Здравейте! Вероятно използвате блокиращ рекламите софтуер. В това няма нищо нередно, много хора го правят. |
Но за да помогнете този сайт да съществува и за да имате достъп до цялото съдържание, моля, изключете блокирането на рекламите. |
| Ако не знаете как, кликнете тук |
Сериали
- Docenta
- Почетен член

- Обратна връзка:
Re: Сериали
Много зарибяващ сериял, жалко че сезона беше само 13 серии.

Прочетено: 16655 пъти
Аз също го гледам този сериал и страшно много го харесвамkim75 написа:Май имаше тема за тях, ама не я намирам.Та, за всякакъв тип сериали да си говорим тук.
![]()
Имам си нов любим сериал, който следя- The Vampire Diaries.Имали фенове тук? Все още съм на първите серии, но вече ме грабна! Особено главният вампир- Стефан, как ме грабна!...
- Zeroadhesion
Нямам думи за този сериал, то просто трябва да се видиradich написа:Опасно лош (Breaking bad) много добро сереалче.Препоръчвам ви го
Breaking Bad -на мен определено много ми харесва,от скоро го гледам и съм стигнала до 3-ти сезон ...не е ново сериалчето,но не бях чувала за него,а е и с висока оценка в IMDB 9,4/10 
- Zeroadhesion
Мдаа, определено си заслужава всеки един епизод. Аз вече изгледах до средата на петия сезон и чакам продължението лятото, което ще е края на сериала за съжаление.exmortis написа:Breaking Bad -на мен определено много ми харесва,от скоро го гледам и съм стигнала до 3-ти сезон ...не е ново сериалчето,но не бях чувала за него,а е и с висока оценка в IMDB 9,4/10
по-добре да свърши навреме,отколкото да го направят хиляда сезона и да го осерат ,защото обикновенно това се случва с хубавите сериали-забравят се кога да сложат точката и се превръща в боза,която няма нищо общо с основната и първоначална идея на сериала 
- Zeroadhesion
Е, създателите на този сериал са една идея по-интелигентни от другите и няма да позволят това да се случи.
Пети сезон е последен 
мммм да 
- dark_angel
- VIP

Нещо ме прихвана още от лятото и съм минала на сериали. Филмите не са ми толкова интересни. По принцип не започвам сезон, освен ако не е готов. Уви, в момента гледам 4 и тръпна в очакване всяка седмица (чувството е повече от ужасно
) да излезе новият епизод на Suits, The Big Bang Theory, How I Met Your Mother и Glee. А най-гадното е, че 50% от изброените вече нито са ми интересни, нито забавни.
Какво да се прави, трябва да довеждаме сезоните докрай 
Of all the things I've lost, I miss my mind the most ![]() |
- dark_angel
- VIP

Офтопик:
Последно промяна от dark_angel на Чет Фев 21, 2013 21:47, променено общо 1 път.
Of all the things I've lost, I miss my mind the most ![]() |
- dark_angel
- VIP

Все едно съм го писал азdark_angel написа:Нещо ме прихвана още от лятото и съм минала на сериали. Филмите не са ми толкова интересни. По принцип не започвам сезон, освен ако не е готов. Уви, в момента гледам 4 и тръпна в очакване всяка седмица (чувството е повече от ужасно) да излезе новият епизод на Suits, The Big Bang Theory, How I Met Your Mother и Glee. А най-гадното е, че 50% от изброените вече нито са ми интересни, нито забавни.
Какво да се прави, трябва да довеждаме сезоните докрай
Иначе запълвам останалите дни със Спартак: Кръв и пясък. А като се има предвид, че чета и книги всеки ден главата ми е огромна каша... но какво да се прави навици...
-
- Подобни теми
- Отговори
- Преглеждания
- Последно мнение
-
-
Черна дупка на "Капитан Андреево": Игри, филми и сериали, вместо засилен контрол на тонове храни с пестициди
от Mozo » Сря Юни 03, 2026 11:28 » в Любопитни новини - 0 Отговори
- 6 Преглеждания
-
Последно мнение от Mozo
Сря Юни 03, 2026 11:28
-