Тоя има ценз за финансов министър поне.
Здравейте! Вероятно използвате блокиращ рекламите софтуер. В това няма нищо нередно, много хора го правят. |
Но за да помогнете този сайт да съществува и за да имате достъп до цялото съдържание, моля, изключете блокирането на рекламите. |
| Ако не знаете как, кликнете тук |
Словесните напъни на българина
Re: Словесните напъни на българина
Селски, Начо Селски.
- Mozo
- Skynet Cyber Unit

Или за предводител на Възбуждане 2 - оня ги плещи абсолютно същите глупости и такива като Маус му вярват

- Mozo
- Skynet Cyber Unit

Ама продължават да си шлябат ебаси глупостите - и това за златното покритие, което никога не е било вярно и това, че левът е по-силен от еврото, баси клоуните... От цялата тази работа обаче има и позитив - толкова много идиоти са гласували за него с надеждата, че ще им върне лева, че като видят, че не става и ще има огромен отлив. На следващите избори Рублен Крадев е аут 

Аз шльокавица не чета изобщо, където и да има нещо написано на шльокавица го подминавам директно, та дори и от децата да ми е написано и затова те не използват това писане, научили сме се да пишем на кирилица
Дали е било така, не знам щото съм бил малък, но тия сега на това вярват.
Другите глупости за силния лев спрямо еврото и долара са пълни глупости, беше по силен от рублата напоследък и то пак заради еврото ама.....
Не знам дали е било вярно, но през 80-те май на банкнотите пишеше "Тази банкнота е обезпечена със злато и всички активи на банката"
Другите глупости за силния лев спрямо еврото и долара са пълни глупости, беше по силен от рублата напоследък и то пак заради еврото ама.....
AsusVivoBook17
CPU 11th Gen Intel(R) Core(TM) i3-1115G4 [/color]RAM 16000MB DDR4; VC-Intel UHD Graphics G4
CPU 11th Gen Intel(R) Core(TM) i3-1115G4 [/color]RAM 16000MB DDR4; VC-Intel UHD Graphics G4
- Mozo
- Skynet Cyber Unit

Никога не е бил обезпечен, златото потъна в Москва. Сега, ако дадем някому тонове злато, ще ги попилеят, но щом е БКП, партията майка и щом е за РУСИЯ, значи може, всичко е оправдано.Montoya написа: Пет Апр 24, 2026 06:43 Аз шльокавица не чета изобщо, където и да има нещо написано на шльокавица го подминавам директно, та дори и от децата да ми е написано и затова те не използват това писане, научили сме се да пишем на кирилицаНе знам дали е било вярно, но през 80-те май на банкнотите пишеше "Тази банкнота е обезпечена със злато и всички активи на банката"
И горното умотворение дори има 6 харесвания

Надявам се, че това е някакв ебавка

И Курск нямаше......
AsusVivoBook17
- Mozo
- Skynet Cyber Unit

Тъжното е, че много народ вярва в тези фантасмагории. А това пък кореспондира пряко с високия процент за Крадев. Цъфнали сме и сме вързали. Ама ако същите тези ги попиташ що Румъния е на първо място по инфлация и е точно двойно по-висока от нашата, а нямат евро, ще мълчат като наакани.

-
- Подобни теми
- Отговори
- Преглеждания
- Последно мнение
-
-
Стартъпът на българина Влад Тенев, който струва $900 милиона
от Mozo » Пет Юли 11, 2025 13:10 » в Любопитни новини - 0 Отговори
- 289 Преглеждания
-
Последно мнение от Mozo