Скука. Почти 200 дни от като изгоря стария хард и нямаше кой да направи бекъп
Здравейте! Вероятно използвате блокиращ рекламите софтуер. В това няма нищо нередно, много хора го правят. |
Но за да помогнете този сайт да съществува и за да имате достъп до цялото съдържание, моля, изключете блокирането на рекламите. |
| Ако не знаете как, кликнете тук |

elementaryos написа: Съб Окт 25, 2025 10:11Скука. Почти 200 дни от като изгоря стария хард и нямаше кой да направи бекъпКод за потвърждение: Избери целия код
https://i.imgur.com/1pG8dib.png![]()
![]()
![]()

Вместо да се радваш, че още съм на Arch с KDE, ти ми стреляш псевдо-саркастични коментари, че съм си направил свой изглед на десктопа (който на теб не ти допада, разбрах

Интересното е че вече 10 години откакто напуснах проекта, и виждам в България някой да го ползва.elementaryos написа: Съб Окт 25, 2025 10:11
Скука. Почти 200 дни от като изгоря стария хард и нямаше кой да направи бекъп![]()
![]()
![]()

Ааа, за KDE welcome back, че с онази дървения много те мислехZeroadhesion написа: Чет Окт 30, 2025 01:28Вместо да се радваш, че още съм на Arch с KDE, ти ми стреляш псевдо-саркастични коментари, че съм си направил свой изглед на десктопа (който на теб не ти допада, разбрах)
![]()
![]()

Само тапетите използвам. Пробвал съм го ( Calculate) Но чистото Gentoo ми допада повече.ROKO__ написа: Чет Окт 30, 2025 08:11
Интересното е че вече 10 години откакто напуснах проекта, и виждам в България някой да го ползва.
Говоря за Calculate Linux :> Или само тапета си краднал от тях?

Присмял се Хърбел на Щърбел.

Шок, ужас и изгнание