Здравейте! Вероятно използвате блокиращ рекламите софтуер. В това няма нищо нередно, много хора го правят. |
Но за да помогнете този сайт да съществува и за да имате достъп до цялото съдържание, моля, изключете блокирането на рекламите. |
| Ако не знаете как, кликнете тук |
Вашият десктоп
Re: Вашият десктоп
Стартият лаптоп обновен до Fedora 44. Никакви проблеми и си работи перфектно на този куц хардуер oт 2012

Прочетено: 375922 пъти

Fedora си е супер дистро.Shaker написа: Пон Май 25, 2026 14:26 Стартият лаптоп обновен до Fedora 44. Никакви проблеми и си работи перфектно на този куц хардуер oт 2012
какво имаш 55 пакета с brew?Shaker написа: Пон Май 25, 2026 14:26 Стартият лаптоп обновен до Fedora 44. Никакви проблеми и си работи перфектно на този куц хардуер oт 2012
![]()
знам го от МакОС, не съм го виждал на линукс до сега.
какво има в brew, което го няма като dnf/flatpak
90% от пакетите са зависимости на други, които съм инсталирал...

Специфични библиотеки за разработка, които ги няма хранилищата. Homebrew го има също така и за Linux от доста отдавна (справка - https://brew.sh/). Пакетният мениджър е супер и ми спестява страшно много време.wannaBe написа: Пон Май 25, 2026 17:06 знам го от МакОС, не съм го виждал на линукс до сега.
какво има в brew, което го няма като dnf/flatpak
Доскуча ми.

-
- Подобни теми
- Отговори
- Преглеждания
- Последно мнение
-
-
Персонализиране на десктоп, икони и др...
от larix » Чет Дек 25, 2025 11:32 » в Линукс - инсталация, настройки, проблеми - 5 Отговори
- 313 Преглеждания
-
Последно мнение от larix
Нед Дек 28, 2025 11:33
-
-
-
Фирмен каталог за Вашият успешен бизнес.
от sogomonyan » Чет Фев 12, 2026 20:58 » в Спам, спам, спам!!! - 0 Отговори
- 73 Преглеждания
-
Последно мнение от sogomonyan
Чет Фев 12, 2026 20:58
-