С болднатото не съм съгласна. Говоря от личен опит. С годините се появява привързаност, навик , приятелство, ако щете, но не и любов. Няма ли химия от началото, за любов в последствие не ми говорете.pannterata написа: Любовта е най-висшата форма на привличане и желание между двама души, която се гради с времето и годините.
Здравейте! Вероятно използвате блокиращ рекламите софтуер. В това няма нищо нередно, много хора го правят. |
Но за да помогнете този сайт да съществува и за да имате достъп до цялото съдържание, моля, изключете блокирането на рекламите. |
| Ако не знаете как, кликнете тук |
Интернет любов
- pasinet
- Лъч усмивка

- Обратна връзка:
Re: Интернет любов
Няма нито едно напълно грешно нещо на този свят - дори един спрял часовник е верен два пъти в денонощието.
Има доста примери за двойки, които са се намерили точно в интернет.
Преди малко даже имах такъв пациент. Идва преди няколко месеца да го разкрасявам, че щял да се жени.
Сега като дойде ми се похвали колко е щастлив. При положение, че жената е от другия край на България, преподавателка в университет, доста по-млада от него, повече от 10 години...интернет ги е събрал и са щастливи.
Преди малко даже имах такъв пациент. Идва преди няколко месеца да го разкрасявам, че щял да се жени.
Сега като дойде ми се похвали колко е щастлив. При положение, че жената е от другия край на България, преподавателка в университет, доста по-млада от него, повече от 10 години...интернет ги е събрал и са щастливи.
pasinet написа: С болднатото не съм съгласна. Говоря от личен опит. С годините се появява привързаност, навик , приятелство, ако щете, но не и любов. Няма ли химия от началото, за любов в последствие не ми говорете.
- Mozo
- Skynet Cyber Unit

Какво значи да го разкрасявашосичка написа:Има доста примери за двойки, които са се намерили точно в интернет.![]()
Преди малко даже имах такъв пациент. Идва преди няколко месеца да го разкрасявам, че щял да се жени.![]()

- videania
- Доктор

Включвам се отново в темата-интересно протича диалога....по-точно -многолога!Нямама опит в интернет-любовта,но щом толкова много хора са се НАМЕРИЛИ-явно започва с думите....
на Хриси и Мозо!!! 
Да му направя хубави зъби.Mozo написа:Какво значи да го разкрасявашосичка написа:Има доста примери за двойки, които са се намерили точно в интернет.![]()
Преди малко даже имах такъв пациент. Идва преди няколко месеца да го разкрасявам, че щял да се жени.![]()
Сега като дойде ми се похвали колко е щастлив. При положение, че жената е от другия край на България, преподавателка в университет, доста по-млада от него, повече от 10 години...интернет ги е събрал и са щастливи.?
- kalinka699
- Регистриран
-
NUCLEAR QUEEN
- Transformer

Няма невъзможни неща
Личният ми опит ме класира в графата на далите положителен отговор.
Не мога да определя дали съм незрял тийнеджър или заблуден възрастен,но не се оплаквам
Личният ми опит ме класира в графата на далите положителен отговор.
Не мога да определя дали съм незрял тийнеджър или заблуден възрастен,но не се оплаквам
Излъчвам радиация......ама от сърце!
Добре,добре взимам си думите обратно.Да ти го отчукам!
Искам райграса ми да е ЕМО-сам да се реже!
Добре,добре взимам си думите обратно.Да ти го отчукам!
Искам райграса ми да е ЕМО-сам да се реже!
-
- Подобни теми
- Отговори
- Преглеждания
- Последно мнение
-
- 1 Отговори
- 19 Преглеждания
-
Последно мнение от Mozo
Пон Фев 23, 2026 12:43
-