Обичам котки, но нямам домашен любимец. Едно заради брат ми (2 и половина - годишен) и друго, заради нашите. Не искат.. Последната ми котка стоя 2 години в нас. Почна да събира мъжките котки и се биеха посред нощите и затова я отпратихме в село близо до нашето. След 1 година (точно!) се върна и на 3тия ден дядо ми я гръмна с ловната пушка. Тъй като сме село има много котки и като гледаш една (твоята си) се присламчват още 2-3 комшийски. И те така.... .. Но аз мисля когато се заселя някъде сам да си отгледам леопардче Казват, че били добри пазачи От къде ще го намеря? Ба ли го..
Leo21 написа:Обичам котки, но нямам домашен любимец. Едно заради брат ми (2 и половина - годишен) и друго, заради нашите. Не искат.. Последната ми котка стоя 2 години в нас. Почна да събира мъжките котки и се биеха посред нощите и затова я отпратихме в село близо до нашето. След 1 година (точно!) се върна и на 3тия ден дядо ми я гръмна с ловната пушка. Тъй като сме село има много котки и като гледаш една (твоята си) се присламчват още 2-3 комшийски. И те така.... .. Но аз мисля когато се заселя някъде сам да си отгледам леопардче Казват, че били добри пазачи От къде ще го намеря? Ба ли го..
Това, което дядо ти е направил е отвратително. Аз нямаше да му го простя!
Но идеята за леопардче ми се струва добрах. Аз бих пробвал с гепардче или тигърче, но какво ли ще стане ккато порастне
Kpuc написа:...
Аз бих пробвал с гепардче или тигърче, но какво ли ще стане ккато порастне
Определено няма да е кокошка
Ако имате съмнения, постарайте се да звучат убедително! "Другаде нямаше разумна раса, която да е изобретила скуката. И може би тъкмо скуката, а не интелектът, бе тласнала хората нагоре по стълбата на еволюцията. " - Тери Пратчет
Kpuc написа:Това, което дядо ти е направил е отвратително. Аз нямаше да му го простя!
Ами.. Не много.. Той беше болен, измършавял, а и беше започнал да лази по нервите на всички, тъй като пак събираше котките и се биеха.. той, като стопанина си, не може да се бие и все беше в рани.. От тогава нямаме котки. Но на моето село баба ми има котка (Аспарух - на галено - Пуфи) с дълги косми (6-7 см) Доста е голям. По цял час стоя с него.