Здравейте! Вероятно използвате блокиращ рекламите софтуер. В това няма нищо нередно, много хора го правят.

Но за да помогнете този сайт да съществува и за да имате достъп до цялото съдържание, моля, изключете блокирането на рекламите.

Ако не знаете как, кликнете тук

Вашият десктоп

feed Всичко свързано с Линукс. Новини, проблеми, въпроси.
Десктоп Линукс дистибуции, сървърни Линукс дистрибуции, Линукс дистрибуции с общо предназначение, Linux Mint, Ubuntu, Arch Linux, Mandriva, PCLinuxOS, openSUSE, Fedora, Red Hat Enterprise Linux, CentOS, Suse Linux Enterprise Server, Debian, Cross Linux from Scratch, Slackware, Gentoo. Графични среди, новини, игри, драйвъри, въпроси, десктоп, сървър, браузъри, помощ.
Нова тема Публикувай отговор
Аватар
yogle
Почетен член
Почетен член

Re: Вашият десктоп

Мнение от yogle »

Ето и едно Disco Dingo ;)
Изображение
Прочетено: 376075 пъти
Аватар
Валсо
Дарител
Дарител
Обратна връзка:

Мнение от Валсо »

Офтопик:
Не знаех, че австралийските кучета слушат диско. :-o :lol: :p
https://t.me/linuxtalkbg
Мързелът е двигател на прогреса.
Светът е shell, а хората в него са alias-и и скриптове.
Аватар
бат-начо
Доктор
Доктор

Мнение от бат-начо »

бат-начо написа: Сря Юли 17, 2019 19:42 Пробвай това от новата папка. В другата по-скоро си играх.
Обнових съдържанието, да е "правилно".
Селски, Начо Селски.
larix
Пристрастéн
Пристрастéн

Мнение от larix »

Изображение
Аватар
Валсо
Дарител
Дарител
Обратна връзка:

Мнение от Валсо »

Офтопик:
Канелата не е никак лоша, ама от 4.2.0 насам убиха флипинга на енвидия и в тая среда вече игри не могат да се играят, поне не и така, както разработчикът на игрите е имал предвид. :roll: В Бозата ако изключиш верт. синхр. (ВС), имаш просто накъсване на картината и толкоз. А в линукс като изключиш флипинга, ВС спира да работи (все едно си го изключил) и освен накъсването на картината, имаш накъсване пърформанса на самата игра, резки спадове в кадрите (от 70-80 рязко пада на 15, примерно) и ходи играй така.
И зат'ва искам-не искам минах на КДЕ. Лошото е, че на Канелците явно не им пука за проблемите, защото вече никой от тях не коментира публикуваните проблеми в гитхъба. Поне да кажат "ще проверим" или "ще го оправим" или някаква друга индикация, че изобщо работят по средата, ама и толкова няма...
larix
Пристрастéн
Пристрастéн

Мнение от larix »

Валсо написа: Пон Юли 22, 2019 04:12
Офтопик:
Канелата не е никак лоша, ама от 4.2.0 насам убиха флипинга на енвидия и в тая среда вече игри не могат да се играят, поне не и така, както разработчикът на игрите е имал предвид. :roll: В Бозата ако изключиш верт. синхр. (ВС), имаш просто накъсване на картината и толкоз. А в линукс като изключиш флипинга, ВС спира да работи (все едно си го изключил) и освен накъсването на картината, имаш накъсване пърформанса на самата игра, резки спадове в кадрите (от 70-80 рязко пада на 15, примерно) и ходи играй така.
И зат'ва искам-не искам минах на КДЕ. Лошото е, че на Канелците явно не им пука за проблемите, защото вече никой от тях не коментира публикуваните проблеми в гитхъба. Поне да кажат "ще проверим" или "ще го оправим" или някаква друга индикация, че изобщо работят по средата, ама и толкова няма...
Не играя игри и тия проблеми ме подминават! :lol: За сега го карам с Канелата ,като ми писне среди дал Господ! :lol:
Аватар
sokoban
Пристрастéн
Пристрастéн

Мнение от sokoban »

Всичко се определя от нуждите. Аз например играя 4-5 игри и те вървят като бесни на канелата, така че КДЕ го оставям за по-късен етап(обаче рано или късно знам, че ще се наложи да мигрирам)
Аватар
Zeroadhesion

Мнение от Zeroadhesion »

sokoban написа: Вто Юли 23, 2019 21:30 обаче рано или късно знам, че ще се наложи да мигрирам
Защо? Аз съм с КДЕ, но ми е интересно защо ще се наложи да мигрираш от Канелата?
Аватар
Валсо
Дарител
Дарител
Обратна връзка:

Мнение от Валсо »

Защото Канелата все повече заприличва на мъртъв проект. Хората продължават да репортват всевъзможни проблеми, а на Канелците изобщо не им пука дотолкова, че изобщо спряха да коментират и асайнват членове на екипа, които да се занимаят с тези проблеми. Преди 8 дни репортнатите проблеми бяха 878, сега са 909 и познай какво - ни звук, ни стон от Канелците. Някой ден на юзърите ще им светне, че на Канелците не им дреме и/или, че проектът е мъртъв и ще мигрират на друга среда. :roll:
Аватар
Mozo
Skynet Cyber Unit
Skynet Cyber Unit

Мнение от Mozo »

В момента работят по 19.2, повече от нормално е. И си дай сметка, че "Канелците" са пет човека на кръст, които ти дават всичко наготово, за без пари.
Изображение
Аватар
sokoban
Пристрастéн
Пристрастéн

Мнение от sokoban »

Zeroadhesion написа: Сря Юли 24, 2019 01:33
sokoban написа: Вто Юли 23, 2019 21:30 обаче рано или късно знам, че ще се наложи да мигрирам
Защо? Аз съм с КДЕ, но ми е интересно защо ще се наложи да мигрираш от Канелата?
Защото като възможности и функционалности е далеч напред, поне такива изводи си правя от ваши коментари и каквото чета. Лошото е че съм голям мързел и много трудно се захващам с нещо ново и непознато
Mozo написа: Сря Юли 24, 2019 12:19 В момента работят по 19.2, повече от нормално е. И си дай сметка, че "Канелците" са пет човека на кръст, които ти дават всичко наготово, за без пари.
Какво му обясняваш на биещият шутове шут... Неблагодарността убива ентусиазма, като гледам това е глобален проблем, така че наистина проекта може и да загине, точно заради подобни подчовеци
Аватар
Mozo
Skynet Cyber Unit
Skynet Cyber Unit

Мнение от Mozo »

Сигурен съм, че ме е разбрал :)

А иначе KDE е мнооого напред с материала и наистина до момента няма среда, независимо на коя операционна система, която да може да я стигне и скоро и не виждам това да се случи :)
Изображение
Аватар
Валсо
Дарител
Дарител
Обратна връзка:

Мнение от Валсо »

Те като пускат бъгове, пардон, ъпдейти през 6 месеца до 1 година, трудно ще стигнат КДЕ. То и от КДЕ-то има какво да се желае, но докато ми върви играта и FLIP е зелен, ще се примирявам с бъговете. :roll:
Аватар
Mozo
Skynet Cyber Unit
Skynet Cyber Unit

Мнение от Mozo »

Не са толкова виновни хората. Основата им е калпава и каквото и да правят не могат да избягат от нея.
Изображение
Нова тема Публикувай отговор

• Подобни теми
    Отговори
    Преглеждания
     Последно мнение

Обратно към “Линукс - инсталация, настройки, проблеми”