Здравейте! Вероятно използвате блокиращ рекламите софтуер. В това няма нищо нередно, много хора го правят.

Но за да помогнете този сайт да съществува и за да имате достъп до цялото съдържание, моля, изключете блокирането на рекламите.

Ако не знаете как, кликнете тук

Създаване на локален акаунт при Windows 11

feed Всякакви програми и проблемите свързани с тях.
Аватар
Mozo
Skynet Cyber Unit
Skynet Cyber Unit

Re: Създаване на локален акаунт при Windows 11

Мнение от Mozo »

Супер, дано не се налага скоро, но ще го пробвам, благодаря PDT_Love_18 PDT_Love_18 PDT_Love_18
Прочетено: 1547 пъти
Изображение
Аватар
Mozo
Skynet Cyber Unit
Skynet Cyber Unit

Мнение от Mozo »

beggginer написа: Пон Мар 23, 2026 23:37 Сигурен. Преди две седмици го ползвах два пъти на 25H2, за да помогна на двама различни приятели с HP лаптопи без wireless driver. Не знам защо ги инсталират тия Windows-и, не ме питай :lol:

Погледнах и наистина в даден момент са спрели опцията, но явно са се сетили за точно гореспоменатия сценарий и са я върнали в най-новите билдове - https://www.elevenforum.com/t/a-new-way ... 784/page-3
Наложи ми се по-скоро, отколкото очаквах :sick: За жалост по този начин не може да се прескочи свързването към интернет, проверката за ъпдейти и лудото връткане на кръгчета. Тея са тотално умопобъркани. Не може една инсталация да отнема толкова много време и с толкова много рестарти. Живеят извън всякаква реалност.
Изображение
Аватар
beggginer
Доктор
Доктор

Мнение от beggginer »

Може би при теб е било различно заради засечения мрежови адаптер. Ако е integrated и го спреш от биос, може и да успееш да прескочиш "трапа". При мен и на двата нямаше мрежа (драйвър) и не можеше да прескочиш стъпката на инсталатора за създаване на онлайн акаунт. И тогава локалния овъррайд работеше. Прясно създадени инсталационни флашки с последната версия на W11 бяха и в двата случая.

Ако не намира адаптер, има логика да можеш да прескочиш стъпката след локалната инсталация.
Как да си върнем контрола над Windows 10 Home :violent1:
Изображение
Валсо написа: Съб Яну 21, 2023 12:28 Знам какво правя.
Аватар
Mozo
Skynet Cyber Unit
Skynet Cyber Unit

Мнение от Mozo »

Да, аз пробвах и други варианти, но всичките първо минават през ъпдейта и чак тогава се правят врътките, защото всичките са преди стъпката, където те пита за вписване с Microsoft акаунт. Виж, не съм се сетил да пробвам със спрян Wi-Fi адаптер :)
Изображение
Нова тема Публикувай отговор

Обратно към “Софтуер”