Врътнах я, пускам двойкатаMozo написа: Пон Дек 15, 2025 19:20 Те нивата същите като на единицата![]()
![]()
![]()
Все тая, пускам The Clockwork Man![]()
The Clockwork Man 2
Здравейте! Вероятно използвате блокиращ рекламите софтуер. В това няма нищо нередно, много хора го правят. |
Но за да помогнете този сайт да съществува и за да имате достъп до цялото съдържание, моля, изключете блокирането на рекламите. |
| Ако не знаете как, кликнете тук |

Врътнах я, пускам двойкатаMozo написа: Пон Дек 15, 2025 19:20 Те нивата същите като на единицата![]()
![]()
![]()
Все тая, пускам The Clockwork Man![]()

Не ща, бях млад, сега ми е другоЖopkaта написа: Пет Дек 26, 2025 00:27 Е врътни и тая въпреки това.![]()
В момента цикля Prince of Persia, порта за NES успоредно с порта за SNES. Учудващо, но NES порта ми изглежда по-добър, въпреки, че и двете ми допадат. SNES порта има някои дразнещи промени в контролите, които костват доста нерви в началото докато ги усвоиш (например пристъпването вече се прави с комбо от два бутона, а не с отделен бутона; захващането за стена при скок със засилка си има отделен бутон). Като цяло и двете са страхотен образец за двуизмерен платформър с по-плавно темпо.

Играта е много яка, но не е за вен. В моя защита мога да кажа, че минах 7 нива

Ми, посредствена е, ама те хората не знаят какво значи читава игра от този тип, измряха тея, които знаеха

Минало ми е времето - играеш час-два, убиват те и почваш отначало. Беше то, 80-те години, сори

Някакъв морски фар с крака ходи и си свети...