BTW снимката на гнома който си дал наистина е с по красива среда от КДЕ
А относно новата тема на Убунту, не е тази която сте дали, бутоните на прозорците са от ляво, явно убунту се целят и в мак потребителите. Сега ще видя за шотове.
Здравейте! Вероятно използвате блокиращ рекламите софтуер. В това няма нищо нередно, много хора го правят. |
Но за да помогнете този сайт да съществува и за да имате достъп до цялото съдържание, моля, изключете блокирането на рекламите. |
| Ако не знаете как, кликнете тук |
По-красива среда в някой друг животtolostoi написа:Не знам как работиш със скрити мрежи, може би не са скрити![]()
BTW снимката на гнома който си дал наистина е с по красива среда от КДЕ![]()
А относно новата тема на Убунту, не е тази която сте дали, бутоните на прозорците са от ляво, явно убунту се целят и в мак потребителите. Сега ще видя за шотове.
Първо не ползвам Winboz. Ползвам си Kubuntu, който идва с KDE .tolostoi написа:Не са от дясно, поне в момента, не знам до излизането на рилийза какво ще измислят. В момента имам шотове от 1024 и в момента съм на тази резолюция та по добри шотове не мога да направя
![]()
Шакер, ти се обади, ще прави анкета из между windows потребителитеми стой си с windows, кой те кара КДЕ да ползваш. Къде ги големите дистрибуции с КДЕ за среда по подразбиране? (А слак е все още one man army не се брои, пък мандрива е френска, също не се брои, пък не мога да кажа че е голяма)
Все пак не ме вземай на сериозно, много уважам хората от кде и това което правят, просто още не са стигнали там където ги чакам, а и вероятно когато са много близо, ще направят обратен завой (в кръвта им е) и пак няма да ме стигнат
Това направо ще откаже другаря tolostoi от LinuxZeroadhesion написа:Тази дистрибуция Chakra верно е нещо обещаващо![]()
Аз искам в третата си версия Gnome да използва QT4![]()
![]()
Тогава всичко ще е унифицирано и няма да има никакви разминавания и т.н.
Едит - поразрових се и виждам, че и някои друг мисли като мен:
http://ubuntuforums.org/showthread.php?t=1039364

Избрал си най-грозния вариант на икони. Разбираемо е да не ти харесва. На мен същоShaker написа:Аз как нямам такъв проблем с network manager-a на KDE, не знам. При мен си баца със скритите мрежи от раз. Това е сигурно от фенството на GNOMEtolostoi написа:Mozo не ги слушай тия, искат те за тъмната страна, последно като реших да го пробвам тва кде, пак не ми свърши работа, то нетворк мениджъра му даже не работи със скрити мрежи, има още бая прах да дишат докато ни стигнат. Аз споделям същото в уики-то ти, че gnome не може да стъпи на малкия пръст на KDE
.
И ако на това му викате красиво, не знам в кой век живеете![]()
Както написах онзи ден, който пише че KDE диша прахта на GNOME, ще го контрирам директно.

За това си прав. Трябва да се стандартизира един графичен език, защото е супер объркващо за разработчиците. Чудят се дали да ползват Qt или GTK. Също така трябва да се създаде универсален за всички Linux системи изпълнимо разширение (имам предвид като на Windows - .exe, и MacOSX .dmg), защото сега има .rpm .deb и т.н. и е доста объркващо...Zeroadhesion написа:Е, защо
Дори самият Mark Shuttleworth (човекът, който финансира проекта Ubuntu), смята че:
http://tech.slashdot.org/article.pl?sid ... 14/1245204
Linux трябва да се стандартизира повече, за да може да се изправи срещу MacOSX и Windows.

Мне, не еShaker написа:Mozo това е стандартната тема и иконки на GNOME. За това го показвам този шот.

Ако искаш потърси шотове в интернет и ще видиш. Аз лично съм компилирал GNOME с помощта на Garnome. Мога да те уверя, че това е стандартната тема и иконки на GNOMEMozo написа:Мне, не еShaker написа:Mozo това е стандартната тема и иконки на GNOME. За това го показвам този шот..
Ти май се бъркаш с тази на UbuntuMozo написа:Мне, не еShaker написа:Mozo това е стандартната тема и иконки на GNOME. За това го показвам този шот..