Благодаря. Ще опитам с последният линк GLava – OpenGL audio spectrum visualizer . Предлага всички видове - вертикален ,вълна , кръг и графика . Дано да стане.
Event Calendar-а много ми хареса. Стори ми се нещо много полезно ,а и красиво. Само на KDE Plasma 5 ли става . Аз съм Минт .
hunter4o83 написа: Съб Фев 13, 2021 20:28
Това е инсталирано с Calam-Arch-Installer.iso
И това също.
Тоя инсталатор ми предложи драйвър за GeForce 8000, който аз, разбира се, отказах да инсталирам, защото съм с GTX 1660 Ti. Разработчикът на това нещо не знам в кой век живее, но със сигурност не е в правилния...
В кофата и си оставам с Анаркито!
https://t.me/linuxtalkbg Мързелът е двигател на прогреса. Светът е shell, а хората в него са alias-и и скриптове.
hunter4o83 написа: Съб Фев 13, 2021 20:28
Това е инсталирано с Calam-Arch-Installer.iso
И това също.
Тоя инсталатор ми предложи драйвър за GeForce 8000, който аз, разбира се, отказах да инсталирам, защото съм с GTX 1660 Ti. Разработчикът на това нещо не знам в кой век живее, но със сигурност не е в правилния...
В кофата и си оставам с Анаркито!
При положение че всички които сте с Енвидиа се хвалита колко лесно по лесно било с Енвидиа спрямо АМД явно не е така, аз с АМД си инсталирам с Calam Arch Installer без никакви ядове.
При NVIDIA е хубавото, че си има един производителен драйвър, инсталираш и всичко ти върви. При AMD имаш три и различните игри работят по различен начин и с трите, та си е играчка. Освен това няма и елементарен контролен панел, което лично на мен въобще не ми харесва.
А при Валсо проблеми да търсиш, не го считай за коректив или за пример. Този негов проблем се оправя за две минути в tty, ама кой знае какво е оплескал, за да се стигне дотам.
Mozo написа: Нед Апр 18, 2021 13:29
А при Валсо проблеми да търсиш, не го считай за коректив или за пример. Този негов проблем се оправя за две минути в tty, ама кой знае какво е оплескал, за да се стигне дотам.
Причината е, че кретенът, дето прави Калам, или не знае какво е това животно нуво драйвър, или нарочно не го е включил и съответно няма как да го инсталирам. И оттам артефактите. Именно затова казах, че този явно живее в друг век.
https://t.me/linuxtalkbg Мързелът е двигател на прогреса. Светът е shell, а хората в него са alias-и и скриптове.