Здравейте! Вероятно използвате блокиращ рекламите софтуер. В това няма нищо нередно, много хора го правят.

Но за да помогнете този сайт да съществува и за да имате достъп до цялото съдържание, моля, изключете блокирането на рекламите.

Ако не знаете как, кликнете тук

Притеснявате ли се от войната в Украйна и руското нападение?

Барометър на общественото мнение :) .

Притеснявате ли се от войната в Украйна и руското нападение?

1. Да
9
56%
2. Не
5
31%
3. Не ме вълнува
0
Няма гласували
4. Засега съм спокоен
2
13%

Общо гласове: 16

Аватар
Mozo
Skynet Cyber Unit
Skynet Cyber Unit

Re: Притеснявате ли се от войната в Украйна и руското нападение?

Мнение от Mozo »

kim75 написа: Вто Мар 15, 2022 14:49
Mozo написа: Нед Мар 13, 2022 11:49 Украинците не са 6 милиона, а няколко хиляди, елементарно е. Плюс това се дават помощи от ЕС специално за целта.
Не ти разбирам позицията. Какво общо има бройката и времето? Плащат по 40лв дневни на хотели, за да живеят там бежанци! Сирийците също бяха бежанци, но не спяха по хотели! И нека не съдим кой е интелигентен и кой не. Умно момче си, помисли! Не е ли редно една малка държава като нашата първо да осигури доброто на своите граждани, а след това да се грижи за новопристигналите?! :-k На никой от нас не му се свидят пари, които не дава, но нека не мерим с двоен аршин!
Също фейсбук няма нищо общо с мнението ми. Мислещ човек съм. Обичам да поглеждам нещата от всеки ъгъл, не само едната гледна точка. Чета и слушам руски сайтове, украински също /те що ли говорят на руски?!/. Наблюдавам и какво става по западните и по българските медии. Пропагандата срещу Путин и Русия е плашеща! Не е редно да се оправдава едно зло с друго, да, но не е и редно за едни да има санкции, за други нищо! А пък и санкциите срещу Русия ще навредят на Европа, не на САЩ! Не ти ли минава през ума, че на някой му изнася да има конфликт и масово народа да е настроен срещу Русия?! :-k И поредното нещо, заради което да сме настроени един срещу друг! Не искам войни! Никой нормален човек не ги иска! Почети, обаче, малко повече и разбери защо всъщност Путин се намеси в Украйна. Имам познати украинци, чиито роднини са по мазетата в родината си. От тях чух: "Крайно време беше руснаците да се намесят!"
А пък аз чух, че руснаците са очаквали да ги приемат като спасители, ама нещо хич не им се получи и украинците са срещу тях, та твоите познати в мазетата са единици.

И има значение дали ще даваш 40 лева на 10 души за пет месеца и 40 лева на 1000 души 18 години. Голяма при това. И не ми защитавай Русия, щото и комунистите на времето така ги защитаваше като ни окупираха. Няма нито едно извинение за сухопътен окупатор :съгласен:
Прочетено: 6357 пъти
Изображение
Аватар
Bubbles
The joy and the laughter
The joy and the laughter
Обратна връзка:

Мнение от Bubbles »

kim75 написа: Вто Мар 15, 2022 14:49 Не ти разбирам позицията. Какво общо има бройката и времето? Плащат по 40лв дневни на хотели, за да живеят там бежанци! Сирийците също бяха бежанци, но не спяха по хотели! И нека не съдим кой е интелигентен и кой не. Умно момче си, помисли! Не е ли редно една малка държава като нашата първо да осигури доброто на своите граждани, а след това да се грижи за новопристигналите?! :-k На никой от нас не му се свидят пари, които не дава, но нека не мерим с двоен аршин!
Също фейсбук няма нищо общо с мнението ми. Мислещ човек съм. Обичам да поглеждам нещата от всеки ъгъл, не само едната гледна точка. Чета и слушам руски сайтове, украински също /те що ли говорят на руски?!/. Наблюдавам и какво става по западните и по българските медии. Пропагандата срещу Путин и Русия е плашеща! Не е редно да се оправдава едно зло с друго, да, но не е и редно за едни да има санкции, за други нищо! А пък и санкциите срещу Русия ще навредят на Европа, не на САЩ! Не ти ли минава през ума, че на някой му изнася да има конфликт и масово народа да е настроен срещу Русия?! :-k И поредното нещо, заради което да сме настроени един срещу друг! Не искам войни! Никой нормален човек не ги иска! Почети, обаче, малко повече и разбери защо всъщност Путин се намеси в Украйна. Имам познати украинци, чиито роднини са по мазетата в родината си. От тях чух: "Крайно време беше руснаците да се намесят!"
Много точна позиция!
Аз също не спирам да се питам защо блъскаха сирийските деца в някакви лагери които повече приличаха на ТВУ-та отколкото на нормални домове, защо след като САЩ нахлуха в суверенна държава каквато е Ирак и публично обесиха техния президент нямаше такъв рев и такива санкции, защото след като отново САЩ изравниха със земята половин и повече Сирия пак няма нито една санкция или реакция?
Нямам против да се помага на бежанците от украйна, и те са хора, но аршина е двоен.
А колкото до войната в Украйна, бих попитал - Къде бяха санкциите срещу Украйна когато в Донбас се избиваха руски, грузински и Български деца по заповед на украинското правителство?
Също така в България е пълно с бедни хора и деца и възрастни, но за тях няма стотинка. Защо?
Аз също познавам украинци които сами си казват че тяхното правителство си е виновно и си го заслужава.
Аз самия съм против войната като всеки друг, но трябва да се поставим и на мястото на другата страна, защото монетата винаги има две страни. :)
fifi_fifito написа: Нед Мар 13, 2022 11:33 Аз нито съм с руснаците,нито с украинците,нито пък съм против тях. Просто никой не ми обясни, как за украинците има пари,а за българския народ няма,това ми обяснете,че аз не мога да си обясня.
Има защото така нареждат отвън, иначе не би имало.
Зализания е мега неадекватен и колкото по-скоро се разкара толкова по-добре.
Изображение
Аватар
Mozo
Skynet Cyber Unit
Skynet Cyber Unit

Мнение от Mozo »

Те руснаците ич не бомбардираха Сирия, ама ич :lol:
Изображение
Аватар
Bubbles
The joy and the laughter
The joy and the laughter
Обратна връзка:

Мнение от Bubbles »

И така да е, защо нямаше санкции?
Изображение
Аватар
Mozo
Skynet Cyber Unit
Skynet Cyber Unit

Мнение от Mozo »

Е, що, щото там всички бомбардираха и трябваше да се санкционират сами :lol: :lol: :lol:
Изображение
Аватар
kim75
Академик
Академик

Мнение от kim75 »

Mozo написа: Вто Мар 15, 2022 23:29 Те руснаците ич не бомбардираха Сирия, ама ич :lol:
Кой всъщност разруши Сирия и защо Русия се намеси? Моля те, не говори наизуст!
Изображение
This is not the end,my only friend!I hope I´ll see you again!!!
Аватар
Mozo
Skynet Cyber Unit
Skynet Cyber Unit

Мнение от Mozo »

И очевидците говорят наизуст:
https://www.mediapool.bg/rusiya-prilaga ... 33379.html

:thumbright:
Изображение
Аватар
Жopkaта
Почетен член
Почетен член

Мнение от Жopkaта »

Изображение
Изображение
Изображение
Аватар
Mozo
Skynet Cyber Unit
Skynet Cyber Unit

Мнение от Mozo »

Ей го и тоя :toothy10: :toothy10: :toothy10:
Изображение
Аватар
Ripeng
Пристрастéн
Пристрастéн

Мнение от Ripeng »

Еми притеснявам се. А колко промити мозъци има направо ме плаши. :shock: Гледат само от своята камбанария и не признават нищо друго.

Ама блажени са невежите. Сигурно е готино да живееш в свой свят, където ти си най-най-най. :roll: Трябва да се дрогирам някой ден и да опитам и аз. :toothy10:
Nikola_
Пристрастéн
Пристрастéн

Мнение от Nikola_ »

путинофилите нямат капка срам.
Аватар
Mouse
VIP
VIP
Обратна връзка:

Мнение от Mouse »

Не съм ни русофил, ни русофоб изобщо не съм никакъв фоб или фил за чуждо.
Българофил съм!
И да попитам кой основа Киевская Рус и украйнците народ ли са или народност - защото има разлика?
Плъхолюбител
Изображение
Колкото повече опознавам хората,
толкова повече обиквам животните!
Аватар
Mozo
Skynet Cyber Unit
Skynet Cyber Unit

Мнение от Mozo »

Може и да има разлика, ама няма нищо общо. Това какви са, не оправдава действията на узурпатора.
Изображение
Nikola_
Пристрастéн
Пристрастéн

Мнение от Nikola_ »

Българофил съм! И на следващия ред пак за роZия.
Ето още Българофили:

Изображение

Изображение
Аватар
tmp_ZMx2fK6aL4
Ветеран
Ветеран

Мнение от tmp_ZMx2fK6aL4 »

Не съм фоб, но ще ме принудят да стана ... еджофоб.
Мда, войната влезе и в цивилните технологии.
MSEdge - най-високо технологичният уеб браузер за мен.
Но от 3-4 дни насам тотална пропаганда да съм подкрепял Украйна и давал пари за Украйна - във всеки празен отворен нов таб!! Започвам да се изнервям.
Ако още няколко дни продължи пропагандата ще взема да обявя MSEdge за ... терористичен браузер! :evil:
Hardware: Windows 11 Incompatible Certified!
Нова тема Публикувай отговор

• Подобни теми
    Отговори
    Преглеждания
     Последно мнение

Обратно към “Анкети”