връзка:
Бързо възстановяванешони написа: Съб Яну 10, 2026 14:47 Чета ви и стигам до пословицата "неприятностите край нямат" – същото и с мен. На 25. 12. се разболях от грип. На 29.12., недоизлекуван, цепих и внасях в навеса едни дърва за майка ми (тя се отоплява на дърва). На следващия ден бях толкова зле, че не можех да помръдна. И до ден днешен съм си още болен и едва-едва крѐтам, силна кашлица, събуди се и синузита ... ТА не усетих кога свърши старата година, кога дойде новата, че и трябваше да тръгвам на работа – абе, мáзало ми е.
Плъхолюбител

Това не пита, миналата година бях с 39 градуса температура от 26-ти до 31 декември, изпих едно шише хексалгин само да свалям температурата, ужасно беше. Но след всяко падане, следва издигане, тази година на същите дати бяхме в къщи с внучето в София, посрещнахме много хубаво новата година.шони написа: Съб Яну 10, 2026 14:47 Чета ви и стигам до пословицата "неприятностите край нямат" – същото и с мен. На 25. 12. се разболях от грип. На 29.12., недоизлекуван, цепих и внасях в навеса едни дърва за майка ми (тя се отоплява на дърва). На следващия ден бях толкова зле, че не можех да помръдна. И до ден днешен съм си още болен и едва-едва крѐтам, силна кашлица, събуди се и синузита ... ТА не усетих кога свърши старата година, кога дойде новата, че и трябваше да тръгвам на работа – абе, мáзало ми е.
Бързо оздравяване Шон
AsusVivoBook17
CPU 11th Gen Intel(R) Core(TM) i3-1115G4 [/color]RAM 16000MB DDR4; VC-Intel UHD Graphics G4
CPU 11th Gen Intel(R) Core(TM) i3-1115G4 [/color]RAM 16000MB DDR4; VC-Intel UHD Graphics G4
Като чета и се сещам за един,аз вика защо не се разболявам?,защото пия ракия. 
- Mozo
- Skynet Cyber Unit

Най-голямата заблуда. Няма безопасно количество алкохол, само вреда носи дори и в малки количества, а плюс това е и доста силен канцероген 

Mozo написа: Чет Яну 15, 2026 21:42 Най-голямата заблуда. Няма безопасно количество алкохол, само вреда носи дори и в малки количества, а плюс това е и доста силен канцероген![]()
- Mouse
- VIP

- Обратна връзка:
За да не съм съвсем "капо" вчера външното тяло на климатика протече. Ама не от тръбичката за тази цел, а от самото тяло. Ама течеше като чешма. По-късно спря, после пак протеча, но по-малко. Естествено се панирах тотално и добре че момчето, което ползвам за ремонти, се нави утре (неделя) да дойде и да види.
Та сега хем ме е шубе да запаля печката, хем ме е шубе за климатика. Тотал щета на психиката ми
Та сега хем ме е шубе да запаля печката, хем ме е шубе за климатика. Тотал щета на психиката ми
Плъхолюбител

- Mozo
- Skynet Cyber Unit

Нищо му няма, просто пропуска в началото на маркуча и водата не стига до края му.
Офтопик:

- Mouse
- VIP

- Обратна връзка:
Тече от една дупка по средата на самото външно тяло. Дано да си прав и само да смени маркуча. Нали работи с ток, а ток и вода не е ОК.Mozo написа: Съб Яну 17, 2026 15:43 Нищо му няма, просто пропуска в началото на маркуча и водата не стига до края му.
Офтопик:
Благодаря за успокоението
Все пак нека си дойде техник дето разбира.
Плъхолюбител

- Mouse
- VIP

- Обратна връзка:
Само като инфо за другите ползващи климатици. От тръбичката течало лятото, а зимата течало точно от тази дупка в тялото, заради която се панирах. Трябвало да се внимава тя да не се запуши защото тогава можел да счупи перката. Та климатика си е ОК. Направи му профилактика, почисти и фреона няма нужда от доливане. Абе всичко се оказа супер срещу 50 евро
Платих си за спокойствието
Този, миналия път, свърши 4 пъти повече работа за същите пари. Явно ще сменям техника.
Платих си за спокойствието
Този, миналия път, свърши 4 пъти повече работа за същите пари. Явно ще сменям техника.
Плъхолюбител

- Mozo
- Skynet Cyber Unit

Всеки е напомпал безбожно цените, при това абсолютно неаргументирано. Процес, който наблюдаваме след шибания Ковид

-
- Подобни теми
- Отговори
- Преглеждания
- Последно мнение
-
- 1 Отговори
- 45 Преглеждания
-
Последно мнение от Mouse
Пет Яну 23, 2026 16:39
-
- 0 Отговори
- 206 Преглеждания
-
Последно мнение от шони
Сря Дек 10, 2025 18:41
-
-
Ръст на случаите на COVID-19 у нас - какви са симптомите
от Mozo » Вто Авг 12, 2025 13:05 » в Любопитни новини - 0 Отговори
- 111 Преглеждания
-
Последно мнение от Mozo
Вто Авг 12, 2025 13:05
-
-
-
Какви са рисковете за европейските банки от войната в Иран?
от Mozo » Чет Мар 05, 2026 12:24 » в Любопитни новини - 0 Отговори
- 6 Преглеждания
-
Последно мнение от Mozo
Чет Мар 05, 2026 12:24
-
-
-
Какви са наемите в София и какво се търси в момента
от Mozo » Сря Авг 27, 2025 14:13 » в Любопитни новини - 0 Отговори
- 745 Преглеждания
-