Mozo написа:Има всичко като Гном, но не съвсем - не могат да се местят минимайзнатите обджекти в таск бара Няма си и gconf
За целта има Icon tasks и Smooth Tasks а gconf не ти е нужен в КДЕ са го обезмислили
A за файл менаджера по добър от Делфина за КДЕ няма че и в момента и от наутилус 3 в гнома, кликовете като се преместя след малко на КДЕ ще пиша че не ги знам наизуст трябва да гледам а се заиграх с това
Аз него съм го пробвал, но не можах да намеря откъде могат да станат големи прозорците. Стоят в таскбара едни такива квадратчета, което никак не ми се нрави
Инсталирах го, настроих го, но пак не могат да се местят С Icon Tasks се местят, но са малки квадратчета. Със Smooth Tasks можеш да си ги направиш, колкото искаш големи, но пък не се местят
Mozo написа:Инсталирах го, настроих го, но пак не могат да се местят С Icon Tasks се местят, но са малки квадратчета. Със Smooth Tasks можеш да си ги направиш, колкото искаш големи, но пък не се местят
И в двете има настройка за подреждане на прозорците правиш го на ръчно аз не знам английски и се оправям за тези дето знаят manual , Правиш го така и си местиш където ти е кеф
Видя ли и КДЕ си има всичко като в гнома.Работата е че сме гномаджии и сме свикнали да ни е лесно.Ето сега вижда се как съм си направил гнома ама пак съм с кде шела не ме кефи особенно
макар че съм си направил всичко да ми е лесно там
Да де, ама в Гном това си е по подразбиране и си е таск мениджър, а не Smooth Tasks Изключително доволен съм, защото това ми лазеше по нервите от адски много време. Пак благодаря много
Mozo написа:Да де, ама в Гном това си е по подразбиране и си е таск мениджър, а не Smooth Tasks Изключително доволен съм, защото това ми лазеше по нервите от адски много време. Пак благодаря много
Точно това казвам че настройките на КДЕ са по разхвърляни от тези на Гном2 там наистина настройите са по достъпни от тези в КДЕ.