Здравейте! Вероятно използвате блокиращ рекламите софтуер. В това няма нищо нередно, много хора го правят.

Но за да помогнете този сайт да съществува и за да имате достъп до цялото съдържание, моля, изключете блокирането на рекламите.

Ако не знаете как, кликнете тук

Всичко за: Ubuntu

feed Всичко свързано с Линукс. Новини, проблеми, въпроси.
Десктоп Линукс дистибуции, сървърни Линукс дистрибуции, Линукс дистрибуции с общо предназначение, Linux Mint, Ubuntu, Arch Linux, Mandriva, PCLinuxOS, openSUSE, Fedora, Red Hat Enterprise Linux, CentOS, Suse Linux Enterprise Server, Debian, Cross Linux from Scratch, Slackware, Gentoo. Графични среди, новини, игри, драйвъри, въпроси, десктоп, сървър, браузъри, помощ.
Нова тема Публикувай отговор
Аватар
evgeny81
Начинаещ

Re: Всичко за: Ubuntu

Мнение от evgeny81 »

Mozo написа:Има всичко като Гном, но не съвсем - не могат да се местят минимайзнатите обджекти в таск бара :mrgreen: Няма си и gconf :headbang: :headbang: :headbang:
За целта има Icon tasks и Smooth Tasks :evil3: :) а gconf не ти е нужен в КДЕ са го обезмислили
A за файл менаджера по добър от Делфина за КДЕ няма че и в момента и от наутилус 3 в гнома, кликовете като се преместя след малко на КДЕ ще пиша че не ги знам наизуст трябва да гледам :) а се заиграх с това :)
Изображение
Прочетено: 46634 пъти
Аватар
Mozo
Skynet Cyber Unit
Skynet Cyber Unit

Мнение от Mozo »

Знам за smooth tasks, но не ме устройва. Искам си ги големи, не някакви малки квадратчета :p

Меч, в системните настройки търсиш keyboard & mouse и след това имаш за избор дали да е дабъл клик или сингъл. Някъде там беше :thumbright:
Изображение
Аватар
evgeny81
Начинаещ

Мнение от evgeny81 »

Mozo написа:Знам за smooth tasks, но не ме устройва. Искам си ги големи, не някакви малки квадратчета :p

Меч, в системните настройки търсиш keyboard & mouse и след това имаш за избор дали да е дабъл клик или сингъл. Някъде там беше :thumbright:
Икон Таск менидъра ще те устрои има си настройка да си пуснеш и текста става като в гном
Аватар
Mozo
Skynet Cyber Unit
Skynet Cyber Unit

Мнение от Mozo »

Аз него съм го пробвал, но не можах да намеря откъде могат да станат големи прозорците. Стоят в таскбара едни такива квадратчета, което никак не ми се нрави :oops:
Изображение
mech4
Регистриран

Мнение от mech4 »

Мерси, оправих си го :) аз знаех, че ще е някъде там, ама не можах да го намеря тва меню Mouse, ама смени изгледа на "Дървовиден" и го издирих :P
Аватар
Mozo
Skynet Cyber Unit
Skynet Cyber Unit

Мнение от Mozo »

А, що, пишеш в търсачката mouse и то си излиза :)
Изображение
Аватар
evgeny81
Начинаещ

Мнение от evgeny81 »

Mozo ето как става Смот Такс със една отметка можеш даже да си контролираш и широчината
Изображение
П.п. Не сте питали не съм ви казал :)
Аватар
Mozo
Skynet Cyber Unit
Skynet Cyber Unit

Мнение от Mozo »

Инсталирах го, настроих го, но пак не могат да се местят :sad: С Icon Tasks се местят, но са малки квадратчета. Със Smooth Tasks можеш да си ги направиш, колкото искаш големи, но пък не се местят :tard:
Изображение
mech4
Регистриран

Мнение от mech4 »

пичове, благодаря ви, влюбен съм в това KDE :)
Аватар
Mozo
Skynet Cyber Unit
Skynet Cyber Unit

Мнение от Mozo »

Със здраве да го ползваш :thumbright:
Изображение
Аватар
evgeny81
Начинаещ

Мнение от evgeny81 »

Mozo написа:Инсталирах го, настроих го, но пак не могат да се местят :sad: С Icon Tasks се местят, но са малки квадратчета. Със Smooth Tasks можеш да си ги направиш, колкото искаш големи, но пък не се местят :tard:
И в двете има настройка за подреждане на прозорците правиш го на ръчно аз не знам английски и се оправям за тези дето знаят manual :) , Правиш го така и си местиш където ти е кеф
Аватар
Mozo
Skynet Cyber Unit
Skynet Cyber Unit

Мнение от Mozo »

Е, не може да съм толкова зле :evil4: :evil4: :evil4: Това беше първото нещо, което си настроих и го сложих да не ги групира и повече не го пипнах :отегчен: Страшно много ти благодаря :clap: :clap: :clap:
Изображение
Аватар
evgeny81
Начинаещ

Мнение от evgeny81 »

Видя ли и КДЕ си има всичко като в гнома.Работата е че сме гномаджии и сме свикнали да ни е лесно.Ето сега вижда се как съм си направил гнома ама пак съм с кде шела не ме кефи особенно
макар че съм си направил всичко да ми е лесно там
Аватар
Mozo
Skynet Cyber Unit
Skynet Cyber Unit

Мнение от Mozo »

Да де, ама в Гном това си е по подразбиране и си е таск мениджър, а не Smooth Tasks :) Изключително доволен съм, защото това ми лазеше по нервите от адски много време. Пак благодаря много :clap: :clap: :clap:
Изображение
Аватар
evgeny81
Начинаещ

Мнение от evgeny81 »

Mozo написа:Да де, ама в Гном това си е по подразбиране и си е таск мениджър, а не Smooth Tasks :) Изключително доволен съм, защото това ми лазеше по нервите от адски много време. Пак благодаря много :clap: :clap: :clap:
Точно това казвам че настройките на КДЕ са по разхвърляни от тези на Гном2 там наистина настройите са по достъпни от тези в КДЕ.
Нова тема Публикувай отговор

• Подобни теми
    Отговори
    Преглеждания
     Последно мнение

Обратно към “Линукс - инсталация, настройки, проблеми”