Здравейте! Вероятно използвате блокиращ рекламите софтуер. В това няма нищо нередно, много хора го правят.

Но за да помогнете този сайт да съществува и за да имате достъп до цялото съдържание, моля, изключете блокирането на рекламите.

Ако не знаете как, кликнете тук

Сериали

Доктор Бентън да се яви в операционната!
Нова тема Публикувай отговор
Аватар
Docenta
Почетен член
Почетен член
Обратна връзка:

Re: Сериали

Мнение от Docenta »

Много зарибяващ сериял, жалко че сезона беше само 13 серии.
Изображение
Прочетено: 16655 пъти
ellince
Регистриран

Мнение от ellince »

kim75 написа:Май имаше тема за тях, ама не я намирам. :oops: Та, за всякакъв тип сериали да си говорим тук. :mrgreen:

Имам си нов любим сериал, който следя- The Vampire Diaries. \:D/ Имали фенове тук? Все още съм на първите серии, но вече ме грабна! Особено главният вампир- Стефан, как ме грабна!... :evil4:
Аз също го гледам този сериал и страшно много го харесвам \:D/ а Стефан.... :oops: Но май фенките на Стефчо са много малко, а? :плач: А той е толкова.... и този поглед... Ахх!!! :)
Аватар
Zeroadhesion

Мнение от Zeroadhesion »

radich написа:Опасно лош (Breaking bad) много добро сереалче.Препоръчвам ви го :headbang:
Нямам думи за този сериал, то просто трябва да се види #-o
exmortis
Регистриран

Мнение от exmortis »

Breaking Bad -на мен определено много ми харесва,от скоро го гледам и съм стигнала до 3-ти сезон ...не е ново сериалчето,но не бях чувала за него,а е и с висока оценка в IMDB 9,4/10 O:)
Аватар
Zeroadhesion

Мнение от Zeroadhesion »

exmortis написа:Breaking Bad -на мен определено много ми харесва,от скоро го гледам и съм стигнала до 3-ти сезон ...не е ново сериалчето,но не бях чувала за него,а е и с висока оценка в IMDB 9,4/10 O:)
Мдаа, определено си заслужава всеки един епизод. Аз вече изгледах до средата на петия сезон и чакам продължението лятото, което ще е края на сериала за съжаление.
exmortis
Регистриран

Мнение от exmortis »

по-добре да свърши навреме,отколкото да го направят хиляда сезона и да го осерат ,защото обикновенно това се случва с хубавите сериали-забравят се кога да сложат точката и се превръща в боза,която няма нищо общо с основната и първоначална идея на сериала :)
Аватар
Zeroadhesion

Мнение от Zeroadhesion »

Е, създателите на този сериал са една идея по-интелигентни от другите и няма да позволят това да се случи. :) Пети сезон е последен :thumbright:
exmortis
Регистриран

Мнение от exmortis »

мммм да O:)
Аватар
dark_angel
VIP
VIP

Мнение от dark_angel »

Нещо ме прихвана още от лятото и съм минала на сериали. Филмите не са ми толкова интересни. По принцип не започвам сезон, освен ако не е готов. Уви, в момента гледам 4 и тръпна в очакване всяка седмица (чувството е повече от ужасно :чудно: ) да излезе новият епизод на Suits, The Big Bang Theory, How I Met Your Mother и Glee. А най-гадното е, че 50% от изброените вече нито са ми интересни, нито забавни. :мълча: Какво да се прави, трябва да довеждаме сезоните докрай :lol:
  Of all the things I've lost, I miss my mind the most  
Аватар
Mozo
Skynet Cyber Unit
Skynet Cyber Unit

Мнение от Mozo »

Зомби :mrgreen:
Изображение
Аватар
dark_angel
VIP
VIP

Мнение от dark_angel »

Офтопик:
:102: Имам нужда от помощ :evil4:
Последно промяна от dark_angel на Чет Фев 21, 2013 21:47, променено общо 1 път.
Аватар
Mozo
Skynet Cyber Unit
Skynet Cyber Unit

Мнение от Mozo »

Офтопик:
Определено :toothy10: :toothy10: :toothy10:
Изображение
Аватар
Nibelung
Философ с чук в ръка
Философ с чук в ръка

Мнение от Nibelung »

Офтопик:
Бе вие защо само офтопици пишете ? :twisted:
Ний тука сички парле ву франсе

Изображение
Аватар
dark_angel
VIP
VIP

Мнение от dark_angel »

Офтопик:
Спамерска му работа :dontknow:
Ashikov
Начинаещ

Мнение от Ashikov »

dark_angel написа:Нещо ме прихвана още от лятото и съм минала на сериали. Филмите не са ми толкова интересни. По принцип не започвам сезон, освен ако не е готов. Уви, в момента гледам 4 и тръпна в очакване всяка седмица (чувството е повече от ужасно :чудно: ) да излезе новият епизод на Suits, The Big Bang Theory, How I Met Your Mother и Glee. А най-гадното е, че 50% от изброените вече нито са ми интересни, нито забавни. :мълча: Какво да се прави, трябва да довеждаме сезоните докрай :lol:
Все едно съм го писал аз :mrgreen: Всяка вечер докато вечерям пред компютъра гледах по един, два филма. От 2-3 месеца гледам сериали. Аз също стигнах до задънена улица и сега чакам всяка седмица, че и с тези паузи по две за нов епизод на once upon a time, arrow, grimm, а поради лошите субтитри на последните епизоди на първи сезон на Отмъщението, сега гледам втори сезон по фокс лайф, които даваха по два епизода всеки понеделник, сега почнаха по един...
Иначе запълвам останалите дни със Спартак: Кръв и пясък. А като се има предвид, че чета и книги всеки ден главата ми е огромна каша... но какво да се прави навици... :)
Нова тема Публикувай отговор

• Подобни теми
    Отговори
    Преглеждания
     Последно мнение

Обратно към “Филми”