elementaryos написа: Пет Яну 16, 2026 08:36@Mouse Имаш Български език в youtube, но там езиците не са подредени по азбучен ред. Търси го по надолу, където са езиците на кирилица.
А по вторият въпрос- това което ти излиза за превод. Цъкни върху колелцето в десният ъгъл и ще се отвори едно прозорче с четири или пет опции. Първото е чекнато. Махни чавката . Това е. Няма да се покаже повече!
Сега влизам в тубата и то всичко си е на български. Сутринта не беше.
Това прозорче, което снимах с телефона, също спря да се показва за сега. А не съм рестартирвала лаптопа, че да се оправи от само себе си.
Благодаря ОС това ще си стои в темата ми защото ако пак се случи ще знам как да го оправя.
Прочетено: 30045 пъти
Плъхолюбител Колкото повече опознавам хората,
толкова повече обиквам животните!
Mozo написа: Пет Яну 16, 2026 08:30
Кой ти каза да цъкаш на трите чертички, написах профилната снимка... Къде написах "три чертички"? Това с превода ми отне два дни да ти обяснявам как да го спреш и ти сега сама си го пусна. Моля те, ама моля те чети. Написал съм профилната снимка. Къде е тази профилна снимка? Ами, след като питаш за YouTube, явно там, нали така? Влизаш в YouTube, цъкаш си на профилната снимка горе вдясно и оттам вече гледаш моя скрийншот
Тази беля я направих преди ти да ми кажеш това за профилната снимка.
Извинявай Мозо
Сега всичко се оправи, но не знам как се оправи само
От вчера Тубата пак ми прави дивотии. Няма значение на кой клип кликна излиза това:
Пише да изчистя кеша или да го рестартирам. Изчистих от старт менюто Bleach Bit + Bleach as administrator и няма ефект. Идея си нямам как се рестратира Тубата. Рестартирах само браузъра, после и лаптопа - тццц, нищо. Какво пак му стана?
Mozo написа: Вто Яну 27, 2026 10:56
Дай Refresh. Ако не се оправи, рестартирай, пак отвори ъпдейт мениджъра и пак дай Refresh.
Направих и двете. Първото още преди да питам. Сега пак - нищо.
Няма значение дали в търсачката потърся някое видео, а пробвах с най-различна тематика - излиза все това, че съдържанието не е на лице.
ПП. Направих отново и двете и рестартирах - нищо. В ъпдейт мениджъра излиза чавката, демек всичко е ОК, но не е
Mozo написа: Вто Яну 27, 2026 14:29
Нямам представа, не съм имал подобен проблем. Двата проблема нямат абсолютно нищо общо
Опитай с друг браузър без да се вписваш. Ако видеата работят, пробвай да се впишеш. Ако спрат, значи проблемът е в профила.
Влазох си сега в профила? Само че като кликнах влязох в Гугъл профила си.
Влязох със зор в другия браузър, който си ми сложил (пак пароли, пак синхронизация с телефона ....). Хромлукс или нещо такова, не го ползвам. Там Тубата си работи. Защо на Мозилата не иска?
Пишеш "без да се вписваш", но не иска без да се впиша. Дори не излизат като картинки докато не се впиша.
Не излизат картинки, защото не ти знае предпочитанията и се чуди какво да ти предложи. Иначе YouTube може да се използва и без регистрация и без да се вписваш.
Като цъкнеш на "Научете повече" какво дава?
Нямам идея какво си правила, никога не съм виждал подобно нещо.
Mozo написа: Вто Яну 27, 2026 15:09
Не излизат картинки, защото не ти знае предпочитанията и се чуди какво да ти предложи. Иначе YouTube може да се използва и без регистрация и без да се вписваш.
Като цъкнеш на "Научете повече" какво дава?
Нямам идея какво си правила, никога не съм виждал подобно нещо.
Принципно на Мозилата нищо не съм правила. Влязох да видя едно видео и от там тръгна.
До вчера вечерта всичко си беше ОК.
Никъде на съм цъкала.
Баси тъпотията. Сега влизам и клиповете си работят. Пак казвам - нищо не съм правила.