Красивото гадже може да ви спести гигабайти от хард диска.
Здравейте! Вероятно използвате блокиращ рекламите софтуер. В това няма нищо нередно, много хора го правят. |
Но за да помогнете този сайт да съществува и за да имате достъп до цялото съдържание, моля, изключете блокирането на рекламите. |
| Ако не знаете как, кликнете тук |
Вицове за програмисти и от програмисти
Re: Вицове за програмисти и от програмисти
Последно време се замислям да си сложа надпис на колата:
Код за потвърждение: Избери целия код
if (youReadThis)
please.distance++;Re: Вицове за програмисти и от програмисти
По телефона.
- Здрасти, какво правиш?
- Дърпам скрипец.
- К'во значи т'ва?
- Абе полезно е за мускулите.
- Я дай линк да го пробвам...
- Здрасти, какво правиш?
- Дърпам скрипец.
- К'во значи т'ва?
- Абе полезно е за мускулите.
- Я дай линк да го пробвам...
Още не мога да намеря името на цвета на кафето, но със сигурност не е черен:

Интернет експлорер има смелостта да те попита дали да ти бъде браузер по подразбиране,а ти не смееш да попиташ момиче дали иска да излезе с теб.
- Как казват още на глобална променлива, която ходи при всички функции в програмата?
- Лека променлива.
"Всичко работи като пушка. Пипнеш ли го - гърми.
Казвайки, че Java e най-хубавият език, защото работи на всички операционни системи е все едно казвайки, че аналният секс е най-хубавият, защото работи на всички полове.
- Why int can't swim?
- Because they don't float.
- Лека променлива.
"Всичко работи като пушка. Пипнеш ли го - гърми.
Казвайки, че Java e най-хубавият език, защото работи на всички операционни системи е все едно казвайки, че аналният секс е най-хубавият, защото работи на всички полове.
- Why int can't swim?
- Because they don't float.
- Льо
- Луд за връзване

Вървял си един програмист и гледа - жаба! Взима я той, а тя му проговаря:
- Виж какво, аз не съм обикновена жаба, аз съм принцеса. Само ме целуни и ще видиш в каква хубава девойка ще се превърна.
Погледал я програмистът и я сложил в джоба си. Повървял, повървял, пък я извадил. Тя пак започнала:
- Само ме целуни...
И така няколко пъти. Разплакала се жабата, ядосала се:
- Няма ли да ме целунеш най-после?
- На мен принцеса не ми трябва, говореща жаба повече ми харесва.
- Виж какво, аз не съм обикновена жаба, аз съм принцеса. Само ме целуни и ще видиш в каква хубава девойка ще се превърна.
Погледал я програмистът и я сложил в джоба си. Повървял, повървял, пък я извадил. Тя пак започнала:
- Само ме целуни...
И така няколко пъти. Разплакала се жабата, ядосала се:
- Няма ли да ме целунеш най-после?
- На мен принцеса не ми трябва, говореща жаба повече ми харесва.
"Много трудно се обяснява на глухи, показва на слепи и спори с идиоти"
Q: What’s the difference between Software Development and Sex?
A: In sex, you don’t get a bonus for releasing early.
Documentation is like sex. When it’s good, it’s very good. When it’s bad, it’s better than nothing.
There are 10 types of people in the world - those who understand hexadecimal, and F others.
Много шофьори си мислят, че като пуснат аварийки са не просто visibility:hidden, ами направо display:none
Двуядрен процесор:
Докато едното ядро чака отговор на въпроса "Сигурни ли сте, че искате да изтриете всички файлове?", другото вече ги трие.
Ето един пример за рекурсия:
Did you mean: recursion
http://www.google.com/search?hl=en&q=recursion
A: In sex, you don’t get a bonus for releasing early.
Documentation is like sex. When it’s good, it’s very good. When it’s bad, it’s better than nothing.
There are 10 types of people in the world - those who understand hexadecimal, and F others.
Много шофьори си мислят, че като пуснат аварийки са не просто visibility:hidden, ами направо display:none
Двуядрен процесор:
Докато едното ядро чака отговор на въпроса "Сигурни ли сте, че искате да изтриете всички файлове?", другото вече ги трие.
Ето един пример за рекурсия:
Did you mean: recursion
http://www.google.com/search?hl=en&q=recursion
Много добро обяснение за оператора XOR:
Aко имате 2 гаджета и едното иска, а второто не иска да излезете ще се излиза. Ако пък първото не иска, а второто иска пак ще се излиза. Ако нито едно от двете не иска ще си стоим сами и няма да се излиза. Но ако и на двете им се излиза... е ще си стоим сами вкъши
Aко имате 2 гаджета и едното иска, а второто не иска да излезете ще се излиза. Ако пък първото не иска, а второто иска пак ще се излиза. Ако нито едно от двете не иска ще си стоим сами и няма да се излиза. Но ако и на двете им се излиза... е ще си стоим сами вкъши