Здравейте! Вероятно използвате блокиращ рекламите софтуер. В това няма нищо нередно, много хора го правят. |
Но за да помогнете този сайт да съществува и за да имате достъп до цялото съдържание, моля, изключете блокирането на рекламите. |
| Ако не знаете как, кликнете тук |
Излезе бета-версията на Ubuntu 10.04
Re: Излезе бета-версията на Ubuntu 10.04
Ето и самият Линус Торвалдс какво казва за GNOME :
"This 'users are idiots, and are confused by functionality' mentality of Gnome is a disease. If you think your users are idiots, only idiots will use it. I don't use Gnome, because in striving to be simple, it has long since reached the point where it simply doesn't do what I need it to do."

"This 'users are idiots, and are confused by functionality' mentality of Gnome is a disease. If you think your users are idiots, only idiots will use it. I don't use Gnome, because in striving to be simple, it has long since reached the point where it simply doesn't do what I need it to do."
- Zeroadhesion
Хахха, че остро ги нахрани 
- LeoZhekov
- Дарител

- Обратна връзка:
Гледам тука GNOME... KDE.... Ква е разликата?? Светнете ме че не съм пробвал такава операционна система..
Ахаха, мани го тоа, он на връзано куче леб не моа да даде (както казва един мой познат). Да ви търся ли статията където се оплаква, че никога не бил ползвал дебиан щото не можал да го инсталираShaker написа:Ето и самият Линус Торвалдс какво казва за GNOME :
![]()
![]()
![]()
Мнооooooго "големи" дистрибуции си цитирал, направо лягам от смях, бсд-та за десктоп се ползват от .. не знам, не познавам такива хора, честно, има нещо много неудобно там. Сусе е голяма, но не съм сигурен, че е с КДЕ среда по подразбиране, все пак вярвам ти.
Не мога да ви разбера как може да кажете, че една каша от qt3, qt4 и gtk приложения е консистентен и завършен десктоп? Защото още няма всичко написано на qt4 и трбябва да се ползват и други приложения. Шрифтовете и на трите вида приложения се рендират от различни библиотеки и не съм виждал някой да е успял да ги направи да изглеждат еднакви. Може би защото все повече прилича на windows ви кефи. Ползвайте си го със здраве
Ето как се виждат в гнома http://i40.tinypic.com/2lc8j6u.jpg
Имай предвид, че това е Debian, в убунту изобщо няма разлика, те в тази насока работят от доста време.
- Mozo
- Skynet Cyber Unit

Няма разлика, наистина. Потвърждавам
. Аз дори не знаех за този проблем на KDE 

- Zeroadhesion
Един скрийншот си дал и на него виждам пуснати две QT приложенияtolostoi написа:...
- Zeroadhesion
SkypeMozo написа:Едното е плейърът, а другото кое е
- Mozo
- Skynet Cyber Unit

Бреййй, а като нямаше qt4 пак си имаше скайп
.
Сега сложих и аз плейъра, щото ми хареса
Сега сложих и аз плейъра, щото ми хареса

- Zeroadhesion
И беше мега грозенMozo написа:Бреййй, а като нямаше qt4 пак си имаше скайп.
Дам, Slackware е "мижитурка", Mandriva също, и BSD-тата същоtolostoi написа:Мнооooooго "големи" дистрибуции си цитирал, направо лягам от смях, бсд-та за десктоп се ползват от .. не знам, не познавам такива хора, честно, има нещо много неудобно там. Сусе е голяма, но не съм сигурен, че е с КДЕ среда по подразбиране, все пак вярвам ти.
http://computerworld.bg/26574_kde_stava ... ensuse_112
Пълна глупост. Kaк Firefox и други GTK приложения са ми с еднакъв шрифт с Qt приложенията. Maй по твоите думи аз съм единственият успял да го направи товаtolostoi написа: Защото още няма всичко написано на qt4 и трбябва да се ползват и други приложения. Шрифтовете и на трите вида приложения се рендират от различни библиотеки и не съм виждал някой да е успял да ги направи да изглеждат еднакви...
Това е друга глупост от gnome фенщината. KDE не ми прилича изобщо на Windows - и по функционалност и по красота Winboz пасти да яде. По-скоро бих се съгласил с тебе, ако беше казал че прилича на MacOSXtolostoi написа: Може би защото все повече прилича на windows ви кефи.
Какво му е на network manager-a ? При мен се справя блестящо във всичко, освен с PPPoE че не изкарва дадения кънекшън. То и при gnome го има същият този проблемtolostoi написа: ...дано ви оправят скоро network-manager-а...
Ех, ех, ех GNOME фенщината е някаква зараза
Ааааа и имаш 4 минути за безплатно обаждане по скайп
-
- Подобни теми
- Отговори
- Преглеждания
- Последно мнение
-
-
Митов: Записът от побоя над Николай Кожухаров потвърждава версията на МВР
от Mozo » Сря Сеп 10, 2025 11:56 » в Любопитни новини - 0 Отговори
- 111 Преглеждания
-
Последно мнение от Mozo
Сря Сеп 10, 2025 11:56
-
-
-
Нови кадри потвърждават версията на задържаните за боя в Русе (ВИДЕО)
от Mozo » Вто Сеп 09, 2025 12:30 » в Любопитни новини - 0 Отговори
- 61 Преглеждания
-
Последно мнение от Mozo
Вто Сеп 09, 2025 12:30
-
-
-
Версията за жената, наръгала четирима в София - ксенофобия и психични проблеми
от Mozo » Пет Мар 27, 2026 12:00 » в Любопитни новини - 0 Отговори
- 9 Преглеждания
-
Последно мнение от Mozo
Пет Мар 27, 2026 12:00
-
-
-
Development Branch- Ubuntu при изключване
от wannaBe » Пет Авг 22, 2025 12:14 » в Линукс - инсталация, настройки, проблеми - 5 Отговори
- 1667 Преглеждания
-
Последно мнение от wannaBe
Сря Авг 27, 2025 13:48
-
-
-
Гърция вече не пуска кола да излезе от страната, ако има неплатена глоба
от Mozo » Пон Ное 10, 2025 13:17 » в Любопитни новини - 1 Отговори
- 91 Преглеждания
-
Последно мнение от Mozo