Здравейте! Вероятно използвате блокиращ рекламите софтуер. В това няма нищо нередно, много хора го правят.

Но за да помогнете този сайт да съществува и за да имате достъп до цялото съдържание, моля, изключете блокирането на рекламите.

Ако не знаете как, кликнете тук

Ко'й туй нйещо...

Споделен проблем - половин проблем.
Аватар
Mozo
Skynet Cyber Unit
Skynet Cyber Unit

Re: Ко'й туй нйещо...

Мнение от Mozo »

Nibelung написа:иЗконно
Сори, клавиатурен лапсус :mrgreen:
Freyja написа:Ами,бих реагирала като нормална жена-не бих го възприела като потенциален сексуален партньор.И нищо повече...
Така,както ти би реагирал на жена изглеждаща и държаща се като шампион по борба тежка категория./предполагам :evil4: /
Кой какво харесва си е личен избор,ама да ми ги възхваляват такива сбъркани/защото те са сбъркани в най-буквалния смисъл на думата-без това да ги прави лоши хора/и да слушам и гледам постоянно за тях,как били дискриминирани видиш ли,нещо не ми се нрави.Че то за къде,къде по-съществени неща не се дава гласност-инвалиди,болни и пр. а във всяка медия само техния вой се чува. :roll:
Да де, ама на жените шампиони по борба им дават медали и никой не ги одумва. Те тук е малката разлика. И не ти възхвалявам никакви сбъркани. Няма нищо сбъркано да носиш каквото си поискаш, както правят жените, още повече, че тези дрехи са били мъжки и е смешно сега някой да си прави изводи, да игнорира, да одумва и т.н. В днешно време полът буквално се съблича, помисли над това :thumbright: Лакът, полата и обувките не променят сексуалната ориентация, иначе в миналото би останала без потенциални партньори мисля :lol: :lol: :lol:
Прочетено: 1564 пъти
Изображение
Kotkata68
Глобална котка-идиотка
Глобална котка-идиотка

Мнение от Kotkata68 »

Freyja, никой не ги налага и лансира. Просто се създава такова впечатление, защото до скоро, те бяха тема табу. За тях не се говореше по татово време, бяха буквално преследвани от милицията. Сега, когато вече могат спокойно да се покажат, да не се крият, е съвсем естествено да срещаме за тях материали по медиите. Просто ги има, приемете го и спрете да правите проблем от този факт. Колкото по скоро се приемат като част от обществото, толкова по-скоро ще спрат изкуствените спекулации на медиите, за противници и поддръжници. Хора, никой не е застрахован и не вярвам, че ако разберете за "различни увлечения" на ваши много, много близки, ще ги игнорирате и отлъчите. Тези ориентации, не ги правят по-лоши, те пак ще си останат усмихнатите, сърдечни и добри хора, които сте познавали, но просто си имат своите странности, усещания и разбирания. :гуш: :гуш: :гуш:

Не ми казвай какво да правя... За да не ти кажа къде да идеш...!

Опознават ме само тези, на които позволя... за останалите съм просто това, което виждат!

Аватар
Mozo
Skynet Cyber Unit
Skynet Cyber Unit

Мнение от Mozo »

Съгласен съм, но аз не говорех за сексуални ориентации, а за правото човек да се облича както иска и от това да не се правят заключения за сексуалната му ориентация, защото не знам как трябва да се облече една жена, за да й кажат, че е гей, докато при мъжете границите са твърде тясно затворени. Нито дрехите, нито външният вид определят кой какъв е. Смешно е когато полата до коляното е носена само от мъже, защото на жените не им е била позволена подобна дързост да им се виждат краката, след това същите тези жени я вземат в техния гардероб, нищо че е мъжка дреха, никой не им казва, че са гей, но когато мъжът поиска отново своята дреха, става гей. WTF :roll: Чудесна логика :lol:
Изображение
Kotkata68
Глобална котка-идиотка
Глобална котка-идиотка

Мнение от Kotkata68 »

Мо, всички живеем в общество в което има писани и неписани правила, които непрекъснато се променят с годините. Факт е, че в някои държави обществото не възприема като странност нито дрехите, нито прическите, нито сексуалната ориентация. Но това са свободни държави, в нашето ще трябва още много време, да се изкорени ограничаването на мисленето, което е втълпявано с години и с правила, кое може и кое не може.

Не ми казвай какво да правя... За да не ти кажа къде да идеш...!

Опознават ме само тези, на които позволя... за останалите съм просто това, което виждат!

Аватар
Mozo
Skynet Cyber Unit
Skynet Cyber Unit

Мнение от Mozo »

Така е PDT_Love_18 PDT_Love_18 PDT_Love_18
Изображение
Аватар
Nibelung
Философ с чук в ръка
Философ с чук в ръка

Мнение от Nibelung »

Мерси за такава "свобода" :banghead:
Ний тука сички парле ву франсе

Изображение
Аватар
Freyja
Доктор
Доктор

Мнение от Freyja »

:-k Ох,няма смисъл просто.Пиша едно и също,а вие четете както ви изнася. PDT_Love_18 PDT_Love_18 PDT_Love_18
Общества,свободи и пр...Ами нали има някакви природни порядки поради които обществата са възникнали и са се развили- и те са мъжки и женски индивиди които оставят потомство.
Със същият успех и нудистите утре могат да поискат да ходят голи по улиците защото така се чувствали най-добре,и ще са в пълното си право да го поискат.Ама някъде трябва да се тегли чертата все пак колкото и ограничено да изглежда отстрани.
Ето тука,едни картинки които на мен лично не ми седят добре,за вас не знам.
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
“We watch, we listen, and we remember.The past is already written. The ink is dry.”(the Three-Eyed Raven)
Аватар
Mozo
Skynet Cyber Unit
Skynet Cyber Unit

Мнение от Mozo »

Така де, ти можеш да си носиш каквото пожелаеш, но на мъжете не искаш да им дадеш това право, дори и за дрехите, които са си иЗконно мъжки. Жените не се раждат с обръснати крака, нито с рокли, нито с дълга коса, нито с грим и лакирани нокти, ако ме разбираш какво искам да кажа PDT_Love_18 PDT_Love_18 PDT_Love_18
Изображение
Аватар
Freyja
Доктор
Доктор

Мнение от Freyja »

Mozo написа:Така де, ти можеш да си носиш каквото пожелаеш, но на мъжете не искаш да им дадеш това право, дори и за дрехите, които са си иЗконно мъжки. Жените не се раждат с обръснати крака, нито с рокли, нито с дълга коса, нито с грим и лакирани нокти, ако ме разбираш какво искам да кажа PDT_Love_18 PDT_Love_18 PDT_Love_18
Мозо,мъжете в почти целият арабски свят ходят с ...забравих как се казваше. :banghead: ..ама на женска дреха мяса.Пак не виждам нищо общо с онуй нещо на снимките.
Космите на жените са в пъти по-малко от тези на мъжете,конструкцията на лицата и телата е различна-по-фина,по-грацилна,мускулатурата е друга,гласовете са различни...абе,сега да ти обяснявам неща от биология за 6 клас мисля няма нужда. PDT_Love_18
“We watch, we listen, and we remember.The past is already written. The ink is dry.”(the Three-Eyed Raven)
Аватар
Mozo
Skynet Cyber Unit
Skynet Cyber Unit

Мнение от Mozo »

Аз нищо не съм казал за мускулатура и тъй нататък. През цялото време говоря за дрехите, гримовете и пр. И жените нямат нищо общо с мъжете и мускулатурата им е различна, ама си вземат дрехи от мъжкия гардероб на богато и никой не им казва, че са гей. Те затова говоря от самото начало PDT_Love_18 PDT_Love_18 PDT_Love_18
Mozo написа:Смешно е когато полата до коляното е носена само от мъже, защото на жените не им е била позволена подобна дързост да им се виждат краката, след това същите тези жени я вземат в техния гардероб, нищо че е мъжка дреха, никой не им казва, че са гей, но когато мъжът поиска отново своята дреха, става гей. WTF :roll: Чудесна логика :lol:
Изображение
Аватар
Nibelung
Философ с чук в ръка
Философ с чук в ръка

Мнение от Nibelung »

Люк, този път води към Лявата страна :idea:

:lol:
Ний тука сички парле ву франсе

Изображение
Аватар
Freyja
Доктор
Доктор

Мнение от Freyja »

Mozo написа:Аз нищо не съм казал за мускулатура и тъй нататък. През цялото време говоря за дрехите, гримовете и пр. И жените нямат нищо общо с мъжете и мускулатурата им е различна, ама си вземат дрехи от мъжкия гардероб на богато и никой не им казва, че са гей. Те затова говоря от самото начало PDT_Love_18 PDT_Love_18 PDT_Love_18
Mozo написа:Смешно е когато полата до коляното е носена само от мъже, защото на жените не им е била позволена подобна дързост да им се виждат краката, след това същите тези жени я вземат в техния гардероб, нищо че е мъжка дреха, никой не им казва, че са гей, но когато мъжът поиска отново своята дреха, става гей. WTF :roll: Чудесна логика :lol:
Именно.Никой не им казва че са гей,така както никой не казва на шотландците,арабите и пр.че са обратни само защото са облечени в поли.В източните култури полата присъства като мъжка дреха от векове.Древна Гърция,Рим,Египет,Вавилон-където и да погледнеш,мъжете са с препаски,полички,роклички или както искаш го наречи-но пак си личи,че са мъже.Дълги боядисани коси,грим и обеци-и пак си личи че са мъже.
"Туй нйещо" обаче не е мъж,не защото просто носи поличка или се е гримирало и има дълга коса,а защото се е феминизирало.
Изображение
Това са мъже в поли.
И това също:
Изображение
Изображение

Това обаче,е нещо съвсем различно.
Изображение
Изображение
Аватар
Mozo
Skynet Cyber Unit
Skynet Cyber Unit

Мнение от Mozo »

Е, разбира се, че е друго, никой не е отричал. Аз за дрехите говорех и това не ги прави непременно обратни PDT_Love_18 PDT_Love_18 PDT_Love_18
Изображение
rado84
VIP
VIP

Мнение от rado84 »

Я, от къде я изкопахте тая снимка с Елза Парини? Щот' аз търсих да я видим как изглежда, ама не можах да намеря много, а повечето, които намерих беше със слънчеви очила и иди, че разбери как изглежда през очилата.

Изображение
Нова тема Публикувай отговор

Обратно към “Лафчета, лични проблеми, въпроси и още”